Trucuri la ruletă - Sfaturi esențiale pentru jucătorii de ruletă

Trucuri la ruletă - Sfaturi esențiale pentru jucătorii de ruletă

Dacă vrei să excelezi data viitoare când îți încerci norocul la cazino, am câteva trucuri la ruletă care să te ajute! Pentru că știm că norocul ți-l poți face și singur uneori, ți-am pregătit cele mai bune trucuri pentru ruletă. Poți aplica sfaturile următoare și dacă ești începător. 

Nu există un secret care să îți garanteze câștigul la jocurile de cazino, dar sunt multe ‘trucuri’ care să îți mărească șansele de a obține profitul pe care ți-l dorești. Mulți jucători înțeleg regulile jocului de ruletă, le aplică, însă câștigurile întârzie să apară! Iată ce trebuie să faci pentru a-ți lua norocul în propriile mâini!

Jucătorul.ro își propune să va ofere mereu cele mai exacte și actualizate informații. Va informăm că unele linkuri de pe site pot fi linkuri de afiliere. Ele nu aduc nici un cost suplimentar pentru cititori, dar pentru care noi putem primi un comision care ne ajută la menținerea site-ului.

Sfaturi utile pentru jucătorii începători la ruletă

Table Header

0️⃣ Alege ruleta cu un singur zero

Șanse mai mari de câștig

💰 Alege pariurile exterioare, nu interioare

Au cote mai mari

🆓 Exersează cu ruleta gratis

Te familiarizezi cu reguli, strategii

💪 Stabilește un buget de joc

Joci responsabil

🥇 Joacă ruletă la cel mai bun cazino

Cele mai bune trucuri la ruletă: sfaturi și recomandări

Dacă te întrebi însă, ce știu jucătorii care tind să câștige mai des și tu nu, a venit momentul să discutăm despre câteva trucuri la ruletă care îți pot schimba strategia de joc la ruleta pe bani reali. Poți încerca oricând următoarele trucuri profitabile pentru ruletă și sigur vei vedea îmbunătățiri la stilul tău de joc.

Ruleta online pe bani reali

Top 8 Trucuri la ruletă

  1. Învață regulile, tipurile de pariuri și cotele ruletei
  2. Alege ruleta cu un singur 0
  3. Plasează pariuri corespunzătoare experienței tale
  4. Exersează cu ruleta gratuită
  5. Experimentează combinațiile de pariuri cu zero
  6. Folosește sisteme de pariere care ți se potrivesc
  7. Stabilește un buget și interval de timp pentru joc
  8. Deține controlul, indiferent că pierzi sau câștigi

1

Învață regulile și terminologia jocului de ruletă

Jocul de ruletă este un clasic în toate cazinourile online și fizice. Algoritmul de ruletă  și regulile sunt relativ simple și trebuie urmate de toți jucătorii. Regula generală spune că fiecare jucător poate paria o sumă de bani pe unul din numerele ruletei, o culoare sau o combinație de numere. Câștigul se diminuează în funcție de numărul de numere pe care pariezi. Dacă de exemplu alegi să îți încerci norocul cu o culoare, vei câștiga dublul sumei pariate. Poți afla toate informațiile despre jocurile de ruletă din ghidul nostru pentru ruletă online.

2

Alege întotdeauna ruleta europeană sau franțuzească

Una din cele mai importante recomandări pe care le fac unui jucător de ruletă este să joace doar versiunea europeană. Principalul motiv este avantajul casei mai mic. Dacă vorbim de ruleta europeană vs americană, avantajul casei este de 2.70%, față de 5.26%. Iar la ruleta franțuzească acesta poate să scadă până la 1.35%. Diferența este dată de prezența unui dublu zero în plus la ruleta americană. Totuși tine minte că plățile și cotele sunt aceleași la toate versiunile, însă probabilitățile de câștig sunt mai mici la ruleta americană. 

3

Alege tipul de pariu adecvat experienței tale

Când abia descoperi secretele ruletei, este indicat să plasezi pariuri cu șanse egale, cum ar fi cel pe o culoare. Acestea au cotele la ruletă cele mai mari, cu toate că plătesc cel mai puțin.  O astfel de strategie îți va crește șansele de câștig și totodată, vei deveni mai încrezător. 

De asemenea starea de spirit este foarte importantă când vrei să atragi norocul de partea ta. Dacă te aventurezi să pariezi sume mari pe un singur număr și nu vei câștiga, cel mai probabil vei fi tentat să renunți înainte de a îți atinge adevăratul potențial.

4

Câștigă experiență jucând ruletă gratis fără depunere

Dacă ești începător, opțiunea de ruletă demo te va ajuta foarte mult să te familiarizezi cu jocul de ruletă înainte de a paria. Astfel, te obișnuiești cu regulile de ruletă și poți estima mai ușor șansele tale de câștig. Această perioadă experimentală este esențială și sigur vei învăța multe tehnici pe care să le aplici ulterior când te hotărăști să pariezi. Poți juca gratis, fără să deschizi un cont, la majoritatea cazinourilor online. Totuși jocurile de ruletă live sunt disponibile doar pe bani reali. Îți recomand să folosești bonusurile cazinourilor, dar fii atent la cerințele de pariere și la contribuția la rulaj a jocurilor de ruletă.

5

Descoperă puterea lui 0

Sistemul de ruletă ales va influența diferit puterea lui 0. La ruleta online, cota lui 0 este aceeași ca la ruleta live sau într-un cazino fizic. Dacă bila se oprește pe zero, plata va fi aceeași ca pentru orice alt număr, 35:1. Însă există unele pariuri ca “Vecinii lui zero” sau “Joc zero” care îți pot aduce câștiguri mai mari cu mai puține jetoane plasate. Există și reguli precum La Partage și En Prison care se aplică la ruleta franceză, atunci când bila cade în buzunarul 0. În aceste cazuri poți primi înapoi jumătate din pariul plasat, sau miza va fi blocată pentru următoarea rundă.

6

Alege sistemul pariere cu care ești familiar

Sunt diferite tipuri de ruletă și regulile diferă și ele. Astfel că este indicat să te specializezi pe un tip de ruletă și să investești în el pentru a îți crește șansele de câștig. De asemenea unele strategii se potrivesc doar versiunii de ruletă europeană. Poți testa sisteme de pariere precum Martingale, Fibonacci sau sistemul Paroli. Citește mai mult în articolul nostru despre strategiile la ruletă. Aici vei afla care din ele se potrivesc jucătorilor începători sau mizelor mici, care sunt cele care pot fi folosite pe termen lung și cum să le aplici atunci când joci ruletă.

7

Ajustează-ți pariul în funcție de rezultat și buget

Unul dintre cele mai bune sfaturi la ruletă pe care le vei primi este să înveți să îți ajustezi câștigul și să îți controlezi pierderile. Odată ce ți-ai stabilit un buget și un interval de timp pentru joc asigură-te că le respecți, indiferent dacă pierzi sau câștigi. 

De exemplu: Dacă ai câștigat la primul pariu, joacă pariind cu câștigul și pune pariul inițial de o parte. Dacă pierzi, pariază într-un mod în care un eventual câștig să îți acopere pierderea.

8

Învață când să renunți

Să renunți când ești pe profit este foarte important și necesită un nivel ridicat de autocontrol. Dacă ți-ai dublat pariul sau ai câștigat 300% din cât ai investit, este momentul să iei o pauză. Șansele de a menține acest câștig mai multe runde sunt mult mai reduse decât șansele de a pierde. Și când vine vorba de ruletă online sau la un cazino fizic, controlul este esențial!  Jocurile de noroc pot crea dependență. Joacă responsabil!

wave albastru deschis
wave albastru deschis

Avantajele și dezavantajele trucurilor la ruletă

Mulți jucători se întreabă dacă trucurile la ruletă îi ajută să câștige. Acesta este și principalul lor dezavantaj, că nu îți dau siguranța unui câștig. De asemenea unele trucuri sunt doar superstiții și nu au o certitudine. De exemplu, deși toate numerele au șanse egale, mulți jucători experimentați susțin că multipli de 5 tind să fie câștigători mult mai rar decât alte numere. 

Totuși trucurile pe care ți le-am prezentat mai sus te pot ajuta să joci mai responsabil, să îți minimizezi pierderile și în același timp să îți crești șansele de câștig

NE PLACE

Multe trucuri pentru ruletă îți pot mări câștigul

Aplicând trucuri la ruletă îți reduci riscurile

Înveți să te bazezi pe strategie mai mult decât pe noroc

Aceste trucuri îți cultivă încrederea în tine

Înveți să ai autocontrol

NU NE PLACE

Nu există un truc, sfat sau algoritm la ruletă care să îți garanteze câștigul

Întrebări frecvente despre trucurile la ruletă

În mod cert trucurile la ruletă te pot ajuta să câștigi dar și să îți controlezi pierderile, ceea ce este la fel de important. Vei putea specula oportunitățile de câștig într-un mod mult mai eficient. Dar nici o strategie sau truc la ruletă nu îți poate garanta câștigul.

Nu, trucurile la ruletă sunt utile tuturor jucătorilor. Ele diferă în funcție de nivelul de experiență, iar jucătorii experimentați tind să le aplice în mod regulat ca parte a stilului personal de joc.

Jocul de ruletă este prin definiție bazat pe șansă și uneori și pe statistică, astfel că matematica este și ea o parte integrantă a acestui joc. Însă, nu toate trucurile sunt științifice și uneori, ele te învață să îți dezvolți o mentalitate de joc care să te ajute să câștigi pe termen lung. 

Majoritatea trucurilor la ruletă le poți aplica indiferent de forma în care alegi să joci. Poți folosi în strategia ta de joc oricare din sfaturile la ruletă de mai sus, indiferent că joci pe bani reali sau gratuit. 

Da, trucurile de mai sus, excepție fiind cel referitor la puterea lui 0, sunt valabile pentru orice versiune de ruletă. Unele le poți adapta chiar și pentru alte jocuri de cazino. 

wave albastru deschis
wave albastru deschis

Concluzie: Câștigă pe termen lung folosind trucurile la ruletă

Orice trucuri la ruletă merită luate în considerare pentru că vei putea să îți dezvolți propria strategie de joc. Versiunea de ruletă sau tipurile de pariuri pe care le plasezi îți pot influența șansele de câștig. Joacă variantele demo la ruletă pentru a te familiariza cu regulile jocului. De asemenea alege să joci doar la cazinouri legale și licențiate de ONJN. 

Indiferent că ești un jucător sau experimentat, trucurile la ruletă de mai sus nu pot decât să te ajute. Chiar dacă nu le vei aplica pe toate sau nu vei observa câștiguri miraculoase doar pentru că ai aplicat un sfat sau altul, în mod cert vei dobândi o maturitate a jocului de ruletă care îți va aduce beneficii!

Daniel Nazare Autor

Daniel Nazare

Autor, Jucătorul.ro

Daniel Nazare

Autor, Jucătorul.ro

Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA. Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, Prosport, Adevărul, Cancan și Click.ro. A fost invitat permanent, de-a lungul timpului, la posturile GSP TV, TV Sport, Telesport, Sport.ro și Digi Sport. A scris la rubrica de opinii pentru ProSport, Adevărul, Evenimentul  Zilei, Ilfov Sport, 100% Sport. Daniel Nazare este prezentator de emisiuni la Radio Sport Total FM, singurul post de profil din România și invitat la televiziunea Sport.ro. Este acum senior-editor la Prosport, unde semnează opinii și analize, dar scrie și articole zi de zi.