Depunere la Casa Pariurilor - Cât durează și cum se face

Dacă te-ai întrebat cum depui la Casa Pariurilor pentru a te putea bucura de câștiguri, ești în locul potrivit. În cele ce urmează îți vom prezenta un ghid pas cu pas despre cum se realizează o depunere la Casa Pariurilor. În plus, toți jucătorii noi se pot bucura de un bonus de pentru a începe cu dreptul în lumea fascinantă a jocurilor de noroc

Trebuie să știi faptul că la Casa Pariurilor experiența jucătorilor este una inedită, simplă și intuitivă. Site-ul este optimizat și oferă posibilitatea de a alege din nenumărate servicii. 

Jucătorul.ro își propune să va ofere mereu cele mai exacte și actualizate informații. Va informăm că unele linkuri de pe site pot fi linkuri de afiliere. Ele nu aduc nici un cost suplimentar pentru cititori, dar pentru care noi putem primi un comision care ne ajută la menținerea site-ului.

Depunere Casa Pariurilor

Table Header

💸 Depunere minimă

10 RON

🕒 Durata unei depuneri

Instant

📑 Condiții de depunere

Cont creat și verificat

🤑 Depunere maximă

5000 RON

Cuprins

Depunere bani

Metode de plată

Depunerea cu cardul

Informații suplimentare

wave albastru deschis
wave albastru deschis

Depunea banilor la Casa Pariurilor mai simplă ca niciodată

Pentru a descoperi cum depui la Casa Pariurilor, trebuie să descoperi câteva detalii care îți vor fi de folos. Suma minimă pe care o poți depune este 10 RON prin intermediul agenției Casa Pariurilor. Dacă alegi să depui prin altă metodă de plată, cum ar fi un card de pariuri sau Paysafecard, suma minimă ce poate fi depusă este de 20 RON. În unele cazuri taxele percepute pot fi de 2% din valoarea depusă. Timpul de procesare al sumei depuse este instant, deci îți vei vedea imediat banii în cont și poți începe să pariezi. 

Un alt aspect important este faptul că poți depune bani atât de pe mobil cât și de pe desktop, la fel de ușor. Poți descărca aplicația Casa Pariurilor atât pe IoS sau Android, pentru a te bucura de eficiență și rapiditate.

Metode disponibile pentru depunere la Casa Pariurilor

Ne dorim ca tu să fii mereu informat. Tocmai de aceea, în cele ce urmează îți vom prezenta care sunt metodele de plată prin care poți depune bani la Casa Pariurilor. Ai o mulțime de variante și îți recomandăm să o încerci pe cea care ți se pare cea mai potrivită.

1

Card de credit/debit

Aceasta este cea mai des folosită metodă de a depune bani de către clienții noștri. Folosind un card de credit sau debit poți depune până la 5000 de RON, fără a fi percepută vreo taxă, iar banii vor fi vizibili instant în cont. Depunerea minimă la Casa Pariurilor folosind această metodă este de 20 RON.

2

Skrill (Moneybookers)

În acest caz suma minimă destinată depunerii este de 50 RON, iar maximul este 5000 RON. Folosind această metodă nu îți va fi perceput niciun comision și banii vor intra instant în contul tău de jucător de la cazinoul online. De asemenea, poți opta pentru a folosi Skrill 1 – o metodă de plată care îți permite să realizezi depuneri rapide, cu un singur click.

3

Paysafecard

Utilizând această metodă de plată poți depune o sumă minimă de 20 RON, iar suma maximă depusă poate fi 5000 RON. Nu sunt percepute taxe, iar banii vor intra instant în cont.

4

Ordin de plată

În acest caz nu există o sumă minimă și maximă pentru depunere. Dacă îți dorești să joci imediat, trebuie să știi că această metodă de plată nu îți permite să vezi banii instant în cont, ci va dura câteva zile.

5

Agențiile locale Casa Pariurilor

Dacă această metodă de depunere este mai confortabilă pentru tine poți opta să ajungi într-una dintre agențiile stradale Casa Pariurilor. Suma minimă pe care o poți depune este 10 RON.

wave verde
wave verde

Cum se face o depunere cu cardul bancar la Casa Pariurilor

Cum depui la Casa Pariurilor? Îți spunem noi: foarte simplu! În cele ce urmează îți vom prezenta pașii prin care poți depune bani pentru a începe jocul.

  1. Accesează site-ul casapariurilor.ro sau aplicația de mobil Casa Pariurilor
  2. Intră în cont – loghează-te în contul tău de jucător. Dacă nu ai cont, te poți înregistra la Casa Pariurilor rapid și sigur.
  3. Dă click pe ePortofel – în partea dreaptă, sus a paginii vei regăsi butonul „ePortofel”. Dând click, vei fi redirecționat către un formular cu toate metodele disponibile pentru depunere.
  4. Selectează metoda preferată – introdu suma pe care dorești să o depui luând în calcul ce categorii de jocuri îți plac și dă click pe ,,Depune”.
  5. Urmează instrucțiunile – în cazul în care faci prima depunere pentru a beneficia de bonusul de bun venit Casa Pariurilor, vei primi o notificare legată de verificarea contului cu buletinul. Acest pas este unul obligatoriu pentru fiecare cazino online, însă la Casa Pariurilor îți poate aduce chiar și rotiri gratuite.
Cum depui la Casa Pariurilor

Ce trebuie să știi despre depunerile la Casa Pariurilor

Sunt câteva aspecte pe care trebuie să le știi atunci când faci o depunere sau o retragere la Casa Pariurilor. Iată mai jos câteva aspecte importante despre care e bine să fii informat.

👉 Atunci când realizezi prima depunere, datele cardului vor rămâne salvate pentru a putea procesa mai rapid tranzacțiile din contul tău de joc.

👉 Toate datele tale sunt păstrate și procesate în siguranță prin sisteme și proceduri bine puse la punct.

👉 Pe viitor, atunci când dorești să faci o nouă depunere, nu va trebui să introduci iarăși datele cardului, ci doar codul de siguranță (CVV), format din 3 cifre. Astfel, plata se va face foarte rapid.

👉 Dacă te decizi să ceri ștergerea contului Casa Pariurilor, va trebui să contactezi serviciul relații clienți.

wave albastru inchis
wave albastru inchis

Află cum depui la Casa Pariurilor și bucură-te de joc

Ne bucurăm că ai aflat cum depui la Casa Pariurilor și de faptul că poți începe să pariezi. Ai o mulțime de posibilități de a depune bani în siguranță din contul tău online de client. De asemenea, dacă nu ești un împătimit al tehnologiei, poți opta pentru a depune de la una din agențiile stradale Casa Pariurilor. Te invităm să descoperi recenziile de cazino pentru a vedea seriozitatea și discreția de care poți beneficia.

Vasile Manu

Vasile Manu

Autor, Jucătorul.ro

Vasile Manu

Autor, Jucătorul.ro

Un nume important în presa din Transilvania, cu peste 11 ani de experiență. Din iulie 2012 scrie pentru eClujeanul.ro, iar actualmente este autor și la foaiatransilvana.ro. A dezvoltat de-a lungul anilor numeroase bloguri cu profil sportiv. A acoperit toate domeniile de activitate: politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 e în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.
 
 
 

Întrebări frecvente despre cum depui la Casa Pariurilor

Depunerea minimă este 10 RON din agențiile stradale sau 20 RON utilizând o plată online cu un card de debit/credit.

De obicei, dacă alegi să depui prin intermediul unui card bancar, ApplePay (aplicația iOS), OKTOpay sau Paysafecard, va fi aplicată o taxă de 2%.

Banii se vor vedea instant în contul tău de jucător de la Casa Pariurilor, în cazul în care utilizezi metodele de depunere online sau din agenție. Dacă optezi pentru depunerea cu ordin de plată, banii se vor vedea în câteva zile.

Datele cardului tău vor fi memorate pentru ca depunerile viitoare să fie făcute mult mai simplu. Totul este securizat și sigur. La următoarea plată vei introduce doar codul de securitate (CVV).