Top 10 obiecte care îți poartă noroc la cazino

Știai că, uneori la cazinou nu este de ajuns să ai o strategie bună sau să cunoști jocul foarte bine, ci ai nevoie și de puțin noroc? Probabil ți s-a întâmplat ca atunci când ai obținut un câștig important, să fii convins că acest lucru nu a fost deloc întâmplător. Încercăm, adesea, să asociem câștigurile considerabile cu anumite obiecte norocoase, superstiții, sau chiar zodii norocoase.

În acest mod, oferim putere unor obiecte care devin, așadar, talismane norocoase. Există mai multe ritualuri pentru a atrage bani sau pentru a crește șansele de câștig la cazinouri, dar cele mai des întâlnite sunt cele legate de amulete norocoase

Detalii despre obiecte care îți poartă noroc la cazino

Table Header

Un obiect cunoscut că aduce noroc 

🍀Trifoi cu patru foi 

O superstiție 

🧲 Potcoava 

De unde provide simbolul scarabeu 

🐪 Egipt 

Ce pietre prețioase aduc noroc

💎Jad, cuarț, amazonit 

divider albastru verde
wave albastru deschis

Lista celor 10 obiecte norocoase la cazinou

Fă cunoștință cu cele mai cunoscute 10 obiecte care îți poartă noroc la cazino, pe care nu trebuie să le uiți atunci când te pregătești pentru următorul joc.

1. Trifoi cu patru foi 

2. Potcoavă 

3. Picior de iepure

4. Dinte de aligator 

5. Calul Dala 

6. Scarabeul 

7. Pietre prețioase 

8. Tumi

9. Solzi de crap 

10. Broasca 

imagine trifoi

1. Trifoi cu patru foi

simbol trifoi Chiar și dacă ești o persoană sceptică, trebuie să recunoști că norocul este un factor determinant atunci când joci la un cazinou. Unul dintre cele mai populare obiecte norocoase la cazino este trifoiul cu patru foi. Deși trifoiul cu patru foi este asociat cu norocul, el atrage și bogăția sau prosperitatea. Acest talisman aduce succes în mai multe domenii, nu numai în jocurile de noroc. Trifoiul cu patru foi este destul de rar întâlnit în natură și, prin urmare, s-a crezut de mult timp că îți va aduce fericire și noroc dacă îl găsești. Prin urmare, un trifoi cu patru foi sub formă de pandantiv poate fi purtat atunci când te afli într-o sesiune de joc la un cazinou online sau stradal.

2. Potcoavă

simbol potcoava

Potcoava este unul dintre cele mai puternice obiecte norocoase din basmele populare din întreaga lume, alături de zaruri și gărgăriță. Acesta este un simbol al norocului, fericirii și bogăției în diferite țări ale lumii, unde i s-a conferit o semnificație magică încă din cele mai vechi timpuri.

Un astfel de talisman este folosit în case de mulți ani, fiind amplasat deasupra ușii. Așadar, dacă vrei să ai noroc la cazinou, îți poți pune un talisman în formă de potcoavă la gât sau îl poți purta în buzunar. Adesea, vei găsi și suveniruri sub formă de potcoavă de cal pe care le poți pune în portofel.

3. Picior de iepure

simbol iepure

O astfel de amuletă se mândrește cu o istorie foarte lungă, ceea ce înseamnă că are într-adevăr niște proprietăți magice uimitoare. Trebuie remarcat că piciorul de iepure atrage noroc nu numai în jocurile de noroc, ci și în viața de zi cu zi. Dacă vrei să ai noroc la cazinou, poartă cu tine un  picior de iepure, pentru că pare a fi unul dintre acele simboluri care funcționează cu adevărat.

Există multe teorii cu privire la modul în care un picior de iepure a devenit unul dintre cele mai interesante obiecte norocoase pe care le poți purta. Unii experți cred că se datorează totemismului. Alții susțin că piciorul iepurelui te poate proteja împotriva deochiului, deoarece iepurii se nasc cu ochii deschiși.

4. Dinte de aligator

simbol dinte de aligator

Folosirea unui dinte de aligator drept amuletă are o mare semnificație spirituală, deoarece îi sunt atribuite proprietăți de protecție și noroc. În Egiptul Antic, crocodilul era considerat stăpânul râului Nil. Era venerat ca o imagine asociată cu fertilitatea și, pentru multe culturi africane, dinții de crocodil sunt simboluri norocoase.

Dacă dorești să obții mai mult noroc și bani în aventurile tale la cazinouri, alege să porți drept breloc un dinte de aligator.

Este un talisman pe care nu-l vei găsi foarte des, dar acesta, poate avea puteri la care nici nu te aștepți.

5. Calul Dala

cal dala

Calul Dala este un obiect norocos tradițional suedez, cara datează din iarna anului 1716, în timp ce regele Carol al XII-lea se afla în război. Povestea calului Dala explică că, datorită acestui cal, soldații suedezi au supraviețuit iernii. Cu toate acestea, nu a existat magie, ci pur și simplu au folosit lemnul pentru a sculpta cai de jucărie. Aceștia, erau ulterior înmânați copiilor, ale căror mame, la rândul lor, le-au oferit soldaților un bol cu supă fierbinte și adăpost.

În prezent, calul suedez Dala simbolizează norocul și perseverența. Caii Dala înseamnă adesea demnitate, înțelepciune și putere și sunt folosiți ca amulete pentru jocuri de noroc!

6. Scarabeul

scarabeu

Așa cum probabil știi și din sloturi create pe provideri populari, precum Book of Ra de la Novomatic, Scarabeul este un simbol norocos care aduce câștiguri. La fel ca pisicile, în Egiptul antic, gândacii erau considerați aducători de putere și protecție. De aceea, un scarabeu reprezintă un simbol potrivit pe care îl poți lua tine, dacă vrei să joci fără să pierzi mulți bani.

Scarabeul egiptean reprezintă în mod specific norocul sub formă de energie solară și a fost folosit ca amuletă de mii de ani. Calitățile atribuite acestui simbol sunt chiar și în prezent legate de abundență și bogăție. O amuletă albastră în formă de gândac reprezintă putere, bogăție și noroc.

7. Pietre prețioase

pietre pretioase

Din lista cu top 10 obiecte care îți poartă noroc la cazinoul online, nu puteau să lipsească pietrele prețioase. Acestea sunt, poate, cele mai utilizate amulete norocoase pentru că pot fi purtate cu ușurință, dar și pentru că au puteri. Pietrele naturale prețioase și semiprețioase sunt adesea înzestrate cu proprietăți deosebite. Există o mulțime de cristale și minerale și toate sunt responsabile pentru diferite lucruri – dragoste, sănătate sau prosperitate.

Există suficiente pietre care sunt asociate cu atragerea banilor și cu diferite superstiții. Unele dintre aceste exemple sunt alexandrit, malachit, lapis lazuli, citrin, rubin sau ochi de tigru. Asigură-te că porți una dintre aceste pietre prețioase atunci când joci la cazinou.

8. Tumi

simbol tumi

Provenit din Peru, este un cuțit ceremonial ornamental și simbolul național al acestei țări. Tumi este o amuletă foarte atractivă, care poate fi folosită ca obiect norocos. O poți purta cu tine atunci când te distrezi la jocurile de cazinou online. Dacă te întrebi ce este Tumi, ei bine, este vorba despre amuleta zeului Naylamp. 

În epoca incașilor, a fost folosit pentru a sacrifica animale în onoarea zeului soare.

În prezent, un simbol Tumi poate fi utilizat pentru a obține bani și pentru a atrage norocul în viața ta. Alege să-l porți drept pandantiv norocos când începi să joci titlurile tale favorite de la cazinourile online sau la sălile de jocuri.

9. Solzi de crap

solzi de peste

Te-ai așteptat vreodată ca fericirea să stea în solzi? Mai exact în solzii de crap! La fel ca în multe culturi din Europa, în România este considerată o tradiție consumul de pește în noaptea Anului Nou. Simbolul solzilor de crap simbolizează că va urma un an norocos și prosper în care vom trece cu ușurință prin orice probleme.

Acest lucru este valabil și pentru jocurile de noroc atunci când un solz de crap este purtat drept amuletă norocoasă. Solzii de crap pot fi purtați și ca pandantiv sub formă de lanț sau cercei. De asemenea, dacă porți un solz de crap în portofel îți poate aduce la fel de mult noroc ca și în cazul unui pandantiv.

10. Broasca

broasca

Ți-ar plăcea să ai mai multă bogăție, abundență și prosperitate? Feng Shui are pentru tine Broasca bogăției. Se crede că broasca este un simbol al norocului și al prosperității. Se crede că dacă o broască este plasată în casa ta, aceasta va atrage bani și noroc. Broasca este, de asemenea, un simbol al abundenței și poate fi utilizată și atunci când vine vorba de jocuri de cazino.

Broaștele sunt un simbol al prosperității și al abundenței, așa că îți pot aduce noroc de fiecare dată când joci la un cazinou online. Fie că alegi să o porți în buzunar sau drept pandantiv, broasca țestoasă chinezească poate fi purtătoare de noroc.

Întrebări frecvente despre obiectele care îți poartă noroc

În general, potcoava se așează deasupra ușii. De asemenea, poți să o porți ca talisman la gât sau în buzunar. Nu uita să fie cu fața în sus, pentru a atrage norocul. 

Calul Dala este un simbol considerat norocos în Suedia. Se crede că soldații au supraviețuit iernii datorită acestui simbol. 

Printre pietrele prețioase care îți poartă noroc se numără: alexandrit, malachit, lapis lazuli, citrin, rubin sau ochi de tigru.

Simbolul Tumi provine din Peru și este simbol național al acestei țări. 

wave albastru mov mobile
wave albastru mov

Concluzie

Acestea fiind spuse, dacă vrei să apelezi la noroc pentru a câștiga în jocurile de noroc, ai toate informațiile de care ai nevoie. Se spune că aceste obiecte norocoase te încarcă cu energia care poate aduce prosperitate. Și cu cât crezi mai mult în astfel de simboluri, cu atât este mai probabil să obții câștiguri pe termen lung, în special dacă te folosești și de bonusurile de cazino. Trebuie avut în vedere faptul că, deși astfel de simboluri pot aduce noroc, ele nu te asigură împotriva pierderilor.

Popularitatea acestor talismane vine din puterile pe care le au de a atrage bunăstare, sănătate, dar mai ales bani. Desigur, există multe alte simboluri aducătoare de noroc, dar, în acest ghid, am enumerat cele mai comune și populare printre jucători. Indiferent de ce amuletă sau talisman alegi, principalul lucru este să crezi în puterea lor și să adopți un stil de joc responsabil. Tu ce amuletă norocoasă ai?

Daniel Nazare Autor

Daniel Nazare

Autor, Jucătorul.ro

Daniel Nazare

Autor, Jucătorul.ro

Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA. Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, Prosport, Adevărul, Cancan și Click.ro. A fost invitat permanent, de-a lungul timpului, la posturile GSP TV, TV Sport, Telesport, Sport.ro și Digi Sport. A scris la rubrica de opinii pentru ProSport, Adevărul, Evenimentul  Zilei, Ilfov Sport, 100% Sport. Daniel Nazare este prezentator de emisiuni la Radio Sport Total FM, singurul post de profil din România și invitat la televiziunea Sport.ro. Este acum senior-editor la Prosport, unde semnează opinii și analize, dar scrie și articole zi de zi.