Verificare cont Elite Slots - Instrucțiuni și documente necesare

Daniel Nazare

Verificat

09.07.2024

ELITE SLOTS

4.9

2500 RON BONUS

500 ROTIRI GRATUITE

Disclaimer Jucătorul.ro își propune să va ofere mereu cele mai exacte și actualizate informații. Va informăm că unele linkuri de pe site pot fi linkuri de afiliere. Ele nu aduc nici un cost suplimentar pentru cititori, dar pentru care noi putem primi un comision care ne ajută la menținerea site-ului.

Informații verificare cont Elite Slots

🕒 Durată validare cont Elite Slots 24 - 48 de ore
📆 Termen verificare identitate 30 de zile
📁 Documente necesare la verificare Act de identitate
➕ Acte suplimentare validare cont Dovada adresei de domiciliu, extras de cont

Elite Slots verificare cont: Cum să parcurgi procesul KYC cu succes

Procesul de verificare a contului la Elite Slots poate fi îndeplinit în doar câteva minute. Tot ce trebuie să faci este să te asiguri că furnizezi corect toate informațiile atunci când te înregistrezi. Apoi, pentru confirmarea identității, pregătește buletinul și încarcă o poză clară cu acesta pe platformă. Este important ca toate detaliile să fie vizibile.

Unul dintre reprezentanții cazinoului va decide dacă informațiile introduse corespund cu cele de pe buletin. Imediat după ce acest lucru este îndeplinit, te poți bucura de lista de bonusuri Elite Slots, dar și de retrageri. Ți-am pregătit un ghid pas cu pas pentru a înțelege mai bine cum funcționează procesul de verificare a contului online de la cazinoul Elite Slots:

Elite Slots verificare cont featured image

1

Conectează-te la contul de jucător

Primul pas în procesul de validare a contului pe site-ul Elite Slots se referă, desigur, la conectare. Așadar, mergi pe pagina oficială a cazinoului și conectează-te cu email-ul sau cu numărul de telefon.

Verificare cont Elite Slots pasul 1

2

Accesează secțiunea "Contul meu"

În colțul din dreapta sus, poți observa un buton care te va duce la setările contului tău. Tot acolo găsești și opțiuni pentru setarea limitelor sau cum să închizi contul la Elite Slots.

Verificare cont Elite Slots pasul 2

3

Mergi la meniul "Verifică-ți identitatea"

Următorul pas în procesul de confirmare a contului la Elite Slots constă în accesarea opțiunii Verifică-ți identitatea. Aceasta se află în meniu, imediat după bonusuri și retrageri.

Verificare cont Elite Slots pasul 3

4

Încarcă o fotografie cu actul de identitate

Acum, ți se va deschide o pagină în care trebuie să încarci o fotografie clară cu buletinul. Alege fotografia și apasă pe butonul Send

Verificare cont Elite Slots pasul 4

5

Așteaptă confirmarea din partea cazinoului

Felicitări! Acum ești aproape de îndeplinirea etapei de activare a contului pe platoforma Elite Slots. Așteaptă ca documentul tău să fie analizat. Apoi, te poți bucura de întregul portofoliu de jocuri Elite Slots în siguranță, dar și de bonusul de bun venit.

Verificare cont Elite Slots pasul 5

Informații suplimentare sau probleme la validarea contului Elite Slots

Elite Slots este un cazinou de încredere licențiat ONJN. Așadar, poți avea încredere că orice informație sensibilă este protejată de cea mai recentă tehnologie de criptare. Mai mult, informațiile personale nu sunt niciodată partajate cu terți, rămânând protejate de către cazinou încă de la început.

Așadar, la acest operator nu doar că te bucuri de o gamă variată de jocuri și de un bonus de bun venit excelent, dar ești și în siguranță. În plus, pe platformă găsești și o secțiune de Termeni și Condiții. Acolo, sunt menționate toate detaliile legate de utilizarea cazinoului, dar și de verificare identității.

Dacă inițial nu reușești să finalizezi verificarea, nu este nevoie să intri în panică. În cele mai multe cazuri, există o explicație foarte simplă. Printre cele mai frecvente probleme se numără și următoarele:

❌ Imaginea poate fi neclară

❌ Nu sunt incluse toate detaliile

❌ Nu sunt vizibile toate cele patru colțuri ale actului de identitate

❌ A fost selectată din greșeală imaginea greșită

❌ Este posibil ca documentul să fie expirat

Dovada adresei este veche de peste trei luni

❌ Tipul de document nu face parte din lista acceptată

imagine document identitate respins Elite Slots

 

semnul exclamarii

Important

Dacă te confrunți vreodată cu probleme sau ai întrebări legate de verificarea profilului, poți apela la secțiunea de Contact Elite Slots. Agenții de asistență pentru clienți sunt disponibili să te asiste în orice problemă.

Validare cont Elite Slots România - Joacă în siguranță și fără restricții

imagine daniel nazare autor

Daniel Nazare

Autor, Jucătorul.ro

Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA. Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, Prosport, Adevărul, Cancan și Click.ro. A fost invitat permanent, de-a lungul timpului, la posturile GSP TV, TV Sport, Telesport, Sport.ro și Digi Sport. A scris la rubrica de opinii pentru ProSport, Adevărul, Evenimentul  Zilei, Ilfov Sport, 100% Sport. Daniel Nazare este prezentator de emisiuni la Radio Sport Total FM, singurul post de profil din România și invitat la televiziunea Sport.ro. Este acum senior-editor la Prosport, unde semnează opinii și analize, dar scrie și articole zi de zi.

Întrebări frecvente despre procesul de verificare a contului la Elite Slots

Cât durează să validezi contul la Elite Slots?

Atașarea documentelor pentru verificare durează doar câteva minute. Însă, verificarea de către cazinou durează, de obicei, între 24 și 48 de ore. Totuși, acest interval poate varia în funcție de volumul cererilor.

Ce documente sunt acceptate la verificarea identității?

Elite Slots acceptă mai multe documente pentru verificarea identității. Este vorba despre buletin, pașaport sau permis de conducere. Asigură-te că documentele sunt valabile și că toate informațiile sunt vizibile și clare. Ulterior, ți se pot solicita și alte documente suplimentare care să-ți dovedească adresa și metoda de plată. 

Ce se întâmplă dacă nu imi validez contul Elite Slots?

Dacă nu îți validezi contul la Elite Slots, nu vei primi acordul pentru solicitarea retragerilor. De asemenea, ți se vor impune restricții și pentru depuneri

Cât timp am la dispoziție să îmi confirm identitatea?

Ai la dispoziție 30 de zile de la data efectuării primei depuneri sau 6 luni de la înregistrare pentru a-ți confirma contul. Evitarea procesului de verificare duce la ștergerea contului de jucător. 

Există la Elite Slots un bonus fără depunere acordat la verificarea contului?

Nu. momentan nu există un bonus Elite Slots fără depunere acordat la validarea contului de jucător. Dar, cum alte cazinouri acordă deja o astfel de promoție, este foarte posibil să vedem, în curând, și în oferta celor de la Elite Slots.