Cel mai mare cazino online din România – Liderul jocurilor de noroc [2024]

Scena jocurilor de noroc online din România se dezvoltă într-un ritm amețitor. Utilizatorii se bucură de o mare varietate de jocuri de noroc, dar și de platforme sigure unde pot juca în mod legal pe bani reali. Dar te-ai întrebat vreodată cine conduce această industrie din punct de vedere financiar, dar și al numărului de utilizatori?

În acest articol, vei afla care este cel mai mare cazino online din România. Îți voi prezenta factorii care au contribuit la succesul acestui operator și vei vedea care sunt perspectivele sale pentru viitor.

Detalii despre cel mai mare cazino online din România

Table Header

💰Cifră de afaceri

464.932.909 RON

%  Cotă din piață

25%

🗓️Vechime companie

15 ani

👨🏻‍💼Personal 

≃ 3000 de angajați

Cuprins

Liderul pieței din România

Cifră de afaceri

Prezență în Europa

Bonusuri și promoții

Bursa de Valori

Opțiuni de plată

Sponsorizări

Campanii de marketing

Premii obținute

Agenții fizice

Perspective de viitor

Întrebări frecvente

wave albastru deschis
wave albastru deschis

Superbet - Lider incontestabil pe piața din România

În prezent, Superbet deține titlul de cel mai mare cazino din România, iar acest lucru nu ar trebui să fie o surpriză, mai ales pentru cei pasionați de jocurile de noroc. Spun acest lucru deoarece este o prezență notabilă în această industrie. Operatorul respectă și urmează cele mai importante trenduri în cazinourile online și, de aceea, se află în fruntea clasamentului când vine vorba de alegerile jucătorilor.

În cadrul acestei platforme, există o gamă largă de servicii de jocuri de noroc, inclusiv pariuri sportive și jocuri de cazino online, cum ar fi sloturi, jocuri de ruletă, blackjack și multe altele. Compania este licențiată de către Oficiul Național al Jocurilor de Noroc (ONJN) și funcționează în deplină siguranță.

Cifra de afaceri și numărul de utilizatori

Superbet este cel mai mare operator, atât online, cât și offline. Cu o cifră de afaceri totală de 464.932.909 RON în 2022, reprezintă aproximativ 25% din totalul pieței de jocuri de noroc din România. Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 20.45%.

În ceea ce privește numărul de utilizatori, Superbet ocupă tot primul loc. Deși nu se cunosc date exacte cu privire la numărul actual de utilizatori, este ușor să ne dăm seama că această platformă are cei mai mulți jucători.

Sursă: https://termene.ro/firma/30091981-SUPERBET-BETTING-GAMING-SA

Prezența pe piața europeană

Compania a atras o investiție de 175 de milioane de euro în 2019 de la fondul Blackstone Tactical Opportunities, ceea ce a consolidat poziția sa pe piața românească și a deschis noi oportunități de extindere internațională. 

Superbet a devenit, de asemenea, liderul incontestabil în ceea ce privește taxele și impozitele plătite în industria jocurilor de noroc din România, devenind unul dintre cei mai importanți contribuabili la bugetul național.

Dacă ne uităm la cum au evoluat cazinourile online din România, putem spune că Superbet a avut un parcurs foarte bun. În anul 2021, Superbet a extins prezența sa pe 10 piețe europene, generând venituri de aproximativ 1 miliard de euro și un profit operațional de peste 200 de milioane de euro. De asemenea, Superbet a preluat compania belgiană Napoleon Games, devenind liderul pieței belgiene.

Bonusuri și promoții – Una dintre cele mai variate oferte

Superbet oferă o gamă largă de campanii și promoții pentru jucători, inclusiv bonusuri de bun venit, rotiri gratuite și jackpot-uri. Pe lângă bonusuri exclusive, sunt disponibile și alte promoții cum ar fi Roata Norocului SuperSpin sau oferte cashback. În plus, sunt adăugate noi promoții constant care îi conving pe jucători că nu ar trebui să părăsească platforma.

Bonusul aniversar este un punct important în oferta de promoții a operatorului pentru că le oferă jucătorilor câte 100 RON de ziua lor. Acest cadoul este unul excelent, mai ales că nu-l întâlnim la toate cazinourile online din România.

Listată la Bursa de Valori

Superbet este listată la Bursa de Valori București din 2017. Prin această mișcare strategică, compania a reușit să atragă investiții semnificative, oferindu-i astfel resursele necesare pentru expansiune pe noi piețe și consolidarea poziției de lider pe piața românească.

Listarea la bursă a reprezentat un moment cheie în dezvoltarea Superbet, cu atragerea de peste 100 de milioane de euro în investiții. Această evoluție a transformat Superbet în una dintre cele mai valoroase companii din România, cu o capitalizare de piață depășind 5 miliarde de lei, situându-se pe locul 20 în clasamentul celor mai mari companii românești.

grafic bursa

Cele mai multe opțiuni de plată la un cazino

Popularitatea și succesul acestui brand este datorat și metodelor de plată variate pe care le pune la dispoziția utilizatorilor. Pe această platformă pot fi efectuate plăți prin carduri bancare, portofele electronice, Paysafecard, A-bon, OKTO Cash și transfer bancar.

De asemenea, nu trebuie să uităm nici de tranzacțiile efectuate prin intermediul agențiilor stradale. Depunerile sunt efectuate instant, iar retragerile pot dura între 1-3 zile în funcție de opțiunea aleasă.

wave albastru deschis
wave albastru deschis

Contracte de sponsorizare

Realizăm importanța numelui Superbet în România, în special, și prin impactul său în cadrul sponsorizărilor. Nu doar că lucrează cu provideri de jocuri extrem de cunoscuți, dar se evidențiază prin numărul impresionant de parteneriate cu echipe și afaceri. Mai jos, poți găsi o listă cu cele mai semnificative colaborări pe care acest operator le susține în prezent:

SuperLiga

Cea mai importantă competiție din România, SuperLiga, îl are drept sponsor oficial pe Superbet. Acest lucru vine în ajutorul utilizatorilor de pe platformă pentru că le oferă foarte multe beneficii. La fiecare eveniment din această competiție sunt disponibile o multitudine de opțiuni cu cote atractive.

În fiecare etapă a sezonului, jucătorii se pot bucura de un Pariu Gratuit în valoare de 24 de lei. Și nu în cele din urmă, această colaborare le permite pariorilor să urmărească toate evenimentele SuperLiga live direct pe platformă.

FC Rapid București

Superbet, partenerul oficial al celebrei echipe de fotbal Rapid București, a obținut dreptul exclusiv de denumire al noului stadion al clubului în urma unei licitații acerb disputate. În urma acestui acord, Superbet se angajează să plătească suma de 600.000 de euro anual pentru următorii 5 ani.

Astfel, emblematicul teren al “alb-vișiniilor” va purta numele de Superbet Arena – Giulești, marcând o premieră în fotbalul românesc ca primul stadion ce îmbracă numele unui sponsor privat.

Farul Constanța

Superbet, principalul sponsor al campioanei României, FC Farul Constanța, a anunțat prelungirea parteneriatului strategic pentru următoarele trei sezoane. Compania de pariuri era deja partener al clubului din Constanța din februarie 2021, dar era doar sponsor secundar. În urma noului acord, Superbet devine principalul sponsor al echipei lui Gică Hagi, înlocuind OMV Petrom.

FC Universitatea Cluj

Superbet este partener principal al echipei de fotbal FC Universitatea Cluj. Compania de pariuri a anunțat prelungirea parteneriatului cu echipa clujeană pentru următoarele trei sezoane. Superbet va deveni astfel principalul sponsor al clubului, logo-ul său urmând să fie plasat pe partea frontală a tricourilor de joc.

Federația Română de Minifotbal

Superbet, lider în domeniul tehnologiei și divertismentului, și unul dintre principalii promotori ai sportului românesc, a stabilit o colaborare strategică deosebită cu Federația Română de Minifotbal. Prin această înțelegere, Superbet dobândește statutul de sponsor principal al echipei naționale de minifotbal și devine partener strategic pentru proiectele inițiate de către federație.

Vocea României

Superbet nu face sponsorizări doar în sfera sporturilor, ci și în industria de divertisment. Așadar, sezonul 11 al emisiunii Vocea României este sponsorizat de Superbet. Această sponsorizare are drept rezultat și un bonus interesant, dar și oportunitatea de a plasa pariuri pe câștigătorii acestei emisiuni. Cei care dețin un cont pe această platformă și decid să parieze minimum 20 de lei pe Vocea României, vor primi garantat un abonament Voyo.

Campanii de Marketing

Superbet se implică și în ceea ce privește campania de marketing. Echipa specializată pe acest domeniu folosește o varietate de canale de marketing pentru a promova operatorul, inclusiv televiziune, radio, online și offline.

Deși a investit foarte mult în campaniile publicitare în trecut, Superbet a decis să elimine toate panourile de publicitate stradală care conţin mesaje comerciale. Așadar, vor fi păstrate doar cele care promovează jocul responsabil și cele în mediul online și în televiziune. De asemenea, și campania de marketing prin email-uri este una bine dezvoltată și care are puterea de a ține jucătorii la curent cu noile promoții.

imagine campanie marketing

Premii importante câștigate

Așa cum aflăm de pe site-ul oficial al operatorului, acesta se mândrește cu o serie importantă de premii. În primul rând, Superbet este prima companie românească premiată 3 ani consecutivi la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem: Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est.

Apoi, compania a obținut în 2018 și în 2019 și titlul de Cel Mai Bun Serviciu de Suport Jucători care preferă Parurile Sportive din Europa Centrală și de Est,  dar și Cel Mai Bun Serviciu de Suport Jucători care preferă Jocurile de tip cazinou în Europa Centrală și de Est  în anul 2019. Au fost obținute premii internaționale pentru secțiunea de Cazino, și mai exact, Cel mai bun operator de Cazinou în 2019.

Peste 1.000 de agenții stradale

Compania, fondată în 2008, operează peste 1.200 de agenții fizice în România și are birouri în Marea Britanie, Polonia, Austria, Croația, Cipru și Malta. În anul 2009, Superbet a făcut primul pas în deschiderea agenției sale în vestul României, la Oradea. A urmat rapid deschiderea altor cinci agenții în acel an, și la finalul primului an de activitate, grupul Superbet putea să se mândrească cu peste 50 de agenții distribuite în 19 județe din România.

Momentul anului 2017 a marcat realizarea remarcabilă de 600 de agenții stradale. În februarie 2016, Superbet își face debutul online prin lansarea site-ului www.superbet.ro, pregătind terenul pentru viitoarea aplicație mobilă care avea să fie dezvoltată și lansată în 2018. Atât online, cât și în agențiile stradale, este respectată vârsta legală pentru a juca la cazino.

Perspective pentru viitor

Superbet este probabil să rămână liderul pieței de cazinouri online legale din România în următorii ani. Compania are o poziție puternică pe piață, oferă o gamă largă de produse și servicii și are o strategie de marketing eficientă.

Conform mai multor recenzii de cazino, există o serie de provocări cu care Superbet se va confrunta în viitor. Piața de jocuri de noroc online din România este în continuă creștere, iar numărul de concurenți crește. Superbet va trebui să continue să se adapteze la piață și la noile tehnologii pentru a rămâne lider.

Într-un interviu pentru Bloomberg, Johnny Hartnett, CEO al Superbet, a declarat că compania are în plan să se extindă în Statele Unite și Asia. Hartnett a mai spus că Superbet își propune să ofere o experiență de joc 24/24, pentru a satisface nevoile jucătorilor din întreaga lume. Compania a intrat pe piața din Polonia în 2017 și a continuat să se extindă în Austria, Croația, Malta, Serbia și Marea Britanie.

wave albastru inchis
wave albastru inchis

Concluzie: Superbet este alegerea principală a jucătorilor de cazino

Toate datele susțin cu tărie poziția Superbet ca cel mai mare cazino online din România. Acest lucru nu doar din punct de vedere financiar, ci și al numărului de utilizatori, al campaniilor promovate și al contractelor de sponsorizare încheiate. Compania continuă să crească în popularitate și este probabil să rămână liderul pieței în următorii ani.

Sper că acest articol ți-a fost de ajutor și ți-a prezentat cât mai detaliat posibil, motivele pentru care Superbet este cel mai popular cazino online din România și acest lucru este demonstrat din mai multe puncte de vedere. Pe lângă toate acestea, operatorul susține ideea jocului responsabil și se implică în acest sens.

Daniel Nazare Autor

Daniel Nazare

Autor, Jucătorul.ro

Daniel Nazare

Autor, Jucătorul.ro

Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA. Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, Prosport, Adevărul, Cancan și Click.ro. A fost invitat permanent, de-a lungul timpului, la posturile GSP TV, TV Sport, Telesport, Sport.ro și Digi Sport. A scris la rubrica de opinii pentru ProSport, Adevărul, Evenimentul  Zilei, Ilfov Sport, 100% Sport. Daniel Nazare este prezentator de emisiuni la Radio Sport Total FM, singurul post de profil din România și invitat la televiziunea Sport.ro. Este acum senior-editor la Prosport, unde semnează opinii și analize, dar scrie și articole zi de zi.
 

Întrebări frecvente despre cel mai mare cazino online din România

Conform statisticilor, Superbet deține titlul de cel mai mare cazino online pe piața din România.

Superbet a avut o cifră de afaceri totală de 464.932.909 RON în 2022. Acest aspect îi oferă titlul de cel mai mare cazino online din România la momentul actual.

Conform spuselor conducătorilor Superbet, dar și bazându-ne pe analiza pieței, Superbet va continua să fie un nume important în industrie. Se așteaptă ca operatorul să crească, atât din punct de vedere financiar, cât și al sponsorizărilor și serviciilor oferite jucătorilor.

Superbet oferă o gamă largă de jocuri de noroc, inclusiv sloturi online de la provideri de top, jocuri de masă, dar și pariuri sportive. De asemenea, există o aplicație modernă de mobil, dar și multe bonusuri atractive.