Cine suntem?

Suntem o comunitate de tineri inovatori uniți de pasiunea pentru industria jocurilor de noroc online, cu peste 15 ani de experiență în domeniu. Ne dorim să ajutăm jucătorii să găsească ușor cei mai buni operatori de cazino online și cele mai valoroase știri.


Vă aducem zilnic informațiile necesare pentru a putea lua cele mai bune decizii la cazino, și pentru a avea de fiecare dată o experiență de joc sigură și plăcută, deoarece credem cu tărie că un jucător bine informat este din start mai câștigat.

Echipa noastră

Daniel Nazare Autor

Daniel Nazare

Autor, Jucătorul.ro

Daniel Nazare​

Autor, Jucătorul.ro

Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA. Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, Prosport, Adevărul, Cancan și Click.ro. A fost invitat permanent, de-a lungul timpului, la posturile GSP TV, TV Sport, Telesport, Sport.ro și Digi Sport. A scris la rubrica de opinii pentru ProSport, Adevărul, Evenimentul  Zilei, Ilfov Sport, 100% Sport. Daniel Nazare este prezentator de emisiuni la Radio Sport Total FM, singurul post de profil din România și invitat la televiziunea Sport.ro. Este acum senior-editor la Prosport, unde semnează opinii și analize, dar scrie și articole zi de zi.
 
Vasile Manu

Vasile Manu

Autor, Jucătorul.ro

Vasile Manu

Autor, Jucătorul.ro

Un nume important în presa din Transilvania, cu peste 11 ani de experiență. Din iulie 2012 scrie pentru eClujeanul.ro, iar actualmente este autor și la foaiatransilvana.ro. A dezvoltat de-a lungul anilor numeroase bloguri cu profil sportiv. A acoperit toate domeniile de activitate: politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 e în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.
 
 
 
Alexandru Mureșan

Alexandru Mureșan

Autor, Jucătorul.ro

Alexandru Mureșan

Autor, Jucătorul.ro

Jucător profesionist de cazino, cu peste 12 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. Primul contact cu acest mediu l-am avut în adolescență, când mergeam cu prietenii în săli de jocuri, ca să ne distrăm și să scăpăm de plictiseală. După primele câștiguri, mai modeste, ce-i drept, mi-am propus să transform această pasiune în profesie și astfel am ajuns să joc Texas hold’em online. Dorința de a-mi îmbunătăți jocul m-a motivat să caut mereu strategii noi de joc și abordări diferite, ce nu au întârziat să dea roade. Sunt aici ca să împărtășesc din experiența mea și să te ajut să devii un jucător de succes, mai bun și mai responsabil.
 

Dorin C.

Owner, Jucătorul.ro

Dorin C.

Owner, Jucătorul.ro

Născut în Satu Mare, proprietarul departamentului nostru este un lider de necontestat în domeniul iGaming. La 37 de ani, se bucură de o experiență vastă de 17 ani în această industrie înfloritoare. Cu o personalitate puternică și o viziune clară, a reușit să crească și să dezvolte echipe de succes, confirmându-și astfel poziția de lider înnăscut. În ciuda responsabilităților manageriale, își păstrează mereu entuziasmul pentru iGaming, fiind în permanență la curent cu cele mai noi tendințe din domeniu. În afara orelor de lucru, continuă să se dedice creșterii personale și profesionale, întotdeauna în căutare de noi oportunități de învățare și dezvoltare. Conduce cu pasiune și dedicare, fiind o sursă constantă de inspirație pentru echipa sa.

 

Răzvan J.

Head of Sales, Jucătorul.ro

Răzvan J.

Head of Sales, Jucătorul.ro

În vârstă de 34 de ani, Răzvan este un nume de referință în iGaming, deținând funcția de șef al departamentului de vânzări. Cu o experiență de 10 ani în acest domeniu captivant, Răzvan a reușit să se impună ca unul dintre cei mai buni vânzători din țară. Abilitățile sale deosebite de comunicare și înțelegerea profundă a pieței iGaming îi permit să își îndeplinească cu succes rolul, conducând echipa de vânzări spre atingerea și chiar depășirea obiectivelor stabilite. Răzvan se mândrește cu rezultatele sale, dar și cu abilitatea de a dezvolta noi talente în cadrul echipei pe care o coordonează. În timpul liber, pasiunea sa pentru iGaming nu încetează să crească, fiind mereu în căutarea ultimelor noutăți din domeniu.

 

Vlad M.

Head of Content, Jucătorul.ro

Vlad M.

Head of Content, Jucătorul.ro

Format în mediul vibrant din Cluj-Napoca, manifest o pasiune intensă pentru lumea iGaming-ului. Am făcut primul pas în această industrie fascinantă în 2015, când echipa Jucătorul.ro era în căutarea unui specialist în SEO și PPC. Cu timpul, mi-am aprofundat cunoștințele și acum îmi exercit rolul de șef al departamentului de conținut, gestionând o echipă de editori cu dedicație. În timpul liber, sunt captivat de analiza și experimentarea diverselor strategii de jocuri de noroc. Sunt, de asemenea, pasionat de crearea de conținut, mizând întotdeauna pe îmbunătățirea și generarea de materiale care să atragă și să mențină atenția cititorilor. Continuarea descoperirii și urmărirea noilor tendințe în iGaming reprezintă o parte semnificativă a timpului meu.

Adriana C.

Content Editor, Jucătorul.ro

Adriana C.

Content Editor, Jucătorul.ro

În vârstă de 36 de ani, Adriana combină cu măiestrie pasiunea pentru copywriting cu fascinația pentru lumea iGaming. Cu o experiență vastă în redactarea de conținut, ea a devenit un pilon de bază al echipei noastre. Inteligența, creativitatea și angajamentul ei neîncetat față de calitate se reflectă în fiecare articol pe care îl scrie. Este întotdeauna în căutare de noi moduri de a îmbunătăți strategiile SEO și de a crea conținut care să rezoneze cu cititorii noștri. În afara orelor de muncă, continuă să își dezvolte pasiunea pentru iGaming și copywriting prin lectură și cercetare constantă. Considerăm că abilitățile și pasiunea ei o diferențiază și o propulsează spre succes.

Eduard H.

Content Editor, Jucătorul.ro

Eduard H.

Content Editor, Jucătorul.ro

Profesionist în jocurile de cazino, având în spate un bagaj de peste 15 ani de practică în lumea jocurilor de noroc. Prima mea interacțiune cu acest domeniu a avut loc în anii adolescenței, când împreună cu prietenii, ne refugiam în sălile de jocuri pentru distracție și pentru a uita de monotonia zilnică. După ce am gustat din prima victorie, deși modestă, mi-am pus în gând să transform pasiunea aceasta într-o carieră, ceea ce m-a condus către lumea pokerului online. Ambiția de a-mi perfecționa jocul m-a stimulat să explorez continuu strategii noi și abordări diferite, ceea ce a început rapid să îmi aducă beneficii. Sunt aici pentru a împărtăși din cunoștințele mele și pentru a te ajuta să devii un jucător mai performant și mai conștient.

Tudor Alexandru

Editor, Jucătorul.ro

Tudor A.

Content Editor, Jucătorul.ro

Specialist în marketing digital, Tudor este un content manager dedicat. Pasionat de cuvinte cheie, orientat spre rezultate. Motto-ul personal: „Simplify!”

Claudia S.

Editor, Jucătorul.ro

Claudia S.

Content Editor, Jucătorul.ro

Originară din București, sunt o tânără de 24 de ani cu pasiune pentru industria iGaming. Cu o experiență solidă în SEO, am început să lucrez în iGaming în 2020, când echipa Jucătorul.ro căuta un specialist în optimizare pentru motoare de căutare. În timpul meu liber, îmi place să mă aprofundez în studiul diferitelor jocuri de noroc și strategiile lor. De asemenea, sunt pasionată de scrierea de conținut, încercând mereu să mă autodepășesc și să scriu articole care să capteze și să rețină atenția cititorilor. Descoperirea și explorarea noilor tendințe în iGaming este, de asemenea, o pasiune care îmi ocupă mult timp.

Andreea M.

Content Editor, Jucătorul.ro

Andreea M.

Content Editor, Jucătorul.ro

Cu o experiență de șapte ani în marketing, Andreea se remarcă prin abilitățile sale de creație și editare de conținut atât în mediul digital, cât și offline. Pasionată de industria iGaming, sporturi și strategii de marketing, ea se dedică fiecărui proiect din care face parte. De-a lungul timpului, ea și-a consolidat cunoștințele în aceste domenii, fapt care o ajută să aducă o perspectivă inovatoare și o abordare strategică. Andreea înțelege foarte bine nevoile publicului țintă și le transpune în materiale informative pe care aceștia le pot parcurge cu plăcere. În timpul liber practică sport, citește, caută ultimele noutăți din această industrie și călătorește.

Vlad T.

UI/UX Designer, Jucătorul.ro

Vlad T.

UI/UX Designer, Jucătorul.ro

Cu o experiență vastă de 7 ani în design, designerul nostru se remarcă prin pasiunea și abilitățile sale. Învățat să lucreze cu unele dintre cele mai populare instrumente de design, cum ar fi Adobe Creative Suite, Figma și InVision, își pune amprenta creativă asupra tuturor proiectelor în care este implicat. În timpul liber, pasiunile sale se îndreaptă spre explorarea lumii designului, urmărind mereu ultimele tendințe și tehnici, precum UI/UX design sau designul responsiv. Se consideră un etern student, fiind mereu deschis către învățare și experimentare. În plus, are un interes crescut în fotografia de stradă și în arta digitală, surse nesfârșite de inspirație pentru munca sa de zi cu zi.

 

Sebastiana J.

Social Media, Jucătorul.ro

Sebastiana J.

Social Media, Jucătorul.ro

La doar 25 de ani, Sebastiana se remarcă printr-o prezență puternică și creativă în domeniu. Această tânără, născută într-un orășel la poalele munților, este nu doar o persoană extrovertită și plină de viață, ci și un talent înnăscut în comunicare și marketing. Cu o imaginație debordantă și o înțelegere intuitivă a rețelelor sociale, ea reprezintă o perspectivă promițătoare pentru echipa noastră, având un potențial imens de creștere. Abilitatea ei de a crea conținut captivant și de a gestiona eficient interacțiunile cu comunitatea online ne face să credem că are toate calitățile pentru a deveni un lider de succes în domeniul social media. În timpul liber, își dezvoltă constant creativitatea prin fotografie, artă și călătorii.

Misiunea și valorile noastre?

Misiunea noastră este să ajutăm jucătorii să găsească mai ușor operatorul potrivit și să încurajăm jocul responsabil. Dorim să fim locul unde găsești oricând cele mai tari bonusuri și oferte la cazino online precum și ultimele noutăți din domeniu. Viziunea noastră este să construim cea mai mare comunitate de jucători din România, și să-i ajutăm pe toți cei interesați de jocurile de noroc să facă cele mai bune decizii.

1. Integritatea

De aceea îți punem la dispoziție ghiduri complete la cele mai populare jocuri de noroc online, și sfaturi despre cum să câștigi. În slujba misiunii noastre, cei mai puternici aliați ne sunt valorile noastre de bază: integritatea, responsabilitatea, diversitatea, inovația și transparența. Sunt cinci valori pe care le luăm în serios, care ne ghidează fiecare mutare și pe care le vom aprofunda în continuare.
Ne asigurăm că informațiile furnizate sunt corecte și imparțiale, și că nu suntem influențați de alte interese.

2. Responsabilitatea

Ne străduim să oferim o experiență plăcută pentru jucători, promovând jocul responsabil. De asemenea, testăm minuțios fiecare cazinou și joc recomandat, și ne asumăm răspunderea pentru calitatea informațiile oferite.

3. Diversitatea

Încurajăm diversitatea și inclusivitatea în industria jocurilor de noroc online, și oferim informații relevante pentru toți jucătorii.

4. Inovația

Ne concentrăm pe a oferi informații despre cele mai noi și inovatoare produse și tendințe din industria jocurilor de noroc online.

5. Transparența

Nu ne plac operatorii obscuri, care fac compromisuri sau care nu promovează activ jocul responsabil. Deoarece prețuim transparența, în continuare vom vorbi despre modelul nostru de afaceri și parametrii legali în care operăm.

Ce este marketingul afiliat?

Marketingul afiliat descrie în general toate situațiile în care un afiliat este plătit pentru promovarea produselor sau serviciilor unei companii. La Jucătorul.ro suntem o echipă de specialiști în marketingul afiliat pentru cazinouri online.


În calitate de afiliați, ne asociem cu diverse cazinouri online pentru a le promova serviciile, și în schimb câștigăm comisioane pentru orice înscrieri sau depuneri. Mai pe scurt, suntem un intermediar între cazinouri și jucători.

Cum funcționează acesta?

Fiecare afiliat are câte un „tracking link” și primește un comision atunci când un jucător nou se înregistrează și joacă pe o platformă parteneră. De fiecare dată când cineva dă clic pe linkurile noastre de afiliere și efectuează prima depunere necesară, noi putem primi o cotă parte, în funcție de contractul pe care îl avem cu fiecare cazinou.

Există trei tipuri principale de contracte de afiliere în domeniul jocurilor de noroc online, pe care le vom detalia în continuare:

CPA, sau „cost per acquisition” înseamnă că afiliatul primește o sumă fixă când un jucător nou se înscrie la un cazinou din listă, folosind traking link-ul.

Revenue Share se referă la un tip de contract prin care afiliatul primește un anumit procentaj din sumele pierdute de jucător, de-a lungul întregii sale perioade de activitate.

Modelul hibrid de afiliere reprezintă o combinație între primele două modele.

E bine de știut că jucătorii nu au nimic de piedut dând clic pe aceste linkuri, din contră, de cele mai multe ori vor beneficia de bonusuri atractive, uneori chiar și exclusive.

De asemenea, Jucătorul.ro generează uneori venituri și din vânzarea de spațiu publicitar pe site, sau găzduirea unor articole sponsorizate. În acest caz, anumite companii plătesc pentru expunerea pe care o câștigă pe site-ul nostru, iar noi marcăm corespunzător respectivele articole, pentru a oferi transparență maximă, și a nu le confunda cu opiniile editorilor noștri.

Este marketingul afiliat ceva obișnuit?

Firește! Există o sumedenie de publicații online, bloguri, agenții de turism, forumuri și tot felul de comunități online care se întrețin din marketing afiliat. Compania Amazon desfășoară încă din 1996 unul dintre cele mai de succes programe de afiliere online, și a ajuns în decembrie 2022 la impresionantul număr de 900.000 de afiliați

Cum afectează contractele de afiliere recenziile la cazinouri online?

Dacă afiliații sunt plătiți pentru a promova anumite cazinouri sau jocuri, nu ar putea fi tentați să facă recomandări subiective sau să ignore potențialele problemele ale cazinourilor promovate?

În niciun caz! Pentru noi, integritatea este pe primul loc și satisfacția jucătorilor e principala noastră preocupare. De aceea analizăm fiecare operator recomandat, testăm cu atenție jocurile și serviciile lor și adresăm orice îndoială sau nelămurire am putea avea cu privire la practicile și funcționarea cazinourilor online.

De asemenea, ne asociem doar cu acei operatori care iau măsuri active de promovare a jocului responsabil, cum ar fi verificarea vârstei, controlul cheltuielilor, autoexcludere, comunicarea responsabilă, educarea jucătorului și altele.

Promovăm jocul responsabil

Considerăm jucatul la cazino și la pariuri sportive o formă legitimă de divertisment, atâta timp cât este făcut în mod responsabil. Studiile au arătat că peste 80% din jucătorii de cazino online sunt bărbați, asta incluzând și pariurile sportive.

Un alt fapt interesant este că jucătorii tind să aibă peste 30 de ani, lucru foarte bun, deoarece jucătorii problematici tind să fie tinerii, care au, statistic, de 7,5 ori mai multe șanse de a deveni dependenți și de a avea o criză financiară, decât tinerele.

Ce înseamnă să joci responsabil?

Să joci responsabil la cazino înseamnă să te asiguri că joci numai cu banii pe care îți permiți să-i pierzi, să stabilești limite de pariere și de timp, înainte de a începe să joci, și să te oprești atunci când simți că jocul devine neplăcut sau când ajungi la limitele stabilite. Nu te împrumuta niciodată ca să joci, și când ești „în groapă” nu încerca să te scoți săpând mai adânc, norocul fuge de cei disperați!

A juca responsabil înseamnă să fii conștient de riscurile jocurilor de noroc și să eviți să te implici în activități care ți-ar putea afecta negativ viața ta personală, familială sau financiară. Renunță la gândul câștigurilor ușoare, și tratează jocurile de noroc fix ca pe o formă de divertisment, ce ocazional îți poate aduce și niște câștiguri, dar nu te baza pe asta.

E foarte important să urmezi regulile, adică să ai minim 18 ani și să nu fii sub influența alcoolului sau a altor substanțe când joci, ca să-ți menții controlul. Totuși, cel mai important este să nu cazi în patima jocurilor de noroc. Pentru asta trebuie să cunoști semnele dependenței de joc și să iei măsuri urgente dacă te confrunți cu această problemă.

Dacă simți că abuzezi de pariuri sau de jocurile de noroc, adresează-te imediat unei organizații specializate în prevenirea și tratarea dependenței de jocuri. De exemplu, Asociația Jocresponsabil.ro desfășoară programe de educare, prevenire și reabilitare a jucătorilor problematici din România, și de consiliere a familiilor acestora. Nu amâna, cu dependența de jocuri nu-i de joacă!

Cum susțin cazinourile recomandate de noi jocul responsabil?

Este important să rețineți faptul că fiecare cazinou are propriile sale politici și practici în ceea ce privește jocul responsabil, iar în listele noastre de recomandări veți găsi doar operatori cu o reputație bună în domeniu. Cazinourile partenere promovează jocul responsabil prin mai multe metode, cum ar fi:

  • Limitarea vârstei: În românia, jocurile de noroc și pariurile sunt activități legale rezervate adulților peste 18 ani, de aceea cazinourile verifică identitatea și vârsta jucătorilor.
  • Controlul cheltuielilor: Cazinourile oferă jucătorilor opțiuni pentru a-și seta limite de depunere, de pariere, sau de timp, astfel încât să-și poată controla mai bine cheltuielile.
  • Recursul la organizații de ajutor: Cazinourile oferă adesea informații despre organizațiile de ajutor pentru jocul patologic și cum să obțină ajutor, pentru jucătorii care au nevoie.
  • Autoexcludere: Cazinourile oferă adesea opțiunea de autoexcludere, care permite jucătorilor să se excludă singuri de la cazinou pentru o perioadă de timp specificată.
  • Comunicare responsabilă: Cazinourile promovează comunicarea responsabilă prin afișarea mesajelor de avertizare în legătură cu riscurile jocului patologic, și de asemenea prin promovarea jocului cu moderație.
  • Educația jucătorului: Cazinourile oferă educație privind jocul responsabil prin intermediul ghidurilor și articolelor disponibile pe site-urile lor.

Credem în încredere

Integritatea este principiul de bază de la care am pornit aventura noastră cu Jucătorul.ro, suntem dedicați misiunii noastre de a deveni sursa principală de informații și divertisment a jucătorilor din România, și credem că numai mizând pe încredere, transparență și onestitate putem obține acest lucru.

De aceea îți punem la dispoziție criteriile după care evaluăm cazinourile, și scorul pe care l-am acordat acestora la fiecare capitol. Nu ne temem să spunem lucrurilor pe nume, și să prezentăm și aspecte care ar putea fi îmbunătățite la unii operatori, pentru a oferi cititorilor o imagine completă și corectă asupra opțiunilor disponibile.

Ne concentrăm doar pe piața românească

Site-ul Jucătorul.ro aparține companiei PPC MARKETING EXPERTS S.R.L. ce deține licența ONJN de clasa a II-a nr.1420/29.07.2021. Această licență pentru afiliați ne dă dreptul de-a opera legal pe teritoriul României.

Colaborăm exclusiv cu operatori 100% legali în România, care dețin licență valabilă de funcționare clasa I obținută prin decizie ONJN, și ne axăm pe nevoile și specificul pieței românești.

Îți mulțumim că ai ales Jucătorul.ro ca sursa ta de informații și inspirație la cazino, și că ai citit până la capăt acest articol. Te invităm să te înscrii la newsletter-ul nostru dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi bonusuri și promoții la cazino și să revii cât mai curând.

Mult noroc!