Superbet Bonus de Bun Venit: 1200 RON + 624 Rotiri Gratuite 2024

Vrei să activezi un bonus de bun venit Superbet și nu știi de unde să începi? Vrei să-ți încerci norocul la jocul preferat dar n-ai chef să citești toți termenii și toate condițiile promoției pe site-ul Superbet

Acest ghid complet te va ajuta să afli toate detaliile importante despre bonusul la înregistrare pus la dispoziție de unul dintre cei mai iubiți operatori de pe piață. Așadar, rămâi cu mine pe parcursul acestui articol și descoperă secretele și beneficiile bonusului de bun venit Superbet!

Superbet bonus de bun venit termeni și condiții

Table Header

🎁 Valoare bonus

1200 RON + 624 Rotiri Gratuite

🕒 Valabilitate bonus (de la înregistrare)

7 zile

💵 Depunere minimă

20 RON

🔄 Cerințe de rulaj (bonus + depunere/rotiri)

35x

CUPRINS

Bonus de bun venit Superbet

Cum să obții bonusul

Termeni și condiții

Întrebări frecvente

wave albastru deschis
wave albastru deschis

Superbet bonus de bun venit 2024

Superbet se numără printre operatorii de top datorită calității și ofertei sale, platformei proiectate în mod intuitiv și securității ridicate. Dar ce putem spune despre oferta de bonusuri Superbet 2024?

 Ei bine, primul bonus care iese în evidență și care reprezintă principalul punct de atracție în rândul jucătorilor este cel pentru înregistrare.

Deși suntem obișnuiți ca operatorii de cazinouri online să ofere un bonus de înregistrare la prima depunere, Superbet merge mai departe și ne încântă cu o super promoție pentru primele trei depuneri efectuate. În total, poți câștiga până la 1275 RON cadou, dar și 850 de rotiri gratuite, după cum urmează:

Bonus de bun venit

Până la 1200 RON + 624 Rotiri Gratuite

Bonus la prima depunere: 100% până la 500 RON și 50 de rotiri gratuite la Shining Crown

A doua depunere: 80% bonus până la 400 RON și 100 de rotiri gratuite la Burning Hot.

A treia depunere: 60% bonus până la 300 RON și 150 de rotiri gratuite la 20 Super Hot.

La verificarea contului: 323 rotiri gratuite ca bonus fără depunere la Burning Hot pentru verificarea contului în perioada 18.12.2023 – 31.01.2024

superbet imagine hero mobil

Cum să obții un bonus Superbet de bun venit

Superbet a creat o modalitate rapidă de a-ți revendica oferta pentru clienții noi. Nu va fi nevoie să cauți un cod bonus Superbet și nici să petreci mult timp căutând diverse informații. În câteva minute, vei putea revendica bonusul la înregistrare fără să îndeplinești cerințe complicate.

imagine Superbet bonus de bun venit

Este ușor de înțeles de ce acest operator este tot mai popular printre cazinourile online de top din România. Tot ce trebuie să faci pentru a obține un bonus este să introduci datele personale și de contact, să faci o depunere și să treci printr-un proces de verificare KYC în caz de câștiguri.

Deși poate părea dificil, nu trebuie să te îngrijorezi, îți voi explica pe scurt toți pașii necesari care te vor aduce mai aproape de popularul pachet bonus Superbet și de un potențial câștig:

1

Accesează pagina oficială Superbet prin intermediul link-ului

Primul pas constă, desigur, în a face cunoștință cu platforma de jocuri de noroc. Deschide link-ul din acest articol și activează oferta Superbet la înregistrarea pe site. Acolo, vei vedea cum se prezintă portalul, care sunt secțiunile principale, dar și ce jocuri sunt disponibile în ofertă.

2

Creează-ți un cont nou de jucător

Pentru a face parte din lumea acestui cazino online va fi obligatoriu să-ți creezi un cont nou de jucător. Poți face acest lucru prin apăsarea butonului de Înregistrare pe care îl vei găsi în partea dreapta sus a paginii.

Odată accesat, vei observa un formular de înregistrare în care trebuie să introduci informații precum: nume, prenume, adresa de email, CNP și date de contact, pentru a putea activa un bonus sign up Superbet.

3

Validează-ți contul și identitatea

Următorul pas este să-ți activezi contul prin accesarea link-ului pe care îl vei primi pe adresa de email. Apoi, este recomandat să parcurgi și procesul de verificare KYC pentru a dovedi că ești o persoană reală și că ai împlinit vârsta de 18 ani.

Acest proces constă în trimiterea unei fotografii de pe actul de identitate din care să reiasă că toate datele introduse în formularul de înregistrare sunt corecte.

4

Efectuează o depunere

Aruncă o privire la gama disponibilă de metode de plată și selectez-o pe cea care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. După ce ai făcut această alegere, apasă butonul “Depunere și urmează instrucțiunile specifice opțiunii de plată pe care ai ales-o.

În cazul în care încă nu ești hotărât cu privire la alegerea ta, poți efectua o alimentare a contului și la una dintre agențiile Superbet pentru a-ți simplifica procesul.

Pentru a putea activa un bonus de bun venit Supebet, va trebuie să depui minim 20 RON în contul tău!

5

Revendică oferta și bucură-te de beneficii

Dacă ai ajuns până aici, ei bine, felicitări! Tocmai ți-ai activat primul tău bonus Superbet. Depunerea ta va fi dublată în limita a 500 RON și, în plus, vei primi 50 de rotiri gratuite la celebrul joc Shining Crown.

Toate acestea vor fi disponibile în contul tău în mod automat și poți începe să te bucuri de ele jucând din browser sau din aplicația Superbet.

wave visiniu

Termeni și condiții pentru Superbet bonus la înscriere

Fiecare bonus oferit la înscriere de către cazinourile online vin la pachet cu condițiile sale specifice, iar bonusul Superbet nu face excepție. Toate promoțiile, inclusiv bonusul Superbet fără depunere care îți oferă rotiri gratuite, au la bază o serie de termeni și condiții specifice.

În continuare, vei găsi principalele puncte extrase din recenziile de cazino pe care trebuie să le iei în considerare pentru a putea folosi un bonus Superbet la înscriere inclus în pachetul de bun venit în mod corect.

Cerințe de rulaj

Toate cele trei bonusuri care fac parte din pachetul de bun venit pentru utilizatorii noi trebuie rulate de 35 de ori. Dacă nu sunt îndeplinite aceste condiții de rulaj, nu vei putea efectua o posibilă retragere a câștigurilor.

De exemplu, dacă este vorba despre un bonus de 100 RON, pentru a-l retrage, acesta trebuie rulat de 35 de ori, adică suma de 3500 RON. Aceste condiții sunt valabile, atât pentru primul bonus, cât și pentru următoarele, inclusiv în ceea ce privește promoția cu rotiri gratuite Superbet.

Jocurile eligibile pentru bonus

Când vine vorba de bani bonus la înscriere, trebuie să știi că aceștia pot fi utilizați în secținile Jocuri de noroc și Casino Live de pe site. Însă, a doua parte a bonusului care constă în oferirea unui anumit număr de rotiri gratuite la Superbet, are câteva limitări în ceea ce privește eligibilitatea jocurilor.

Așadar, cele 50, 100 și respectiv 150 de rotiri gratuite pot fi jucate doar la următoarele sloturi Superbet: Shining Crown, Burning Hot și 20 Super Hot.

Limită în ceea ce privește valabilitatea

Orice promoție de bun venit la Superbet are o anumită valabilitate. Fie că vorbim despre activarea acesteia sau despre îndeplinirea condițiilor de rulaj.

Condițiile de rulaj pentru primul bonus trebuie îndeplinite în 7 zile. Termenul de valabilitate al bonusurilor acordate pentru depozitele 2 și 3 este de 14 zile din momentul în care s-a efectuat depozitul pentru fiecare din acestea. În caz contrar, atât bonusurile disponibile, cât si rotirile gratuite aferente acestora, vor expira automat.

Valoarea maximă a bonusurilor

Fiecare dintre cele trei bonusuri oferite la primele depuneri are o anumită sumă maximă pe care o poți obține. Valoarea maximă a primului bonus este de 500 RON, iar a următoarele două de 400 RON și respectiv 300 de RON.

Acestea sunt limitele maxime de bonus pe care le poți obține, indiferent de suma pe care alegi să o depui în contul tău de jucător.

Întrebări frecvente despre bonusul la înregistrare Superbet

Da, se poate considera ca un bonus de bun venit din partea cazinoului care, de cele mai multe ori, se acordă fără condiții de depunere noilor clienți. Momentan, Superbet oferă 324 rotiri gratuite fără depunere. Însă, pentru activarea pachetului de bun venit sau pentru retragerea câștigurilor este necesar să efectuezi o primă depunere minimă.

Spre deosebire de bonusul aniversar care trebuie rulat doar o data, bonusul pentru utilizatorii noi de la Superbet are un rulaj de 35 de ori. Acest rulaj reprezintă condiția principală pe care trebuie să o îndeplinești pentru a putea efectua retrageri din contul tău de jucător.

Depunerea minimă care îți va aduce un bonus Superbet pentru înscriere este în valoare de 20 RON.

Desigur! Bonusurile de la Superbet nu sunt obligatorii, astfel încât oricine poate alege să le activeze sau nu. Însă, acestea sunt de cele mai multe ori recomandate pentru că îți oferă un avantaj considerabil.

Nu, din păcate, politica Superbet nu permite activarea mai multor bonusuri de acest fel pentru utilizatori.

wave albastru inchis
wave albastru inchis

Concluzie: Revendică și tu bonusul de bun venit la Superbet!

Dacă ai ajuns până la finalul acestui articol, probabil ți-ai dat seama deja că există foarte multe motive să activezi bonusul de bun venit la Superbet. Cazinoul online încearcă să se îmbunătățească continuu, de la promoții din ce în ce mai bune și până la cele mai moderne jocuri exclusive din industrie.

Superbet este, cu siguranță, favoritul pasionaților de jocuri de noroc din România, mai ales datorită campaniilor promoționale vaste și întotdeauna inovative. Dacă te-am făcut curios și ți-am stârnit dorința de a te bucura de sesiuni de joc fără prea multe riscuri financiare, atunci nu mai sta pe gânduri.  Creează-ți un cont nou la Superbet și bucură-te de oferta primită la înregistrare!

Daniel Nazare Autor

Daniel Nazare

Autor, Jucătorul.ro

Daniel Nazare

Autor, Jucătorul.ro

Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA. Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, Prosport, Adevărul, Cancan și Click.ro. A fost invitat permanent, de-a lungul timpului, la posturile GSP TV, TV Sport, Telesport, Sport.ro și Digi Sport. A scris la rubrica de opinii pentru ProSport, Adevărul, Evenimentul  Zilei, Ilfov Sport, 100% Sport. Daniel Nazare este prezentator de emisiuni la Radio Sport Total FM, singurul post de profil din România și invitat la televiziunea Sport.ro. Este acum senior-editor la Prosport, unde semnează opinii și analize, dar scrie și articole zi de zi.