Cele mai norocoase zodii: Te afli și tu printre ele?

Pentru că 2024 ne-a bătut la ușă deja, astrologii ne-au împărtășit și care vor fi cele mai norocoase zodii din acest an. Fie că vorbim de noroc în dragoste sau bani, se pare că planetele au pregătit ceva special pentru fiecare zodie.

În articolul de față vom vorbi despre cele mai norocoase zodii în 2024, dar și despre cum influențează planetele norocul acestora. Mai ales că anul 2024 este anul Iepurelui de Apă în zodiacul chinezesc. Iar acest lucru înseamnă speranță, prosperitate și multe realizări de care multe zodii cu noroc se vor bucura. Află dacă și zodia ta este printre acestea.

Cele mai norocoase semne din zodiac

Table Header

🤑 Zodii cu noroc la jocuri

Berbec, Săgetător

👨🏻‍💼 Zodii cu noroc în carieră

Leu, Capricorn

❤️ Zodii cu noroc în dragoste

Taur, Rac

💪 Zodii cu noroc de sănătate:

Leu, Fecioară

divider albastru verde
wave albastru deschis

Top 3 zodii care atrag banii ca un magnet în 2024

Astrologia a fost întotdeauna o sursă de fascinație pentru oameni, iar una dintre cele mai populare întrebări pe care și le pun este legată de bani. Cu toate că fiecare zodie poate să atragă abundența financiară în viața sa, există câteva zodii care se remarcă în acest an.

imagine 3 zodii

Taur

Anul 2024 se anunță cel mai prosper an pentru nativii din zodia taur. Aceștia pot beneficia de expansiunea lui Jupiter în casa banilor pentru a obține ceea ce își doresc. Prevăzuți cu o inteligență aparte, vor face o investiție majoră în a doua parte a anului. Sună bine, nu-i așa?

Balanță

Și pentru nativii din zodia balanță anul 2024 se anunță favorabil. Încă de la începutul anului, Saturn îi sfătuiește să își creeze un plan și să își gestioneze finanțele în mod corespunzător. Iar rezultatul acestei decizii se va transforma într-un câștig măreț.

Pești

Numai de bine pentru nativii din zodia pești. Astrologii prevăd un 2024 plin de oportunități financiare, însă cu câteva provocări din partea lui Saturn. Dar vor putea profita de Jupiter în casa banilor pentru a-și îmbunătăți venitul și câștigurile.

Ce înseamnă norocul în astrologie?

Norocul în astrologie se bazează foarte mult pe poziția planetelor. Așadar, în fiecare an, această poziție influențează zodiile, dar și norocul acestora. Și, conform astrologilor, anul 2024 este un an norocos datorită prezenței planetei Jupiter. Aceasta le ajută să-și extindă orizontul și să aibă parte de succes și noroc. Atât pe plan financiar, cât și pe plan amoros.

Cum influențează planetele norocul fiecărei zodii?

Așa cum am menționat și mai sus, fiecare planetă influențează norocul zodiilor în funcție de mișcarea acestora. Fie că vorbim de Venus sau Mercur, poziția acestora și conexiunea dintre ele influențează soarta. De exemplu, Venus stă sub simbolul bunăstării, iar Mercur împinge zodiile spre afaceri și independeță financiară.

sistem solar

Citește în continuare pentru a descifra semnele astrologice norocoase și pentru a afla care sunt zodiile care atrag banii. Nu se știe niciodată când un pariu pe culoarea roșie la ruletă te poate face una dintre cele mai norocoase zodii la bani, fără ca măcar să deslușești secretele cazinourilor.

divider albastru verde
wave albastru deschis

Norocul în funcție de zodie

Norocul fiecărei zodii este influențat de mai mulți factori. Nu este vorba de obiecte norocoase sau superstiții, ci mai degrabă de trăsăturile lor de personalitate, planetele guvernante ale zodiei, precum și poziția planetelor în momentul nașterii lor. Fiecare zodie are caracteristici specifice care le pot aduce succesul și norocul în viață. Iată câteva exemple de noroc pentru fiecare zodie, precum și numerele norocoase ale zodiilor în 2024:

Norocul în zodia Berbec

Nativii din zodia berbec sunt guvernați de planeta Marte, ceea ce înseamnă inițiativă și dorința de a obține orice își doresc. Se spune că berbecul este destinat să aibă parte numai de lucruri mărețe, lucru care îl face să fie competitiv și pasionat de lucrurile pe care și le dorește.

Nu degeaba berbecul este considerat a fi zodia care își setează o perspectivă clară încă din copilărie și obține constat succes pe plan finaciar.

Culoarea norocoasă a berbecilor este culoarea roșie, iar piatra norocoasă este coralul roșu.

Numere norocoase Berbec 2024 Zile norocoase
9 și 6
Marți, Sâmbătă și Vineri
zodia taur

Norocul în zodia Taur

O altă zodie plină cu noroc este zodia taur. Scopul principal al acestei zodii este să obțină o siguranță financiară cât mai prosperă. Iar acest lucru este posibil datorită planetei Venus care o guvernează. Pentru că înțeleg extrem de bine valoarea banilor, taurii posedă un statut intelectual ridicat și obțin mereu ceea ce își doresc.

Culoarea norocoasă a taurilor este culoarea alb, iar piatra norocoasă este diamantul. Diamantul simbolizează puterea de a te elibera de tensiune și frică și posibilitatea de a obține o energie cât mai pozitivă pentru a-ți atinge țelurile.

Numere norocoase Taur 2024 Zile norocoase
6 și 5
Luni, Vineri și Sâmbătă
zodia gemeni

Norocul în zodia Gemeni

Gemenii sunt guvernați de planeta Uranus. Iar acest lucru înseamnă bunăstare și capacitatea de a gândi în afara zonei de confort. Pentru că nativii din gemeni sunt înzestrați cu acest dar al gândirii, vin întotdeauna cu soluții diferite pentru fiecare problemă. Iar tocmai în acest fel își pot contura propriul noroc.

Culoarea norocoasă a gemenilor este culoarea verde, iar piatra norocoasă este smaraldul. Pentru că această piatră ajută gemenii să comunice extrem de eficient, relațiile profesionale tind să exceleze în permanență. Și să îi plaseze pe lista cu zodiile cu noroc la bani. Pentru că într-o afacere prosperă este important să comunici eficient, nu-i așa?

Numere norocoase Gemeni 2024 Zile norocoase
5 și 6
Luni, Miercuri și Marți
zodia rac

Norocul în zodia Rac

Dacă ești rac, află că ești una dintre acele zodii care se îmbogățesc cu ușurință. Pentru că nativii raci sunt guvernați de Neptun, aceștia își depășesc tiparele negative și atrag poziții impunătoare, putere și bunăstare. Tocmai de aceea se spune că racii sunt cei care au cele mai mari șanse de reușită la cazinouri. Pentru că aceștia se concetrează pe tehnici care le sporesc norocul. Asta nu înseamnă, totuși că nu trebuie să joace responsabil în continuare.

Culoarea norocoasă a racilor este culoarea alb, crem, roșu sau galben, iar piatra norocoasă este perla.

Numere norocoase Rac 2024 Zile norocoase
2, 7 și 9
Marți, Vineri, Joi și Duminică
zodia leu

Norocul în zodia Leu

Atunci când mă refer la zodia leu, mă refer automat la una dintre cele mai norocoase zodii. Nativii din zodia leu întruchipează putere și supremație. Tocmai de aceea se cunoaște faptul că leii sunt cei mai potriviți pentru rolul de lider.

Culoarea norocoasă a leilor este culoarea portocaliu, iar piatra norocoasă este rubinul. Proprietățile acestei pietre stimulează motivația, determinarea și puterea voinței. De asemenea, nativii lei sunt zodii norocoase la cazinou, chiar și fără a se baza pe bonusurile oferite de acestea, pentru că pierderea nu se află printre opțiunile lor. Butonul spin acționează în favoarea lor.

Numere norocoase Leu 2024 Zile norocoase
1, 4 și 9
Marți și Miercuri
zodia fecioara

Norocul în zodia Fecioară

Fecioara este descrisă ca fiind „zodia perfecționistă”. Descendența planetei Mercur aduce asupra acestei zodii dorința de a fi perfect. Iar acest lucru se poate observa în capacitatea fecioarei de a obține succes în stilul propriu.

Culoarea norocoasă a fecioarei este culoarea verde, iar piatra norocoasă este smaraldul. Asemănătoare zodiei gemeni, și fecioara posedă o abilitate de comunicare extrem de dezvoltată. Iar acest lucru se poate observa în reușitele atât profesionale, cât și personale.

Numere norocoase Fecioară 2024 Zile norocoase
3, 6 și 7
Miercuri
zodia balanta

Norocul în zodia Balanță

Așa cum indică și semnul zodiei, balanța înseamnă echilibru. Chiar și în momentele în care acesta are tendința să se balanseze, capacitatea practică de a gestiona lucrurile aduce zodia pe drumul cel bun. Așadar, de cele mai multe ori, balanța obține succes în felul său propriu și rămâne dedicată cauzei.

Culoarea norocoasă a balanței este culoarea albastru, iar piatra norocoasă este diamantul.

Numere norocoase Balanță 2024 Zile norocoase
5, 6 și 9
Duminică, Luni și Marți
zodia scorpion

Norocul în zodia Scorpion

Scorpionul se poate lăuda cu puterea de a manipula. Iar conștientizarea acestei puteri îl fac invincibil. De asemenea, modalitatea prin care aceștia obțin succesul se bazează foarte mult pe instinct datorită prezenței planetei Marte. Tocmai de aceea jocurile de noroc se află printre punctele lor forte. O intuiție la momentul potrivit înseamnă un pariu câștigător!

Culoarea norocoasă a scorpionului este culoarea roșie sau violet, iar piatra norocoasă este coralul roșu sau safirul galben.

Numere norocoase Scorpion 2024 Zile norocoase
1, 4, 2 și 7
Duminică, Luni, Marți și Joi
zodia sagetator

Norocul în zodia Săgetător

Se spune că zodia săgetător se numără printre cele mai norocoase zodii. Sub semnul planetei Jupiter, săgetătorul este încrezător și își asumă orice risc pentru a obține ce își dorește. Tocmai de aceea, o mână necâștigătoare la păcănele nu-l face să renunțe, ci îl face mai încrezător.

Culoarea norocoasă a săgetătorului este culoarea albastru deschis, alb sau portocaliu, iar piatra norocoasă este safirul galben. Fiind o piatră prețioasă specială, energia acesteia stimulează apariția succesului și prosperității.

Numere norocoase Săgetător 2024 Zile norocoase
6, 5, 3 și 8
Miercuri, Joi și Vineri
zodia capricorn

Norocul în zodia Capricorn

Sub ascedența planetei Saturn, capricornul posedă resurse financiare și sociale excepționale. Acestea îl ajută să își îndeplinească ambițiile și să își creeze propriul noroc și propriile oportunități.

Culoarea norocoasă a capricornului este culoarea kaki, negru sau mov, iar piatra norocoasă este onixul negru. Aceasta ajută capricornii să devină stăpâni pe propriul destin.

Numere norocoase Capricorn 2024 Zile norocoase
6, 9 și 8
Vineri, Marți și Sâmbătă
zodia varsator

Norocul în zodia Vărsător

Printre alte zodii norocoase se numără și vărsătorul. Pentru că se află sub ascendența planetei Uranus, această zodie emană o energie cosmică care îl ajută în relaționarea cu oamenii. Poate considera acest atu un noroc.

Culoarea norocoasă a vărsătorului este culoarea albastru electric, gri sau albastru ultramarin, iar piatra norocoasă este hematitul. 

Numere norocoase Vărsător 2024 Zile norocoase
2, 3, 7 și 9
Joi, Vineri, Marți și Luni
zodia pesti

Norocul în zodia Pești

Sub ascendența planetei Jupiter, zodia pești se poate considera norocoasă datorită modalității practice prin care își poate folosi intuiția. Acest lucru o ajută să atingă noi oportunități.

Culoarea norocoasă a peștilor este culoarea verde marin, iar piatra norocoasă este safirul galben.

Numere norocoase Pești 2024 Zile norocoase
3 și 7
Joi, Marți și Duminică

Întrebări frecvente despre cele mai norocoase semne zodiacale

Norocul poate fi interpretat diferit pentru fiecare semn zodiacal, ținând cont de trăsăturile, calitățile și caracteristicile asociate cu acel semn. Astfel, fiecare semn zodiacal poate avea anumite domenii în care norocul îi este favorabil, cum ar fi afacerile, cariera, dragostea, creativitatea, călătoriile sau sănătatea.

Da, există anumite perioade ale anului în care zodiile pot fi considerate mai norocoase decât de obicei. Aceste perioade variază în funcție de semnul zodiacal și pot fi influențate de mai mulți factori, cum ar fi tranziția planetelor, poziția Lunii și a Soarelui, aspectele astrologice și multe altele.

Cea mai norocoasă zodie din punct de vedere financiar în anul 2024 este taurul.

Da, se practică anumite ritualuri prin care se crede că ajută la creșterea norocului. Printre acestea se numără purtarea de bijuterii sau pietre prețioase specifice semnului zodiacal, decorarea casei în culorile sau elementele asociate cu semnul zodiacal sau efectuarea de gesturi și acțiuni speciale în zilele sau perioadele considerate favorabile pentru semnul zodiacal.

În cultura populară, se spune că zodiile considerate norocoase la bani sunt Taurul, Leul și Capricornul. Taurul este adesea asociat cu stabilitatea financiară și cu abilitățile de a economisi bani, Leul este văzut ca un semn de prosperitate și succes financiar, iar Capricornul este considerat un semn al ambiției și al abilității de a-și atinge obiectivele financiare.

wave albastru inchis
wave albastru inchis

Concluzie: Jupiter bucură fiecare zodie cu prosperitate financiară în 2024

După cum poți observa, zodiile norocoase în 2024 sunt taurul, balanța și peștii. Și asta datorită expansiunii lui Jupiter în casa banilor. Însă, și celelalte zodii vor avea parte de schimbări, pentru că anul 2024 este anul Iepurelui de Apă în zodiacul chinezesc. Iar acest lucru înseamnă speranță, prosperitate și multe realizări de care se vor bucura toate zodiile.

Ai încredere în semnele astrologice și investește cu atenție. Câștigul este la un pas distanță!

Daniel Nazare Autor

Daniel Nazare

Autor, Jucătorul.ro

Daniel Nazare

Autor, Jucătorul.ro

Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA. Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, Prosport, Adevărul, Cancan și Click.ro. A fost invitat permanent, de-a lungul timpului, la posturile GSP TV, TV Sport, Telesport, Sport.ro și Digi Sport. A scris la rubrica de opinii pentru ProSport, Adevărul, Evenimentul  Zilei, Ilfov Sport, 100% Sport. Daniel Nazare este prezentator de emisiuni la Radio Sport Total FM, singurul post de profil din România și invitat la televiziunea Sport.ro. Este acum senior-editor la Prosport, unde semnează opinii și analize, dar scrie și articole zi de zi.