Vlad Cazino bonus de bun venit - până la 1.500 RON și 225 rotiri gratuite

Pachetul de bun venit la Vlad Cazino te așteaptă cu surprize și câștiguri substanțiale! Primul cazino online din România îți pune la dispoziție oferte de neratat pentru o experiență de joc inedită.

Te întrebi cum îl poți obține, dar și care sunt termenii și condițiile de utilizare? Rămâi până la final și descoperă tot ce trebuie să știi despre bonusul oferit la înregistrare și cum îl poți obține chiar și în aplicația Vlad Cazino!

Bonus de bun venit Vlad Cazino - informații importante

Table Header

🎁 Bonus de bun venit

1.500 RON și 225 rotiri gratuite

💵 Depunere minimă

25 de RON

🕒 Valabilitate bonus

7 zile

🔄 Cerințe de rulaj

x35 bonus și rotiri fără rulaj

Cuprins

Bonus de bun venit

Cum activezi bonusul

Termeni și condiții

Întrebări frecvente

wave albastru deschis
wave albastru deschis

Bonus de bun venit la Vlad Cazino la prima depunere

Pachetul de bun venit la Vlad Cazino include câștiguri pe măsură – până la 1.500 RON și 225 rotiri gratuite. Dacă ai depus 300 de RON, primești încă 300 de RON bonus pe care îi poți juca pentru a încasa premiile aferente. În următoarele 5 zile lucrătoare de la prima depunere, te așteaptă 225 rotiri gratuite, fără condiții de rulaj.

Bonusul de bun venit la cazinoul Vlad Cazino este valabil pentru cei care nu au cont deschis și au peste 18 ani. De asemenea, e necesar să aibă reședința în România și prima depunere să fie de minim 25 de RON.

Rotirile gratuite de la Vlad Cazino sunt acordate în primele cinci zile lucrătoare după cum urmează:

👉 Runda 1 – 60 de rotiri la slotul Exclusiv Jungle Jamboree, valabile în prima zi lucrătoare de la depunere.

👉 Runda 2 – 100 de rotiri la la slotul Fire Joker, valabile a treia zi lucrătoare.

👉 Runda 3 – 65 de rotiri la Big Bass Splash, valabile în a cincea zi lucrătoare.

Toate bonusurile din pachet sunt valabile șapte zile de la efectuarea depunerii. În cazul în care nu îndeplinești condițiile de valabilitate, ești retras automat din promoție.

 

Vlad cazino logo rotund 1500x1500 alb

Bonus de bun venit

Până la 1500 RON + 225 Rotiri CASH

Deschide un cont nou la Vlad Cazino, iar la prima ta depunere de minim 25 RON primești un bonus de bun venit de până la 1500 RON și 225 rotiri gratuite CASH. Ai timp 7 zile pentru a îndeplini cerințele de rulaj ale bonusului, de 35x la sloturi sau jocuri și de 50x la cazino live.

Toate rotirile gratuite sunt fără condiții de rulaj și se acordă în 3 tranșe în primele 5 zile lucrătoare de la prima depunere.

  • Runda 1: 60 Rotiri la slotul Exclusiv Jungle Jamboree
  • Runda 2: 100 Rotiri la Fire Joker
  • Runda 3: 65 Rotiri la Big Bass Splash

Cum poți activa un bonus de bun venit la Vlad Cazino

Dacă vrei să obții bonusul de bun venit de la Vlad Cazino trebuie să parcurgi câteva etape. Înregistrarea contului este cât se poate de ușoară. Iată cum activezi bonusul și cum te poți bucura de câștig maxim:

1

Fă-ți cont pe platforma cazinoului. Intră pe site-ul oficial Vlad Cazino și creează-ți un cont. Completează datele personale și fă verificarea KYC. Vei avea nevoie de buletin, pașaport, permis sau facturi pentru a duce la bun sfârșit înregistrarea.

2

Revendică bonusul de bun venit la Vlad Cazino. E necesar ca prima depunere să fie de minim 25 RON. În funcție de valoarea depunerii, cazinoul dublează banii. Condițiile de rulaj includ: bonusul x35 pentru jocuri de noroc și bonusul x50 pentru cazinoul online. Mare atenție, însă, transferul prin Paysafecard nu este eligibil.

3

Bucură-te de rotirile gratuite, conform termenilor și condițiilor stipulate, chiar și fără un cod bonus. Poți primi 225 rotiri la sloturile Exclusiv Jungle Jamboree, Fire Joker și Big Bass Splash. Rotirile incluse în ofertă nu pot fi utilizate simultan.

4

Încasează câștigurile promise în pachetul de bun venit. Lasă-te purtat de atmosfera și bonusurile Vlad Cazino. Asigură-te că îndeplinești toate condițiile de joc și că nu ai două bonusuri active. Dacă întâmpini erori, echipa de contact Vlad Cazino te va ajuta să le rezolvi în cel mai scurt timp posibil.

wave verde
wave verde

Ce trebuie să știi despre pachetul de bun venit la Vlad Cazino

Dacă e prima oară când joci la Vlad Cazino și vrei să profiți la maximum de bonusuri, asigură-te că ești la curent cu toate detaliile. Pachetul oferit la înregistrare este disponibil numai în anumite condiții. Câștigurile le poți retrage o singură dată, iar miza minimă este de 25 RON la prima depunere. Mai multe despre bonusul de bun venit de la Vlad Cazino afli în rândurile de mai jos.

Limite de timp (Valabilitate)

Bonusurile incluse în pachet sunt valabile 7 zile de la data primei depuneri. Cele 225 rotiri gratuite sunt oferite în cinci zile lucrătoare de la depunere.

Câștigul maxim din bonus de bun venit

Bonusul maxim care poate fi câștigat este de 1.500 RON. Odată transferați în cont, banii vor fi dublați de cazinou. Însă, mai întâi se folosesc sumele transferate la primele depuneri.

Sloturile incluse în bonus

Rotirile acreditate pot fi folosite la sloturile menționate mai sus. Există și jocuri de noroc care nu îndeplinesc condițiile de rulaj ale bonusului și anume: Aviator, Bloodsuckers, Bloodsuckers II, Castle Builder, Dead or Alive, Devil, Drive: Multiplier Mayhem, Flowers Jack Hammer, Jack Hammer 2, Jackpot 6000, Piggy Riches, Secret of the Stones, Secrets of Christmas, Tower Quest, Tower Quest , Uncharted, Wild Blood.

Alte informații, limite, condiții

Nu pot fii cumulate două bonusuri. Fiecare rotire valorează 0.4 RON și sunt cash out, fără condiții de rulaj. Pachetul de bun venit este interzis minorilor și se adresează doar jucătorilor noi la Vlad Cazino.

Întrebări frecvente despre bonusul de bun venit de la Vlad Cazino

Sloturile și jocurile rulează bonusul x 35, iar cazinoul live bonusul X 50. În cazul rotirilor gratuite, nu există condiții de rulaj.

Bonusul de bun venit la Vlad Cazino este valabil 7 zile de la efectuarea primei depuneri și de la îndeplinirea tuturor condițiilor de rulaj. 

Deloc. Oferta pentru jucătorii noi la Vlad Cazino poate fi accesată cu ușurință la crearea contului. Tot ce trebuie să faci este să completezi datele personale și să activezi bonusul.

Nu, nu poți cumula mai multe bonusuri. În caz contrar, Vlad Cazino își rezervă dreptul de a te retrage din promoție. De asemenea, bonusul poate fi încasat doar o dată per utilizator. 

Vlad Cazino nu dispune momentan de un bonus fără depunere, iar pentru cel de bun venit trebuie efectuată o depunere minimă de 25 RON. În funcție de valoarea sumei depuse, cazinoul dublează banii.

wave albastru inchis
wave albastru inchis

Profită de bonusurile de bun venit de la Vlad Cazino

Bonusul de înregistrare la Vlad Cazino îți oferă câștiguri și experiențe complete de joc – până la 1.500 RON și 225 rotiri gratuite. Sloturile incluse în pachet garantează distracție maximă. Rotirile creditate în primele cinci zile lucrătoare de la efectuarea depunerii pot fi folosite la jocurile Exclusiv Jungle Jamboree, Fire Joker și Big Bass Splash. Însă, pentru a încasa toate premiile trebuie să respecți întocmai termenii și condițiile de valabilitate.

Dacă vrei să te pregătești corespunzător pentru fiecare joc în parte, nu ezita să consulți recenziile de cazino disponibile pe site-ul nostru. Joacă responsabil și profită la maximum de jocurile de noroc!

Daniel Nazare Autor

Daniel Nazare

Autor, Jucătorul.ro

Daniel Nazare

Autor, Jucătorul.ro

Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA. Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, Prosport, Adevărul, Cancan și Click.ro. A fost invitat permanent, de-a lungul timpului, la posturile GSP TV, TV Sport, Telesport, Sport.ro și Digi Sport. A scris la rubrica de opinii pentru ProSport, Adevărul, Evenimentul  Zilei, Ilfov Sport, 100% Sport. Daniel Nazare este prezentator de emisiuni la Radio Sport Total FM, singurul post de profil din România și invitat la televiziunea Sport.ro. Este acum senior-editor la Prosport, unde semnează opinii și analize, dar scrie și articole zi de zi.