Cât durează o retragere la Casa Pariurilor și cum se face? (2024)

Ai obținut câștiguri mari la cazinou și vrei să retragi banii din jocuri de noroc într-un mod simplu și rapid? Fie că ești un parior pasionat sau un începător curios, află care sunt principalele metode de retragere la Casa Pariurilor.

Te ghidăm pas cu pas pentru a intra cât mai rapid în posesia câștigurilor, fără complicații. Citește în continuare despre procesul de retragere la Casa Pariurilor și descoperă în cât timp îți intră banii în cont! Ești gata? Pe cai!

Daniel Nazare

Verificat

1.03.2024

CASA PARIURILOR

4.5/5

PÂNĂ LA 2800 ROTIRI GRATUITE

Jucătorul.ro își propune să va ofere mereu cele mai exacte și actualizate informații. Va informăm că unele linkuri de pe site pot fi linkuri de afiliere. Ele nu aduc nici un cost suplimentar pentru cititori, dar pentru care noi putem primi un comision care ne ajută la menținerea site-ului.

Retrageri Casa Pariurilor

Table Header

💸 Retragere minimă

10 RON

🤑 Retragere maximă

45.000 RON

💳 Metode de retragere

Card, Transfer bancar, Agenție, Paysafecard

🕒 Durata unei retrageri

1-9 zile lucrătoare 

wave albastru deschis
wave albastru deschis

Metode de retragere la Casa Pariurilor

La Casa Pariurilor Casino ai acces la diverse modalități de retragere a banilor, la fel ca la alte cazinouri online. Iată câteva dintre opțiunile disponibile în anul 2024, în ordinea preferată de jucători:

 1. Carduri VISA sau Mastercard 
  Retragerea banilor pe card este probabil cea mai populară metodă. Timpul de procesare e de obicei 1-3 zile lucrătoare. Atenție! Primești banii pe cardul cu care te-ai înregistrat.
 2. Agenție
  Dacă vrei să ridici bani de aici e obligatoriu să faci întâi cel puțin o depunere în agențiile stradale. Apoi setează codul PIN și ai acces la bani în circa 24-48 de ore. Doar la prima retragere e mai complicat, apoi te bucuri de bani cash mai ușor.
 3. Paysafecard
  Este o metodă de plată online preplătită, mai nouă și apreciată pentru viteza cu care procesează retragerile. La fel ca la portofele electronice Skrill sau Neteller, ai banii în cont în doar câteva ore. 
 4. Transfer bancar
  Deși procesul poate dura circa 3 – 9 zile lucrătoare la Casa Pariurilor, te bucuri de un nivel înalt de încredere și securitate. În plus, dacă ai contul verificat, te poți bucura de retrageri rapide, în doar 30 minute, direct în contul tău.

imagine agentieTransfer bancar logoVISA logoMastercard logoPaysafecard logo 

Cum faci o retragere la Casa Pariurilor?

Ca să faci o retragere la Casa Pariurilor trebuie doar să te autentifici și să navighezi la casierie. Apasă pe contul meu > tranzacții > retragere. Selectează metoda de plată și suma dorită, și apoi apasă pe „Retrage”. Cererea ta va fi procesată în cel mai scurt timp posibil, în maxim 24 de ore.

1

Autentificare

După înregistrare la Casa Pariurilor, loghează-te pe platformă cu user-ul și parola ta.

2

Navighează la casierie

Apasă pe butonul Contul meu – ″Tranzacții” și apoi click pe secțiunea ″Retragere”.

3

Alege metoda preferată

Doar metodele de plată prin care ai depus deja vor fi vizibile. Alege furnizorul preferat de plăți.

4

Specifică suma dorită

Alege ce sumă vrei să retragi, apoi confirm-o și așteaptă răspunsul din partea operatorului.

5

Așteaptă procesarea plății

În funcție de metoda aleasă, timpul de procesare al plății diferă. Poate varia între câteva minute și 9 zile.

casa pariurilor retragere
divider portocaliu
wave portocaliu

Retragere minimă și maximă la Casa Pariurilor

Limita de retragere minimă la Casa Pariurilor pe card sau prin transfer bancar este 50 RON. Excepția o reprezintă agențiile stradale, unde poți scoate minim 10 RON. Iar suma maximă de retragere este aceeași peste tot: 45.000 RON.

Atenție! Fiecare metodă de plată trebuie mai întâi activată printr-o depunere la Casa Pariurilor. Dacă spre exemplu ai depus cu cardul, și vrei să scoți banii cash de la o agenție, va trebui mai întâi să faci o depunere minimă prin agenție. 

Metodă Retragere minimă Retragere maximă
VISA
50 RON
45.000 RON
Mastercard
50 RON
45.000 RON
Paysafecard
50 RON
45.000 RON
Transfer bancar
50 RON
45.000 RON
Agenție
10 RON
45.000 RON

Cât durează o retragere la Casa Pariurilor?

Timpul de procesare al unei retrageri la Casa Pariurilor variază în funcție de metoda aleasă, însă în general procesul este unul simplu și eficient. Vei obține banii într-un timp rezonabil, uneori în doar 30 de minute. Așteptarea va fi mai scurtă după ce ai finalizat verificarea contului, și ai făcut prima retragere.

Metodă Timp de retragere
VISA
1 - 3 zile lucrătoare
Mastercard
1 - 3 zile lucrătoare
Paysafecard
Instant
Transfer bancar
3 - 10 zile lucrătoare
Agenții
24 - 48 de ore

Important!

La Casa Pariurilor poți să faci o retragere doar cu metoda de plată prin care ai depus.

wave visiniu
wave visiniu

Taxe și probleme la retragere

Casa Pariurilor nu are comisioane suplimentare la retragere, față de cazinourile online de top. Se deduce doar taxa standard de 3% din fiecare sumă retrasă. Acest impozit pe veniturile din jocuri de noroc este reținut la sursă, conform Legii nr. 227/2015 din Codul fiscal.

 • Ai făcut o cerere de retragere dar nu ți-au intrat banii? Probabil e nevoie să trimiți documente suplimentare pentru verificarea contului. Ia legătura cu serviciul relații clienți, ei te vor ajuta să intri în posesia câștigurilor.

 • Nu ai disponibilă nicio metodă de retragere? Sunt două cauze posibile: fie contul tău nu este verificat, fie ai depus prin ApplePay sau OKTO.CASH. Aceste metode nu permit momentan retragerile. Soluția e să efectuezi o depunere minimă prin transfer sau card bancar și să selectezi alte metode de retragere.

 • De ce trebuie să retragi bani pe mai multe carduri bancare? Dacă ai folosit mai multe mijloace pentru depuneri la Casa Pariurilor trebuie să soliciți retrageri de pe fiecare, separat. Conform legislației, e nevoie să scoți minim echivalentul depunerilor realizate pe fiecare card în parte.

Alte infomații importante

E de la sine înțeles că nu poți efectua retrageri Casa Pariurilor dacă nu deții un cont. În plus, e nevoie să ai contul verificat ca să faci o retragere. 

 • Verificarea KYC obligatorie – Nu vei putea face retrageri la cazino online înainte să completezi verificarea contului Casa Pariurilor. Va trebui să trimiți o poză cu un act de identitate, și procesul poate dura până la 48 de ore.

 • Anularea cererii de retragere – Poți anula orice cerere de retragere, dacă ea nu a fost încă procesată, direct din pagina ta de jucător, din balanță. Poți solicita închiderea contului Casa Pariurilor tot din contul tău, la joc responsabil.

 • Condițiile de rulaj – Dacă ai activat  un bonus, fii atent la condițiile de rulaj înainte de a efectua o retragere. Orice cerere de retragere înainte de îndeplinirea rulajului duce la anularea oricărui bonus și a câștigurilor aferente.
wave albastru inchis
wave albastru inchis

Concluzie: Retragi rapid și ușor la Casa Pariurilor

Acum ai toate informațiile necesare pentru a efectua în siguranță orice retragere la Casa Pariurilor. Ai aflat termenii și condițiile, limitele și taxele asociate, precum și cum retragi în agenție câștigurile Casa Pariurilor. Deși nu găsești momentan o promoție cu rotiri gratuite la Casa Pariurilor, bonusul de bun venit este foarte avantajos.

La fel și acest bonus de ziua ta Casa Pariurilor sau bonus de bun venit Casa Pariurilor! Tot ce trebuie să faci este să joci responsabil. Amintește-ți mereu că jocul responsabil îmbină distracția cu câștigul, dar menține și liniștea acasă.

Mulțumesc că ne-ai rămas alături până la final. Sperăm că ai aflat tot ce ai nevoie despre Casa Pariurilor retragere și îți dorim mult succes și împlinire în aventura ta de pariere! Iar dacă vrei să te documentezi în continuare, citește și alte recenzii cazinouri online.

Daniel Nazare Autor

Daniel Nazare

Autor, Jucătorul.ro

Daniel Nazare

Autor, Jucătorul.ro

Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA. Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, Prosport, Adevărul, Cancan și Click.ro. A fost invitat permanent, de-a lungul timpului, la posturile GSP TV, TV Sport, Telesport, Sport.ro și Digi Sport. A scris la rubrica de opinii pentru ProSport, Adevărul, Evenimentul  Zilei, Ilfov Sport, 100% Sport. Daniel Nazare este prezentator de emisiuni la Radio Sport Total FM, singurul post de profil din România și invitat la televiziunea Sport.ro. Este acum senior-editor la Prosport, unde semnează opinii și analize, dar scrie și articole zi de zi.
 

Întrebări frecvente

Cererile de retragere sunt analizate și aprobate de echipa de audit în cel mult 72 de ore. După finalizarea procesului intern, termenul în care primești banii variază în funcție de metoda de plată aleasă. Acesta poate varia de la câteva ore până la maxim 9 zile.

Cele mai rapide metode de retragere la Casa pariurilor sunt: paysafecard, transfer rapid și în agenție. Teoretic doar paysafecard este instant, un transfer rapid durează 30 de minute (dacă banca ta acceptă), iar în agenție poți retrage în 24-48 de ore.

Limitele minime de retragere la Casa Pariurilor sunt 50 RON pentru card, paysafecard sau transfer bancar și 10 RON în agenție. Limita maximă de retragere la Casa Pariurilor este de 45.000 RON.

Anumite tipuri de carduri bancare nu sunt accepte. Creditarea directă sau metoda de alimentare a contului poate să nu fie posibilă din motive obiective, și atunci trebuie să retragi prin transfer bancar.

Poți anula cererea de retragere de la Casa Pariurilor doar dacă aceasta nu a fost aprobată. Pentru a anula o cerere de retragere accesează secțiunea ”Retragere în așteptare”.

Conform Codului fiscal pentru retrageri de până la 10.000 lei inclusiv impozitul este de 3%. Pentru încasări peste 10.000 lei și până la 66.750 lei inclusiv impozitul este de 300 lei plus 20% din ce depășește 10.000 lei. Iar pentru ce depășește 66.750 lei crește la 40% și 11.650 lei.

 1. Loghează-te prin Aplicația Casa Pariurilor.
 2. Click pe butonul “ePortofel” din partea de sus a paginii, în dreapta.
 3. Selectezi Retrageri fonduri pe cardul bancar. Procesul e destul de intuitiv.