Ce cotă are 0 la ruletă și cum funcționează?

Ce cotă are 0 la ruletă și cum funcționează?

Dacă te întrebi ce cotă are 0 la ruletă nu ești singurul. De cele mai multe ori zero la ruletă este sinonim cu ghinionul sau cu ceva ce trebuie evitat. Vei afla imediat dacă este așa sau nu.

Citește articolul și vei rămâne cu zero secrete față de jocul de ruletă. Începe de la zero și află cum plătește, ce probabilitate de câștig are zero la ruletă, și, absolut necesar, ce semnificație are 0 la ruletă.

Jucătorul.ro își propune să va ofere mereu cele mai exacte și actualizate informații. Va informăm că unele linkuri de pe site pot fi linkuri de afiliere. Ele nu aduc nici un cost suplimentar pentru cititori, dar pentru care noi putem primi un comision care ne ajută la menținerea site-ului.

Cota, Plata Și Probabilitatea De Câștig Pentru Zero La Ruletă

Table Header

📈 Ce cotă are 0 la ruletă?

36

💰 Cât plătește 0 la ruletă?

35:1

✅ Probabilitate câștig 0 la ruleta europeană

2.70%

💯 Probabilitate câștig 0 la ruleta americană

2.63%

Cât plătește zero la ruletă?

La jocurile de cazino online, există două variante clasice ale jocului de ruletă, la care diferă cotele, alături de un detaliu important. Diferența principală dintre variante de ruletă europeană vs ruletă americană constă în prezența unui zerou dublu la ruleta americană. Cu toate acestea, cotele de câștig sunt aceleași pentru 0.

Cota numărului zero la ruletă

Să nu întindem discuția prea mult. Pentru absolut toate variantele de jocuri de ruletă, zero este o simplă cifră, ca și celelalte. Astfel că zero are o cotă egală cu pariul pe un singur număr și va plăti de 36 de ori miza jucată.

Dacă pui un pariu de 1 RON pe 0 și chiar 0 iese câștigător vei primi înapoi 1 RON pariat plus câștigul net de 35 RON, pentru un total de 36 RON.

divider albastru verde
wave albastru deschis

Tipuri de pariuri ce pot fi puse pe zero la ruletă

Dar ce alte pariuri la ruletă cu 0 sunt și ce cote la ruletă au acestea? Pentru a nu face calculele în momentul jocului, ia în vedere că aceste cote au fost deja stabilite.

Pariu Numere Cotă
Straight
36.00
Split
0 și 1; 0 și 2; 0 și 3
18.00
Street
0, 1, 2; 0, 2, 3
12.00
Colț
0, 1, 2, 3
9.00
Five Number Bet
*numai la ruleta americană
0, 00, 1, 2, 3
7.00
Vecinii lui zero
22-18-29-7-28-12-35-3-26-0-32-15-19-4-21-2-25
Până la 25.00
Joc zero
12-35-3-26-0-32-15
Până la 27.00

Informații importante despre zero la ruletă

Fie că joci la ruletă într-un cazino fizic, fie la ruletă online cu bani reali, trebuie să îți stabilești un timp și un buget de joc pe care trebuie să le respecți. Poți profita de bonusurile cazinourilor pentru a-ți mări bankroll-ul.

Toți amatorii de ruletă doresc să afle cum să câștige, trucuri și strategii la ruletă. Un sfat din partea casei: joacă la ruleta europeană. Cotele sunt aceleași ca la ruleta americană, însă, șansele de câștig sunt mai mari.

Când faci pariuri pe 0, trebuie să cunoști și ce înseamnă 0 la ruletă

1 Poate fi un singur zero 0 (ruleta europeană) sau dublu zero 00 (ruleta americană

2 0 și 00 au culoarea lor distinctă, verde

3 Pe ruleta europeană zero se află poziționat între 26 negru și 32 roșu în timp ce la ruleta americană se află între 2 negru și 26 negru

4 Este numărul care dă avantajul casei: 2,70% la ruleta europeană și 5,26% la ruleta americană

5 Nu face parte din categoria roșu/negru și nici din categoria pare/impare

divider albastru verde
wave albastru deschis

Reguli speciale care vizează zero la ruletă

Ruleta franceză, dar și unele versiuni de ruletă europeană, vin cu două reguli distincte: En Prison și La Partage.

En Prison

Cu regula En Prison dacă bila ajunge pe zero pariurile pe bani egali (Roșu/Negru, Par/Impar și 1-18/19-36) sunt blocate. Miza va rămâne pe masă pentru următoarea rundă. Dacă pariul este câștigător vei primi înapoi banii, în caz contrar vei pierde tot. Dacă bila va cădea din nou pe zero miza va rămâne în continuare în ‘închisoare’. Regula En Prison reduce avantajul casei la 1.35%, devenind cel mai avantajos joc de ruletă.

La Partage

Cu regula La Partage dacă bila ajunge pe zero pierzi jumătate din miză, iar cealaltă jumătate îți va fi returnată. Se aplică doar pariurilor pe bani egali, cu cota 2.

Cum se calculează cotele la ruletă

Să mai vedem un lucru. Și anume, ce tipuri de cote la ruletă sunt și cum se calculează acestea. Masa de ruletă are 36 de numere și un zero pentru ruleta europeană și un dublu zero pentru ruleta americană. Respectiv, în momentul în care pariezi pe un număr sau 0, șansele de câștig sunt de 1 la 36.

Roata ruleta Cote

Exemplu simplu de calcul al cotelor la ruletă

  • Pentru pariul Colț, care înseamnă că pariezi pe 4 numere care se află unul lângă celălalt, faci pariul prin plasarea jetonului la intersecția acestora
  • Cota va fi 9, pe care o obții dacă împarți 36 la 4.
  • În același mod, realizezi calculele pentru celelalte tipuri de pariuri, chiar și pentru 0
  • La pariul pentru numărul zero vei avea 36:1, adică cota 36.

Întrebări frecvente despre zero la ruletă

Indiferent de varianta de ruletă la care joci, 0 are aceeași cotă de joc. Pentru a clarifica, pentru ruleta europeană și americană, cota pentru 0 este de 36.

Oricare joc de ruletă, fie reală, fie în varianta online, conține numărul 0. Vei găsi un singur 0 la ruleta europeană, un 0 și un 00 la ruleta americană. Deși mai rar, poți întâlni și ruleta cu triplu zero 000.

La fel ca și pentru pariul pe număr, șansa la ruleta europeană pentru zero este de 2.70%, iar pentru ruleta americană de 2.63%.

Zero este printre numerele cele mai des jucate la ruletă. Fie din cauza culorii distincte fie pentru semnificația cifrei.

Dacă ai pariat pe 0 la ruletă și bila se oprește în buzunarul verde vei primi o plată de 36 de ori miza pariată. Dacă ai plasat orice alt pariu care nu îl conține atunci ai pierdut întreagă suma. Dacă joci la ruleta franceză atunci se aplică regulile La Partage și En Prison, care îți pot restitui jumătate sau întreaga miză jucată.

divider portocaliu
wave portocaliu

Concluzie: Zero secrete pentru 100% șanse de câștig

0 este numărul care aduce avantajul casei la ruletă, 2.70% pentru ruleta europeană și 5.26% pentru ruleta americană. Dacă pariezi pe zero vei avea aceeași cotă și aceleași șanse de câștig ca pentru orice alt număr de pe roată

Acum ai aflat ce cotă are 0 la ruletă. Dacă pariezi pe zero vei câștiga de 36 de ori miza jucată. Poți paria pe 0 și dacă îl incluzi în pariurile pe care ți le-am prezentat în acest articol. Vei avea astfel șanse mai mari de câștig.

Atunci când plasezi pariuri cu cotă 2 și bila se oprește pe 0, unele reguli specifice ruletei franceze, La Partage și En Prison, îți dau posibilitatea să recuperezi o parte sau întreaga miză jucată. 

Cifra 0 dispune de magia proprie. Mulți jucători optează pentru varianta aceasta de pariu și, la fel de mulți, câștigă. Așa că încearcă, pariază pe 0 și câștigă la cele mai bune cazinouri online din România!

Daniel Nazare Autor

Daniel Nazare

Autor, Jucătorul.ro

Daniel Nazare

Autor, Jucătorul.ro

Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA. Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, Prosport, Adevărul, Cancan și Click.ro. A fost invitat permanent, de-a lungul timpului, la posturile GSP TV, TV Sport, Telesport, Sport.ro și Digi Sport. A scris la rubrica de opinii pentru ProSport, Adevărul, Evenimentul  Zilei, Ilfov Sport, 100% Sport. Daniel Nazare este prezentator de emisiuni la Radio Sport Total FM, singurul post de profil din România și invitat la televiziunea Sport.ro. Este acum senior-editor la Prosport, unde semnează opinii și analize, dar scrie și articole zi de zi.