Cum faci o depunere la Winboss: Metode, limite și cât durează

Daniel Nazare

Verificat

04.07.2024

WINBOSS

4.9

6000 RON BONUS

600 ROTIRI GRATUITE

Disclaimer Jucătorul.ro își propune să va ofere mereu cele mai exacte și actualizate informații. Va informăm că unele linkuri de pe site pot fi linkuri de afiliere. Ele nu aduc nici un cost suplimentar pentru cititori, dar pentru care noi putem primi un comision care ne ajută la menținerea site-ului.

Informații utile despre depuneri pe Winboss.ro

💵 Depunere minimă Winboss 20 RON
💰Depunere maximă Winboss 100.000 RON
🕒 Durată depunere Winboss Instant
⚠️ Comisioane/taxe la depunere 2%

Metode de depunere acceptate de Winboss

Operatorul îți oferă câteva opțiuni sigure și convenabile pentru prima depunere la cazinoul Winboss. Cea mai importantă și populară metodă disponibilă este cardul bancar. Așa cum este menționat în mai multe recenzii de cazino, majoritatea jucătorilor aleg să utilizeze această opțiune.

📢 Atenție!

Înainte de a trece la efectuarea unei depuneri, nu ezita să-ți validezi identitatea și informațiile de contact. Acest lucru îți va aduce un bonus Winboss fără depunere generos care constă în rotiri gratuite!

 

imagine metode de depunere Winboss

 

Pe lângă cardurile de credit sau debit, Winboss a adăugat și alte opțiuni, cum ar fi portofelele electronice. Mai jos, îți prezint pe scurt variantele pe care le ai la dispoziție pentru o depunere în contul Winboss:

Depunere Winboss prin card de credit/debit

Depunerea prin card de credit sau debit este cea mai frecvent utilizată metodă de plată. Fondurile vor fi transferate instant în contul tău de joc. Acest lucru reduce timpul de așteptare și oferă acces rapid la gama largă de sloturi online. În plus, dacă alegi să depui prin cardul bancar ai acces la mai multe opțiuni, după cum urmează:

💸 Depunere Winboss VISA / Mastercard / Maestro – sunt ușor de utilizat, nu au condiții dificile și îți permit să te bucuri de plăți rapide. Pentru utilizarea acestor opțiuni, accesează secțiunea Depunere și selectează Plata cu cardul. Apoi, completează detaliile cardului, inclusiv numărul, data de expirare și codul de securitate;

Depunere Winboss cu cardul

💸 Depunere Winboss Revolut – alternativă modernă și tot mai des utilizată a cardurilor clasice. Prin intermediul aplicației Revolut, poți efectua depuneri instantanee în contul de joc. De asemenea, te bucuri de un grad ridicat de securitate. Efectuarea unei depuneri prin Revolut este efectuată identic cu opțiunile VISA, Mastercard sau Maestro;

💸 Depunere Winboss Google Pay – pentru cei care preferă plata cu telefonul mobil, Google Pay este o opțiune excelentă să-ți alimentezi contul. Permite utilizatorilor să efectueze depuneri rapide și sigure folosind smartphone-ul. Opțiunea este valabilă doar pentru cei care dețin un dispozitiv cu sistem de operare Android;

💸 Depunere Winboss Apple Pay – îți permite să efectuezi depuneri prin intermediul dispozitivelor Apple, inclusiv iPhone și Apple Watch. Tot ce trebuie să faci este să mergi la secțiunea Depunere. Acolo, în loc să pierzi timp introducând datele cardului, doar apasă pe butonul Apple Pay și alege cardul pe care vrei să-l utilizezi.

Depunere Winboss prin Apple Pay

Depunere Winboss prin Pay.com

Pay.com este un procesator de plăți online, care a câștigat popularitate în ultimii ani, în special în domeniul jocurilor de noroc. Acest serviciu de plată online permite utilizatorilor să efectueze tranzacții instantanee.

Pay.com se remarcă prin utilizarea tehnologiilor avansate de securitate pentru a proteja datele sensibile de potențialii hackeri, dar și împotriva fraudelor. În plus, oferă flexibilitate prin integrarea mai multor metode de plată. Printre acestea, cele mai populare și frecvent utilizate sunt Google Pay și Apple Pay.

Depunere Winboss prin Aircash

Dacă, totuși, nu vrei să-ți introduci detaliile cardului, ai la dispoziție o altă metodă. Este vorba despre o opțiune modernă care a cucerit jucătorii. Aircash este un portofel electronic extrem de eficient. Trebuie să știi că tot ce ai de făcut este să-ți creezi un cont pe platforma Aircash și să adaugi bani. Opțiunea funcționează asemănător cu metodele Skrill și Neteller.

Depunere Winboss prin Abon

aBon este una dintre metodele disponibile pentru depunere Winboss. Procesul este simplu: achiziționezi un voucher Abon cu valoarea dorită, introduci codul unic în secțiunea de depuneri și confirmi tranzacția. Acesta este disponibil în peste 100.000 de locații partenere (SelfPay – Zebrapay, Inmedio, Paypoint, Undoi, Epin, Kaseria).

semnul exclamarii

Important

Dacă și tu ești unul dintre jucătorii care iubesc promoțiile Winboss, atunci, asigură-te că efectuezi prima depunere printr-un card bancar. Aceasta este singura opțiune eligibilă pentru activarea pachetului bonus de bun venit respectiv.

Depunere minimă + maximă la cazinoul Winboss

La Winboss, depunerile minime sunt concepute pentru a fi accesibile și convenabile pentru toți jucătorii. Sumele reduse necesare pentru depunere nu vor reprezenta un obstacol, permițându-ți să te bucuri de colecția de jocuri Winboss fără stres financiar. Acest lucru face experiența de joc mai plăcută și accesibilă, indiferent de bugetul pe care îl ai la dispoziție.

Cea mai mică sumă pe care o poți folosi pentru o depunere depinde de metoda de plată aleasă. De exemplu, suma minimă pe care o poți depune prin aBon este de 20 RON, în timp ce depunerea minimă pentru cardurile de credit este de 25 RON. Iată, mai jos, un tabel cu toate depunerile minime și maxime de la acest cazino.

Metodă de plată Depunere minimă Depunere maximă
VISA 25 RON 100.000 RON
Mastercard 25 RON 100.000 RON
Maestro 25 RON 100.000 RON
Revolut 25 RON 100.000 RON
Apple Pay 25 RON 100.000 RON
Google Pay 25 RON 100.000 RON
Pay.com 25 RON 100.000 RON
AirCash 20 RON 5.000 RON
aBon 20 RON 5.000 RON
semnul exclamarii portocaliu

Important

Suma maximă pentru depunere în cazul conturilor care nu au îndeplinit procesul de verificare este de 900 RON

Depuneri pe platforma Winboss: Întrebări frecvente

Care este suma minimă pe care o pot depune la cazinoul Winboss?

Dacă vrei să faci o depunere la Winboss, suma minimă pe care o poți adăuga este de 20 RON în cazul opțiunii Aircash și Abon. Dacă depui prin carduri bancare, atunci, limita minimă este de 25 RON.

Cât timp durează ca fondurile să apară în contul meu de jucător?

Toate depunerile sunt procesate instant, indiferent de ce metodă de plată alegi. Pot exista, însă, cazuri rare în care o depunere Winboss poate întârzia din motive tehnice.

Există o limită maximă pentru depuneri pe platforma Winboss?

Da. Suma maximă pe care o poți depune este de 100.000 RON în cazul cardurilor bancare și de 5000 RON pentru Aircash și Abon. De asemenea, dacă nu ți-ai validat identitatea, atunci poți depune maxim 900 RON.

Ce metode de plată sunt acceptate pentru depuneri la Winboss Casino?

Winboss acceptă diverse metode de plată pentru depuneri. În această categorie intră cardurile bancare, portofelele electronice sau metode precum aBon.

Cazinoul percepe comisioane pentru depuneri?

Winboss nu percepe comisioane pentru depuneri. Singurul comision este cel de 2% pentru Bugetul de Stat.

Pot folosi un card de credit/debit pentru a face o depunere?

Da, poți utiliza un card de credit sau debit (cum ar fi VISA, Mastercard, Maestro) pentru a efectua o depunere Winboss. Este o opțiune comună și convenabilă pentru mulți jucători.

Alege-ți metoda de plată favorită și depune la Winboss într-un timp foarte scurt

imagine daniel nazare autor

Daniel Nazare

Autor, Jucătorul.ro

Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA. Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, Prosport, Adevărul, Cancan și Click.ro. A fost invitat permanent, de-a lungul timpului, la posturile GSP TV, TV Sport, Telesport, Sport.ro și Digi Sport. A scris la rubrica de opinii pentru ProSport, Adevărul, Evenimentul  Zilei, Ilfov Sport, 100% Sport. Daniel Nazare este prezentator de emisiuni la Radio Sport Total FM, singurul post de profil din România și invitat la televiziunea Sport.ro. Este acum senior-editor la Prosport, unde semnează opinii și analize, dar scrie și articole zi de zi.