Contact Elite Slots – Contactează Departamentul de Relații Clienți 📞

Daniel Nazare

Verificat

06.07.2024

ELITE SLOTS

4.9

2500 RON BONUS

500 ROTIRI GRATUITE

Disclaimer Jucătorul.ro își propune să va ofere mereu cele mai exacte și actualizate informații. Va informăm că unele linkuri de pe site pot fi linkuri de afiliere. Ele nu aduc nici un cost suplimentar pentru cititori, dar pentru care noi putem primi un comision care ne ajută la menținerea site-ului.

Detalii despre metodele de contact la Elite Slots

📞 Nr. telefon 0314336301
📧 Email suport@eliteslots.ro
📲 Rețele sociale Facebook, Instagram
📍 Adresă Bucureşti, Sector 2, Strada Gara Herăstrău

Secțiunea întrebări frecvente la Elite Slots

O altă modalitate prin care poți afla informațiile de care ai nevoie este secțiunea de întrebări frecvente. Cazinoul s-a gândit la toate scenariile și situațiile cu care un jucător s-ar putea confrunta când joacă jocuri de cazino. Și a oferit un răspuns pentru fiecare în parte. Așadar, înainte de a contacta cazinoul telefonic sau prin email, verifică dacă în această secțiune se regăsește răspunsul la întrebarea pe care o ai. 

În această secțiune vei găsi toate informațiile necesare despre depuneri, retrageri și metodele de plată disponibile la Elite Slots. Și despre comisioanele care se aplică sumelor retrase sau depuse. Totodată, poți găsi o soluție la problemele legate de bonusul de bun venit la Elite Slots, înregistrarea pe site sau orice altă dilemă. 

sectiunea faq la elite

Întrebări frecvente despre metoda de contact Elite Slots

Care este cea mai rapidă metodă de contact la Elite Slots?

Cea mai rapidă metodă de contact este prin intermediul telefonului. Poți apela cazinoul la numărul de telefon 0314336301.

Pot să contactez Elite Slots pe e-mail?

Poți contacta Elite Slots la adresa de e-mail suport@eliteslots.ro. Vei primi un răspuns în 24h, maxim 48h.

Pot să iau legătura cu echipa de suport de la Elite Slots pe social media?

Da, Elite Slots este prezent și pe rețelele de socializare. Astfel, poți trimite un mesaj direct prin mesageria Facebook sau Instagram dacă ai întrebări legate de metodele de plată sau alte nelămuriri.

În cât timp primesc un răspuns de la serviciul clienți Elite Slots?

Dacă contactezi Elite Slots prin intermediul adresei de e-mail, timpul de așteptare este cuprins între 24h – 48h.

În ce interval orar este disponibil numărul de telefon Elite Slots?

Serviciul telefonic este disponibil în intervalul orar 10:00-22:00.

 

Concluzie: Serviciul de contact Elite Slots îți oferă toate răspunsurile

imagine daniel nazare autor

Daniel Nazare

Autor, Jucătorul.ro

Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA. Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, Prosport, Adevărul, Cancan și Click.ro. A fost invitat permanent, de-a lungul timpului, la posturile GSP TV, TV Sport, Telesport, Sport.ro și Digi Sport. A scris la rubrica de opinii pentru ProSport, Adevărul, Evenimentul  Zilei, Ilfov Sport, 100% Sport. Daniel Nazare este prezentator de emisiuni la Radio Sport Total FM, singurul post de profil din România și invitat la televiziunea Sport.ro. Este acum senior-editor la Prosport, unde semnează opinii și analize, dar scrie și articole zi de zi.