Ștergere cont Casa Pariurilor - Ghid de autoexcludere ✅

Când vine vorba de închiderea contului la Casa Pariurilor, procesul poate părea un pic mai complex la prima vedere. Află cum îți poți șterge contul de cazino și descoperă opțiunile de auto-excludere și uneltele de joc responsabil. 

Descoperă termenii și condițiile cazinoului și ce drepturi ai asupra datelor tale personale, conform GDPR. Fie că îți dorești o pauză sau un stop definitiv, aici vei afla tot ce trebuie să știi pentru a lua cea mai bună decizie pentru tine.

Jucătorul.ro își propune să va ofere mereu cele mai exacte și actualizate informații. Va informăm că unele linkuri de pe site pot fi linkuri de afiliere. Ele nu aduc nici un cost suplimentar pentru cititori, dar pentru care noi putem primi un comision care ne ajută la menținerea site-ului.

închidere cont Casa Pariurilor

Table Header

⌛ Durata procesului

2-3 min

⏹️ Metode disponibile

Setări sau e-mail

🕛 Timp autoexcludere

7 zile - 2 ani

📞 Tel. Casa Pariurilor

031 9884

Cuprins

Cum îți ștergi contul

Cum te autoexcluzi

Întrebări frecvente

divider albastru verde
wave albastru deschis

Cum îmi pot șterge contul la Casa Pariurilor?

Cel mai simplu mod de a-ți închide contul la Casa Pariurilor este să trimiți un mail la suport@casapariurilor.ro. Menționează clar intenția ta de a-ți șterge contul și eventualele motive. 

Cazinoul nu-ți va șterge efectiv contul, doar ți-l va suspenda până la 24 de luni. Poți folosi și opțiunea autoexcludere, din setările contului tău – limite joc responsabil.

Atenție

Conform Art.17 din GDPR, „Dreptul de a fi uitat”, operatorul are obligația de a șterge datele cu caracter personal fără întârzieri nejustificate, dacă îți retragi consimțământul și nu mai există niciun alt temei juridic pentru procesarea lor.

stergere cont casa pariurilor featured

Cum să mă autoexclud la Casa Pariurilor?

Te poți autoexclude simplu și rapid de la Casa Pariurilor. Trebuie doar să te autentifici și în contul meu > setări > limitele de joc responsabil să selectezi perioada. În timpul acesteia, nu vei mai primi notificări promoționale pe mail, sms sau în aplicația Casa Pariurilor. Poți solicita redeschiderea contului după minim 7 zile de la auto-excludere.

1

Loghează-te

Intră în contul tău Casa Pariurilor și navighează la „Contul meu” – „Setări”

2

Accesează „Limite joc responsabil”

Apasă pe „Limite joc responsabil” > Auto-excludere (pariuri sportive sau cazino) și perioada (1 săptămână – 24 luni).

3

Apasă pe „Excludere”

După ce ai completat formularul, apasă pe butonul „Excludere”. Cererea ta de suspendare a contului va fi procesată în cel mai scurt timp și vei primi un e-mail de confirmare, după.

inchidere cont casa pariurilor
inchidere cont casa pariurilor auto-excludere

Autoexcluderea este o măsură de siguranță ce îți permite să îți limitezi accesul la cazino online, pariuri sportive sau la toate serviciile operatorului. Perioada de auto-excludere la Casa Pariurilor poate varia de la o săptămână până la 24 de luni, în funcție de necesitățile tale.

wave albastru deschis
wave albastru deschis

Cum se încurajează jocul responsabil?

Dacă simți că rotirile gratuite la Casa Pariurilor încep să-ți ocupe prea mult timp sau te preocupă cât cheltui, operatorul îți oferă uneltele necesare. Acestea includ setări ce țin de controlul bugetului, și un portal plin de resurse utile pentru prevenirea și tratarea dependenței de jocuri: casa.jucatiresponsabil.ro.

  • Poți apela Asociația Joc Responsabil la tel. 0800.800.099 ca să vorbești cu un psiholog specializat în adicții.

  • Casa Pariurilor te va atenționa la fiecare oră petrecută pe platformă, și îți va aminti cât ai cheltuit.

  • Cazinoul permite stabilirea de limite de depunere zilnice, săptămânale sau lunare, de la 25 RON la nelimitat.

Întrebări frecvente

  1. Intră în contul tău și du-te la setări.
  2. Apasă pe „limite joc responsabil”.
  3. Alege serviciile și perioada de autoexcludere.

Autoexcluderea la Casa Pariurilor poate fi setată pe 1 săptămână, 1 lună, 3 luni, 6 luni, 12 luni sau 24 de luni.

Nu. Conform regulilor Casa Pariurilor, fiecare jucător poate avea un singur cont.

Da. Dacă te răzgândești după ce ai optat pentru autoexcludere, poți contacta Casa Pariurilor și le poți cere redeschiderea contului, după minim 7 zile.

Pe durata auto-excluderii fondurile tale vor rămâne  blocate în cont până la reluarea activității. De aceea recomand o retragere la Casa Pariurilor înainte de autoexcludere.

Nu. La Casa Pariurilor nu poți seta decât limite de depunere zilnice, săptămânale sau lunare, nu și limite de pariere.

wave albastru inchis
wave albastru inchis

Chiar dacă nu-ți poți sterge contul, joacă responsabil!

Când vorbim de jocuri de noroc, este esențial să rămâi în control și să știi când să zici stop, dacă simți că ți-a ajuns. Acum știi cum să-ți închizi contul, sau mai bine zis, cum să te autoexcluzi. Deși ștergerea contului Casa Pariurilor nu este posibilă, important e să joci responsabil, conștient și de distracție.

Mulțumesc că ai ajuns până aici, sper că te-am ajutat să iei decizia potrivită. Dacă tot nu ești încă hotărât, poți citi și alte recenzii de cazino. Nu uita că jocul responsabil e cheia, trage linie după fiecare sesiune de joc. Bucură-te de ce-ai câștigat, fie că vorbim de bani sau experiență și nu urmări pierderile.

Vasile Manu

Vasile Manu

Autor, Jucătorul.ro

Vasile Manu

Autor, Jucătorul.ro

Un nume important în presa din Transilvania, cu peste 11 ani de experiență. Din iulie 2012 scrie pentru eClujeanul.ro, iar actualmente este autor și la foaiatransilvana.ro. A dezvoltat de-a lungul anilor numeroase bloguri cu profil sportiv. A acoperit toate domeniile de activitate: politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 e în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.