8 Secrete esențiale ale ruletei pe care trebuie să le știi🔐

Dacă îți plac jocurile de noroc e bine să cunoști secretele ruletei, unul dintre cele mai fascinante jocuri de cazino. Aceasta, ascunde în spatele său o serie de curiozități care pot schimba perspectiva asupra acestui joc de noroc, aparent simplu. 

Pornind de la istoria interesantă și continuând cu strategiile, acest articol dezvăluie cele mai bine păstrate mistere ale ruletei.

Detalii despre secretele la ruletă

Table Header

📍Unde a apărut ruleta? 

Ruleta a luat naștere în anul 1796 în Franţa

📱Unde e mai bine să joci la ruletă?

Cazinourile tradiționale oferă o experiență autentică. Cazinourile online sunt accesibile și comode

📝 Se pot lua notițe în timpul jocului? 

Da, ai voie să faci acest lucru 

🎲Cel mai popular tip de ruletă 

Ruleta europeană 

divider albastru verde
wave albastru deschis

Listă cu 8 secrete la ruletă

Nimic nu este neintenționat într-un cazino – și vei descoperi asta citind toate secretele de ruletă pe care urmează să ți le divulgăm.

1. Monte Carlo nu ar fi fost la fel fără ruletă 

2. Strategiile nu te îmbogățesc 

3. Poți să iei notițe în timpul jocului 

4. Ruleta online diferă de cea terestră 

5. Băuturile gratis de la masă au un scop  

6. Sistemele de pariat sunt o pierdere de timp  

7. Casa are avantaj mai mare decât pare

8. Strategia James Bond nu e foarte profitabilă 

img ruleta

1. Monte Carlo nu ar fi fost la fel fără ruletă

monte carlo

Înainte ca ruleta să devină senzația din Monte Carlo, acest oraș era cunoscut pentru sărăcie și lipsuri. Frații François și Louis Blanc i-au schimbat destinul. Bine de știut este că acești frați sunt cunoscuți și pentru faptul că au introdus un zero dublu pe roată, faptul care a crescut avantajul casei. 

Ei au introdus ruleta cu un singur zero, iar Monte Carlo a devenit un magnet pentru jucătorii de cazino din lume.

Astfel, Monte Carlo a devenit un punct de referință în lumea jocurilor de noroc.

 

2. Strategiile nu te îmbogățesc

strategii ruleta

Mulți jucători tânjesc după strategii miraculoase care să le asigure câștiguri consistente la ruletă sau chiar blackjack. Cu toate acestea, în realitate, strategiile nu sunt atât de eficiente pe cât par a fi.

Indiferent cât de complexe sau bine fundamentate sunt, ruleta rămâne totuși un joc de noroc. Trebuie să fii atent la cei care încearcă să vândă ponturi magice sau sisteme de pariere costisitoare.

Cele mai bune strategii sau trucuri la ruletă sunt cele care te ajută să păstrezi banii și să te distrezi în timpul jocului, fără promisiuni nerealiste de îmbogățire rapidă.

3. Poți să iei notițe în timpul jocului

poza 3 secrete ruleta

Un avantaj la jocul de ruleta pe bani reali este că poți să iei notițe în timpul jocului. Diferența esențială între ruletă și alte jocuri de cazino sunt notițele. 

La ruletă, jucătorii au voie să înregistreze informații pe hârtie, folosind un pix. Notatul este un avantaj! de ce?

Deoarece monitorizezi numerele din rundele anterioare și îți poți ajusta astfel, pariurile.

Reține însă că utilizarea dispozitivelor electronice sau a telefonului este interzisă. 

Dacă le utilizezi în timpul jocului POȚI FI EXCLUS din cazino.

4. Ruleta online diferă de cea terestră (tradițională)

poza 4 secrete ruleta

Cea mai notabilă diferență între ruleta live și cea terestră este modul în care sunt generate numerele. În cazul unui joc de ruletă online sunt generate de un soft care folosește algoritmi cu numere aleatoare. Acest lucru face ca jocul de ruletă să fie extrem de corect și imparțial. Pe de altă parte, la ruleta terestră, ruleta fizică este cea care decide rezultatele.

Cu timpul, ruletele fizice pot dezvolta defecte, ceea ce poate duce la preferarea anumitor numere la ruletă. Acest aspect adaugă o notă de imprevizibilitate la jocul din cazinouri tradiționale, ceea ce îl face și mai fascinant pentru unii jucători.

5. Băuturile gratis de la masă au un scop

poza 5 secrete ruletaNu este o coincidență că jucătorii la ruletă VIP primesc adesea băuturi gratuite de la masă în cazinouri.

Cazinourile oferă băuturi pentru a crea o atmosferă relaxată și pentru a-i încuraja pe jucători să se simtă în largul lor și să parieze mai mult. 

Cu toate acestea, trebuie să fii atent la consumul de alcool în timpul jocului.

Este important să consumi alcool cu moderație pentru a putea să te concetrezi pe deplin de durata jocului. Sigur îți cunoști limitele, așa că nu te lăsa impresionat de cadourile oferite de la bar. 

6. Sistemele de pariat sunt o pierdere de timp

poza 6 secrete ruleta

După ce înveți regulile la ruletă, sistemele de pariat sunt următoarele. Cele mai cunoscute sunt Martingale sau Fibonacci, fiind promovate ca soluții sigure pentru câștiguri la ruletă.

Cu toate acestea, aceste sisteme nu reprezintă o metodă eficientă de a te îmbogăți și pot crește riscul de a-ți pierde banii rapid.

De exemplu, sistemul Martingale implică dublarea pariului după fiecare rundă pierdută. 

Cel mai înțelept este să mizezi pe cote mici, care nu îți vor afecta semnificativ contul bancar.

Bucură-te de experiența de joc în loc să urmărești sisteme iluzorii de câștig.

 

7. Casa are avantaj mai mare decât pare

poza 7 secrete ruleta

Chiar dacă rata de plată la ruletă poate părea atractivă, casa are întotdeauna un avantaj matematic în joc. De exemplu, la ruleta europeană, cu un singur zero, casa are un avantaj de aproximativ 2,70%. Cu toate acestea, avantajul este un procent mic în comparație cu alte jocuri de cazino. Acest lucru face ruleta să fie atât de populară. În orice caz, într-o rundă de joc, casa are întotdeauna avantajul de a câștiga pe termen lung. 

Este important să joci cu această conștientizare și să nu te lași prins în iluzia că poți învinge casa în mod constant, indiferent de furnizorul ales.

8. Strategia James Bond nu e foarte profitabilă

poza 8 secrete ruleta

Strategia James Bond a fost popularizată în romanele și filmele cu agentul secret 007, James Bond. Aceasta este una dintre strategiile la ruletă care   presupun plasarea pariurilor pe mai multe numere în același timp, astfel încât să acopere o mare parte din masa de joc. În mod specific, implică următoarele tipuri de pariuri: un pariu pe numerele 0-12, un pariu pe 13-18 și un pariu pe una dintre cele șase linii de numere (de exemplu, 19-24).

La o primă vedere, strategia James Bond pare a fi tentantă, însă această strategie oferă un avantaj matematic destul de mic. Pe termen lung, jucătorul se va confrunta cu mai multe pierderi decât câștiguri. Este important de menționat că oricare dintre cele 37 de numere pot să apară la fiecare rundă, indiferent de cât de inteligent pare sistemul de pariere.

Întrebări frecvente despre secretele la ruletă

Dacă îți place interacțiunea cu alți jucători și dealeri în timp real, un cazino fizic poate fi alegerea potrivită. Dacă ești în căutarea confortului și al flexibilității, ruleta online poate fi mai potrivită.

Oferirea băuturilor gratuite jucătorilor la ruletă are un scop. Cazinourile speră că jucătorii sub influența alcoolului vor lua decizii impulsive. Ce înseamnă asta? Pariuri mai mari, pierderi mai mari!

Ruleta este în primul rând un joc de noroc, iar rezultatele sunt în mare parte imprevizibile. Nu există o strategie sigură de câștig, dar poți folosi strategii de pariere, precum sistemul Martingale sau Paroli, pentru a-ți gestiona bugetul și riscul

Dacă joci la o ruletă care nu este bine echilibrată, există șanse să apară un anumit tip de bias în favoarea anumitor numere sau zone. Cu toate acestea, acest lucru este rar și, în general, cazinourile fac eforturi pentru a menține ruletele în stare optimă. Mai important de atât este să joci responsabil și să te distrezi.

divider portocaliu
wave portocaliu

Concluzie

Încheiem acest articol legat de secretele ruletei conștienți că acest joc este un amestec intrigant de noroc și strategie, indiferent că vorbim de ruleta americană sau orice alt tip de ruletă. Fii pregătit să îți pui abilitățile la încercare, dar nu uita că distracția este elementul cheie.

Fie că joci la un cazino elegant, pe plan local sau în străinătate, ori alegi să joci online, acum ești pregătit să descoperi toate minunile și capcanele ruletei. Oricum ar fi, șansele de câștig rămân mereu în mâinile sorții. Succes! 

Daniel Nazare Autor

Daniel Nazare

Autor, Jucătorul.ro

Daniel Nazare

Autor, Jucătorul.ro

Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA. Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, Prosport, Adevărul, Cancan și Click.ro. A fost invitat permanent, de-a lungul timpului, la posturile GSP TV, TV Sport, Telesport, Sport.ro și Digi Sport. A scris la rubrica de opinii pentru ProSport, Adevărul, Evenimentul  Zilei, Ilfov Sport, 100% Sport. Daniel Nazare este prezentator de emisiuni la Radio Sport Total FM, singurul post de profil din România și invitat la televiziunea Sport.ro. Este acum senior-editor la Prosport, unde semnează opinii și analize, dar scrie și articole zi de zi.