Cum îți verifici contul la Casa Pariurilor | Ghid pas cu pas (2024)

Orice cazino online licențiat solicită verificarea contului. În acest fel, se va asigura că tu ești cel care îl folosește. Odată verificată identitatea, te vei putea bucura de retrageri nelimitate și promoții speciale.

Dacă nu știi cum îți verifici contul la Casa Pariurilor, ai ajuns în locul potrivit. În acest articol vei afla care sunt avantajele înregistrării. Dar și documentele necesare pentru a-ți confirma identitatea. Urmează pașii de mai jos.

Jucătorul.ro își propune să va ofere mereu cele mai exacte și actualizate informații. Va informăm că unele linkuri de pe site pot fi linkuri de afiliere. Ele nu aduc nici un cost suplimentar pentru cititori, dar pentru care noi putem primi un comision care ne ajută la menținerea site-ului.

Detalii verificare cont Casa Pariurilor

Table Header

⏱ Durată creare cont

<5 minute

👩‍⚖️ Durata până la confirmare

Maxim 48h

📝 Date necesare verificare cont

C.I., card bancar, extras de cont

👏 Beneficii

Bonusuri și retrageri instante

Cuprins

Avantajele verificării contului

Documente necesare

Pașii pentru verificarea contului

Informații suplimentare

Concluzie

Întrebări frecvente

wave albastru deschis
wave albastru deschis

Avantajele verificării contului la Casa Pariurilor

Pentru a te bucura la maxim de experiența de joc la Casa Pariurilor este necesar să-ți validezi contul. Iar procesul presupune furnizarea documentelor personale care să îți confirme identitatea. 

Un proces simplu și rapid care îți va permite să depui bani, dar și să faci retrageri la casa pariurilor în orice moment, dar și să te bucuri de ofertele online. De asemenea, îți va garanta că ești protejat de lege fără să îți faci griji în privința furtului de identitate sau a banilor.

Cum iti verifici contul la Casa Pariurilor

Ce trebuie să știi despre verificarea contului la Casa Pariurilor

Casa Pariurilor a simplificat procesul de verificare. Iar acum îl poți finaliza în maxim un minut. Tot ce trebuie să faci este să alegi varianta „Cel mai rapid mod”/„Verificare online” și să urmezi instrucțiunile afișate.

Cu aplicația mobilă de la Casa Pariurilor totul a devenit mult mai rapid. Însă, este important să reții că actul de identitate trebuie să se încadreze în toate cerințele legale. Poziționează-l corespunzător și nu încerca să furnizezi date false.

Documente necesare pentru verificarea contului la Casa Pariurilor

De la înregistrare, ai la dispoziție 30 de zile pentru a-ți verifica contul de jucător. Iar în maxim 24 de ore te poți bucura de toate jocurile tale preferate. Este important să reții că documentele trebuie să fie clare, complete și să respecte cerințele impuse. Află de mai jos care sunt documentele de care ai nevoie pentru a finaliza cu succes procesul de validare

Carte de identitate (buletin, pașaport sau permis de conducere)

Îți poți valida contul instant prin încărcarea unei poze a actului de identitate. Sau îl poți poți scana în timp real. Asigură-te că toate datele sunt vizibile.

Card bancar

De asemenea, este necesară o poză cu fața completă a cardului. Trebuie să reiasă primele șase și ultimele 4 cifre, data expirării, banca emitentă și nume/prenume titular.

Extras de cont

În cazul în cazul în care deții un card virtual, trebuie să furnizezi extrasul de cont în format PDF din care sa reiasă IBAN cont, nume/prenume titular, în format PDF sau tipizat, nu mai vechi de 3 luni.

wave albastru deschis
wave albastru deschis

Ce trebuie să știi despre verificarea contului la Casa Pariurilor

Casa Pariurilor a simplificat procesul de verificare. Iar acum îl poți finaliza în maxim un minut. Tot ce trebuie să faci este să alegi varianta „Cel mai rapid mod”/„Verificare online” și să urmezi instrucțiunile afișate.

Cu aplicația mobilă de la Casa Pariurilor totul a devenit mult mai rapid. Însă, este important să reții că actul de identitate trebuie să se încadreze în toate cerințele legale. Poziționează-l corespunzător și nu încerca să furnizezi date false.

wave verde
wave verde

Cum îți verifici contul la Casa Pariurilor

Verificarea contului la Casa Pariurilor reprezintă un proces ce poate fi finalizat în doar câțiva pași. Urmărește ghidul de mai jos și bucură-te automat de toate jocurile tale preferate.

1

Intră în contul de jucător

Accesează „Contul meu” – „Verificarea identității” și apasă pe „Setări date personale”.

2

Confirmă parola

Pentru ca operatorul să poată revizui setările datelor personale este necesar să introduci din nou parola contului tău de jucător. În continuare, apasă pe „Trimite”.

3

Încarcă documentele solicitate

Apasă pe „Încărcare documente”. Poți fotografia pe loc documentele sau încărca din telefonul mobil.

4

Verifică-ți adresa de e-mail

În maxim 48 de ore vei fi notificat prin e-mail cu privire la statusul contului tău de jucător.

De ce să îți verifici contul la Casa Pariurilor?

Există câteva motive solide pentru care ar trebui să îți verifici contul la Casa Pariurilor. În primul rând verificarea contului îți deschide ușa către experiența de joc pe bani reali. 

După ce treci cu succes prin procesul de verificare te bucuri de joc și poți să retragi câștigurile fără probleme.

Pe lângă accesul la jocurile de noroc de cea mai bună calitate, primești un Bonus la verificarea contului la Casa Pariurilor.

Știai că după validare primești 50 RON bonus în contul tău de joc, condiții de rulaj 1x. Nu mai ai limite de depunere și retragere. Beneficiezi de regulile de cazinou. Poți retrage fonduri oricând (chiar și din agenții, dacă metoda este activă).

✔️ Un alt beneficiu major este eliminarea limitelor la depunere și retragere. După verificare poți gestiona mai eficient banii și poți profita din plin de serviciile oferite prin cont Casa Pariurilor.

✔️ Asta se traduce prin siguranță și deschiderea unei uși către o experiență de pariere mai completă și avantajoasă.

wave albastru inchis
wave albastru inchis

Cum îți verifici contul la Casa Pariurilor – Perimite-i cazinoului să te cunoască

Procesul KYC prin care ți se solicită anumite date personale este o procedură standard. Și obligatorie pe care orice cazino online licențiat trebuie să o practice. Presupune evitarea riscului potențial de fraudă, dar și beneficierea de alte avantaje.

De exemplu, odată devenit client Casa Pariurilor, beneficiezi de bonusul de bun venit și de retrageri nelimitate. Și de toate promoțiile speciale, inclusiv de rotiri gratuite. Nu-ți face griji în privința datelor pe care le furnizezi. Acestea sunt păstrate în siguranță și accesate doar de către personalul special instruit.

Vasile Manu

Vasile Manu

Autor, Jucătorul.ro

Vasile Manu

Autor, Jucătorul.ro

Un nume important în presa din Transilvania, cu peste 11 ani de experiență. Din iulie 2012 scrie pentru eClujeanul.ro, iar actualmente este autor și la foaiatransilvana.ro. A dezvoltat de-a lungul anilor numeroase bloguri cu profil sportiv. A acoperit toate domeniile de activitate: politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 e în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.
 
 
 

Întrebări frecvente despre cum te înregistrezi la Casa Pariurilor

Odată încărcate documentele necesare, în maxim 48 de ore vei fi notificat prin e-mail cu privire la statusul contului tău de jucător.

Procesul de verificare este o procedură legală obligatorie. În felul acesta, eviți riscul potențial de fraudă. Dar te bucuri și de alte beneficii precum retrageri nelimitate.

Dacă documentele ți-au fost respinse la momentul validării, reia procesul. Asigură-te că fotografiile încărcate respectă parametrii de verificare.

Verificarea metodei de plată se realizează prin efectuarea inițială a unei depuneri. La momentul retragerii, va trebui să furnizezi documente precum buletin, permis de conducere etc.