Cum să câștigi marele jackpot la păcănele

Cel mai mare câștig la păcănele din istoria jocurilor de noroc a fost de 19.430.723€. Așa că sigur te întrebi cum să câștigi jackpotul la păcănele cât mai repede. Jackpotul este cel mai râvnit premiu din lumea sloturilor. Fie că vorbim de jackpot progresiv sau fix, oricare dintre acestea te pot face norocosul unei sume de ordinul milioanelor.  

În articolul de față vei afla câteva strategii despre cum se câștigă jackpotul la păcănele. Dar și care sunt cele mai populare sloturi cu jackpot din România care îți pot aduce marele premiu.

Tipuri de jackpot întâlnite la cazinourile online

Table Header

🏆 Jackpotul cel mai sigur

Jackpotul Fix

🥇Jackpotul care oferă cel mai mare câștig

Jackpotul Global

🔥Jackpotul cel mai popular

Jackpotul Progresiv

🤑Jackpotul cel mai rar întâlnit

Jackpotul local

divider albastru verde
wave albastru deschis

Tipuri de jackpoturi la păcănele

Jackpoturile se clasifică în funcție de tipologia premiilor și de cine poate câștiga premiul. De asemenea, anumite jackpoturi se adresează doar clienților unui cazino. Iar altele sunt universabil valabile. Așadar, există patru tipuri de jackpoturi pe care le poți câștiga la păcănele online.

Jackpot progresiv

Cele mai populare sunt acele păcănele cu jackpot progresiv, care oferă o sumă ce crește cu fiecare pariu plasat. Și crește până ce un jucător îl câștigă. Ulterior, suma se resetează, iar procesul este reluat. Este important să reții că valoarea unui jackpot crește rapid pentru că sunt cumulate de la mai multe sloturi. Șansele de a îl câștiga sunt destul de mici, însă premiile oferite vin în sume mari.

Jackpot fix

Un alt tip de jackpot la cazino este jackpotul fix. Spre deosebire de cel progresiv, acesta are o valoare fixă. Nu este influențat de mizele pariate la păcănele ale jucătorilor și rămâne același constant. Chiar și atunci când este revendicat, suma lui nu se schimbă. Deși acesta poate fi câștigat mai ușor, sumele oferite sunt mai mici. În general, câștigurile depind foarte mult de mizele cu care pariezi.

Jackpot local

Jackpotul local depinde foarte mult de cazinoul la care este jucat. Pentru că se adresează doar clienților care pariază la un anumit cazino. Nu este atât de întâlnit pentru că reducerea lui la un anumit cazino scade și câștigul potențial. Cu cât sunt mai puțini jucători care îl joacă, cu atât suma adunată oferă un câștig mai puțin substanțial din punct de vedere al banilor.

Jackpot global

Ultimul jackpot întâlnit la cazino este cel global. Și cel care oferă și cel mai mare câștig posibil. Așa cum îi spune și numele, poate fi câștigat de orice jucător de sloturi din întreaga lumea. Spre deosebire de jackpotul progresiv, care se joacă doar într-o anumită țară, cel global se cumulează de la orice cazino, de oriunde de pe glob.

Cele mai populare sloturi cu jackpot din România

Printre cele mai populare sloturi cu jackpot din România se numără Burning Hot, Shining Crown, Rise of Ra, 40 Super Hot și Dice and Roll. 

Burning Hot

Burning Hot este un joc de păcănele furnizat de EGT. Iar cel mai întâlnit avantaj oferit de acest provider este jocul de Jackpot Cards. Cu fiecare mână poți avea șansa de a întoarce cele 12 cărți până ce vei găsi trei din aceeași suită. Jackpotul corespunzător simbolului este și cel câștigat. Vestea bună este că, datorită volatilității mici, poți câștiga indiferent de miză.

Shining Crown

Shining Crown este un joc de păcănele furnizat de același provider precum Burning Hot. Și se află printre cele mai populare sloturi datorită RTP-ului ridicat și a posibilității de a câștiga un jackpot progresiv. Jocul bonus cu Jackpot Cards se poate declanșa oricând după colectarea câștigurilor unei runde. Volatilitatea medie spre mare oferă tot atâtea șanse de câștig.

Rise of Ra

Nu-i de mirare că EGT este unul dintre cei mai populari provideri. Acesta furnizează cele mai tari sloturi cu jackpoturi, printre care și Rise of Ra. Grila clasică de 5x3x15 îți oferă șansa de a câștiga un jackpot progresiv. Așadar, cu cât miza depusă este mai mare, cu atât premiul afișat pe ecranul de joc crește la fiecare pariu.

40 Super Hot

La prima vedere, 40 Super Hot pare doar un joc clasic cu fructe, însă volatilitatea mică vine cu câștiguri frecvente la jocul de Jackpot Cards. Jackpotul progresiv acumulează pariurile făcute la sloturile EGT, ceea ce înseamnă că suma pe care o poți câștiga este fabuloasă.

Dice and Roll

Dice and Roll reprezintă o altă alegere excelentă atunci când vine vorba de jackpoturi. Slotul oferă până la patru jackpoturi progresive și, datorită RTP-ului de 95.76%, ai șanse mari de câștig. Furnizat tot de EGT, Dice and Roll te surprinde cu jocul bonus Jackpot Cards care este complet aleatoriu. Iar valoarea jackpoturilor este determinată de cele patru culori: inimă neagră, romb, inimă roșie sau treflă.

wave albastru mov mobile
wave albastru mov

Cum se câștigă jackpotul la păcănele

Indiferent de jackpotul disponibil, trebuie să știi că acesta se acordă aleatoriu. Așadar, orice pariu pe care îl depui îți oferă șansa de a-l câștiga. O selecție aleatorie este declanșată după fiecare rotire. Iar miza cu care pariezi nu îți influențează șansele de câștig. Ci doar valoarea sumei câștigate.

Cel mai întâlnit sfat atunci când vine vorba despre cum să câștigi jackpotul la păcănele este să alegi jocurile cu cât mai multe linii de plată. Acest lucru înseamnă mai multe șanse de a câștiga marele premiu. Însă, mizele mari înseamnă și cheltuirea mai rapidă a bugetului. Te sfătuiesc să pariezi doar atât cât îți permiți să pierzi.

Care sunt șansele de a câștiga un jackpot la un cazino online

Chiar dacă șansele de câștig la cazino sunt împotriva ta, te poți folosi de diverse strategii care să te ajute să le învingi. Iar cea mai cunoscută este strategia Martingale. Deși este pusă în aplicare mai mult la ruletă, te poate ajuta și atunci când vine vorba de obținerea unui jackpot.

Strategia Martingale presupune ca după fiecare pariu pierdut să dublezi miza. Șansele sunt mici ca aceeași mână să aibă același rezultat, însă poți rămâne rapid fără bani în cont. Ține minte că jackpotul este acordat aleatoriu, așa că ai oricând șansa de a câștiga. Nu-ți forța norocul și bugetul deja stabilit.

divider portocaliu
wave portocaliu

Cum îți crești șansele de câștig la un jackpot la păcănele

În afară de strategia Martingale, există și câteva trucuri de care te poți folosi pentru a avea mai multe șanse să câștigi jackpotul. Nu îți garantează succesul, dar te aduc mai aproape de el.

Testează mai multe jocuri cu jackpot

Folosește-te de rotirile gratuite pentru a testa mai multe jocuri cu jackpot. Învață regulile și apoi distrează-te la jocurile preferate cu jackpot progresiv. Valoarea acestuia crește cu fiecare pariu depus de jucători.

Încearcă să joci în echipă

Dacă te joci în echipă, vei avea mai multe șanse să câștigi jackpotul. Însă, dezavantajul este că odată câștigat, acesta va trebui împărțit la toți jucătorii.

Pariază pe mize mari

Dacă dispui de un buget mare, atunci merită să pariezi pe cele mai ridicate cote. Astfel, vei avea șansa de a câștiga un jackpot de ordinul milioanelor. Mizele mici nu reduc șansele de câștig, însă sumele obținute nu sunt la fel de mari.

Folosește-te bonusuri

Cel mai popular bonus oferă rotiri gratuite. De exemplu, cazinoul Magic Jackpot oferă acest bonus la multe slotiri, printre care și Burning Hot.

Întrebări frecvente despre cum să câștigi jackpotul la păcănele

Dacă dispui de un buget mai mare, atunci poți alege sloturile cu jackpot progresiv. Cu cât miza depusă este mai mare, cu atât crește și eventualul câștig.

Posibilitatea de a câștiga jackpotul progresiv la acest slot este mare datorită RTP-ului ridicat. Jocul cu Jackpot Cards poate fi declanșat oricând, chiar și cu mize mici. 

În ceea ce privește sloturile cu jackpot progresiv, valoarea acestuia crește constant chiar și după ce a fost câștigat. Suma acestuia depinde de toate pariurile depuse de către toți jucătorii activi.

Chiar dacă există diverse mituri care au la bază modalități prin care știi când se acordă jackpotul, nu poți anticipa acest lucru. 

Șansele de a câștiga un jackpot sunt destul de mici, însă nu este imposibil.

Da, poți câștiga jackpotul la cazinourile online dacă te joci pe miză minimă. Însă valoarea acestuia depinde, implicit, de valoarea mizei depuse. 

divider portocaliu
wave portocaliu

Concluzie

Sper că ai aflat tot ce trebuie să știi despre cum să câștigi jackpotul la păcănele. În funcție de bugetul de care dispui, poți alege să te joci la păcănele care îți oferă jackpoturi fixe sau progresive. Este important să reții că jackpoturile progresive necesită o miză mai mare pentru a avea parte și de câștiguri substanțiale. Așadar, cu cât miza crește, crește și potențialul câștig.

Dar, indiferent de tipul de jackpot ales, trebuie să știi că acesta se acordă aleatoriu. Deci fiecare pariu depus îți oferă și șansa de a câștiga, indiferent de câte runde joci.. Miza cu care pariezi nu îți influențează șansele de câștig. Ci doar valoarea sumei câștigate.

Însă, înainte de a-ți investi bugetul, folosește-te de bonusurile oferite de cazinourile online. De exemplu, Magic Jackpot oferă un bonus la sloturile Burning Hot și Shining Crown. Acest lucru îți poate oferi posibilitatea de a testa jocurile și de a contribui la jackpotul progresiv. Joacă disciplinat, iar câștigurile nu vor ezita să apară!

Daniel Nazare Autor

Daniel Nazare

Autor, Jucătorul.ro

Daniel Nazare

Autor, Jucătorul.ro

Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA. Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, Prosport, Adevărul, Cancan și Click.ro. A fost invitat permanent, de-a lungul timpului, la posturile GSP TV, TV Sport, Telesport, Sport.ro și Digi Sport. A scris la rubrica de opinii pentru ProSport, Adevărul, Evenimentul  Zilei, Ilfov Sport, 100% Sport. Daniel Nazare este prezentator de emisiuni la Radio Sport Total FM, singurul post de profil din România și invitat la televiziunea Sport.ro. Este acum senior-editor la Prosport, unde semnează opinii și analize, dar scrie și articole zi de zi.