Winboss bonus verificare date - Află cum activezi promoția pas cu pas

Daniel Nazare

Verificat

11.06.2024

WINBOSS

4.9

6000 RON BONUS

600 ROTIRI GRATUITE

Disclaimer Jucătorul.ro își propune să va ofere mereu cele mai exacte și actualizate informații. Va informăm că unele linkuri de pe site pot fi linkuri de afiliere. Ele nu aduc nici un cost suplimentar pentru cititori, dar pentru care noi putem primi un comision care ne ajută la menținerea site-ului.

Detalii bonus Winboss validare date

🤑 Valoare bonus 30 rotiri gratuite
🔄 Condiții de rulaj 15x
🕓 Valabilitate bonus 24 de ore
💰 Valoare rotiri gratuite 0.40 RON
🎰 Jocuri participante Sugar Rush, Release the Kraken

Cum obții bonusul Winboss la validarea datelor de contact?

Cazinoul își dorește să te pună la curent cu cele mai noi informații, dar și cu oferta de bonusuri. De aceea, este recomandat să introduci o adresă de e-mail și un număr de telefon prin care să poți primi mai multe informații. Ba mai mult, obții și un bonus Winboss la verificarea datelor de contact.

După completarea formularului de înregistrare la Winboss, verifică căsuța de e-mail. Introdu codul din e-mail în secțiunea de Verificare a contului tău de jucător. Apoi, repetă același proces de verificare și pentru numărul de telefon.

Așadar, obținerea bonusului Winboss pentru validarea datelor personale este foarte simplă. Ți-am pregătit, mai jos, un scurt ghid care rezumă întreg procesul de obținere al acestei promoții Winboss fără depunere:

1

Înregistrează-te pe site

Accesează pagina cazinoului și dechide un cont nou de jucător.

2

Completează câmpurile necesare

Introdu în formular o adresă de e-mail validă și numărul tău de telefon.

3

Verifică opțiunile de contact

În secțiunea Verificare trebuie să introduci codurile primite pe e-mail și prin mesaj.

4

Finalizează validarea datelor

Asigură-te că îndeplinești și procesul KYC de verificare al identității.

5

Obține bonusul

Bonusul cu rotiri gratuite va fi activ în contul de joc.

Important/semnul exclamarii portocaliu

Important

Promoția nu necesită introducerea unui cod bonus Winboss ca în cazul altor oferte. Tot ce trebuie să faci este să urmezi pașii de mai sus și să ai efectuată minim o depunere pe platforma cazinoului.

Întrebări frecvente despre bonusul Winboss oferit la validarea datelor

În ce constă bonusul Winboss acordat la verificarea datelor?

Bonusul pentru verificare detalii cont Winboss constă în 30 de rotiri gratuite. Acestea sunt valabile la două titluri create de unul dintre cei mai buni provideri de jocuri. Este vorba despre Sugar Rush și Release the Kraken de la Pragmatic Play.

Cum pot obține bonusul Winboss pentru validarea datelor de contact?

Pentru a obține bonusul trebuie să introduci codurile primite pe email și pe numărul de telefon în secțiunea specială.

Care sunt datele pe care trebuie să le verific?

Adresa de e-mail și numărul de telefon sunt cele două date care trebuie verificate pentru a putea primi acest tip de bonus.

Datele mele personale sunt în siguranță pe platforma Winboss?

Absolut! Platforma Winboss este licențiată și respectă toate standardele de siguranță. În plus, dacă întâmpini probleme sau ai neclarități poți oricând să apelezi la serviciul de contact al cazinoului.

Bonus Winboss verificare date - Nu rata această ofertă!

imagine daniel nazare autor

Daniel Nazare

Autor, Jucătorul.ro

Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA. Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, Prosport, Adevărul, Cancan și Click.ro. A fost invitat permanent, de-a lungul timpului, la posturile GSP TV, TV Sport, Telesport, Sport.ro și Digi Sport. A scris la rubrica de opinii pentru ProSport, Adevărul, Evenimentul  Zilei, Ilfov Sport, 100% Sport. Daniel Nazare este prezentator de emisiuni la Radio Sport Total FM, singurul post de profil din România și invitat la televiziunea Sport.ro. Este acum senior-editor la Prosport, unde semnează opinii și analize, dar scrie și articole zi de zi.