Cele mai mari jafuri la cazinouri - Furturi care au făcut istorie!

Cele mai mari jafuri din istorie la cazinouri au avut toate în comun un singur lucru – dorința de îmbogățire rapidă. Chiar dacă pentru mulți sună a scenariu de film, au existat persoane care au îndrăznit să-și pună în aplicare planurile.

Poveștile unora chiar au inspirat seria Ocean’s, care are la bază peripețiile grupului condus de gansterul Danny Ocean. Ești curios să afli cine sunt personajele care au pus la cale cele mai renumite furturi la cazinouri? Descoperă în rândurile de mai jos!

Autor:

Daniel Nazare

-

Publicat Joi, 21 Septembrie 2023, 11:03

Disclaimer Jucătorul.ro își propune să va ofere mereu cele mai exacte și actualizate informații. Va informăm că unele linkuri de pe site pot fi linkuri de afiliere. Ele nu aduc nici un cost suplimentar pentru cititori, dar pentru care noi putem primi un comision care ne ajută la menținerea site-ului.

Cele mai mari jafuri din istoria cazinourilor

1️⃣ James Manning $33.000.000
2️⃣ Heather Tallchief $3.000.000
3️⃣ Anthony Carleo $1.500.000
4️⃣ Bill Brennan $500.000
5️⃣ Jose Vigoa $160.000

Întrebări frecvente

Sunt jafuri la cazinouri și în România?

Da. Ultimul caz care s-a întâmplat a fost înregistrat la o sală de joc din Arad, de unde au fost furați 7.000 de lei.

Sunt reale poveștile cu jafurile de la cazinouri?

Da. Ba chiar mai mult, unele dintre ele chiar au inspirat producerea unor filme celebre. Ocean’s este doar un exemplu.

Sunt multe cazuri cu jucători care au jefuit cazinouri?

James Manning, Anthony Carleo, Heather Tallchief, Bill Brennan și Jose Vigoa sunt doar cinci dintre cazuri. Însă, există și altele.

A fost vreodată jefuit cu succes un cazinou?

Da, atunci când sistemele de securitate și de cipare a jetoanelor nu erau pe deplin dezvoltate.

Cele mai mari jafuri la cazinouri - Întâmplări care nu trebuie repetate!

imagine daniel nazare autor

Daniel Nazare

Autor, Jucătorul.ro

Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA. Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, Prosport, Adevărul, Cancan și Click.ro. A fost invitat permanent, de-a lungul timpului, la posturile GSP TV, TV Sport, Telesport, Sport.ro și Digi Sport. A scris la rubrica de opinii pentru ProSport, Adevărul, Evenimentul  Zilei, Ilfov Sport, 100% Sport. Daniel Nazare este prezentator de emisiuni la Radio Sport Total FM, singurul post de profil din România și invitat la televiziunea Sport.ro. Este acum senior-editor la Prosport, unde semnează opinii și analize, dar scrie și articole zi de zi.