Închidere cont Sportingbet - Urmează procesul și dezactivează contul

Procesul de închidere a contului la Sportingbet este simplu și accesibil pentru toți utilizatorii platformei. Ai posibilitatea de a alege între dezactivarea temporară a contului sau ștergerea lui pentru o perioadă definită. În mare parte, opțiunile pentru ștergerea contului sunt asemănătoare cu cele de la alte cazinouri online și sunt destul de ușor de înțeles.

Decizia de a lua aceste măsuri este adesea legată de gestionarea unui comportament problematic în joc sau poate fi influențată de situații personale. Acest ghid îți va furniza informații despre cum să ștergi contul Sportingbet și va acoperi aspecte importante legate de acest proces.

Informații legate de închiderea contului la Sportingbet

Table Header

⏱ Durată închidere cont Sportingbet

< 5 minute

❌ Dezactivare cont Sportingbet

Între 1 zi și 6 săptămâni

🚫 Autoexcludere Sportingbet

Minim 6 luni

🔒 Închidere perioadă definită

Între 1 și 183 zile

Cuprins

Închidere cont Sportingbet în 6 pași

Pauză de la joc

Sportingbet autoexcludere

Ștergere cont pe o perioadă

Întrebări frecvente

wave albastru deschis
wave albastru deschis

Cum să închizi contul Sportingbet în 6 pași simpli

Opțiunea de închidere a contului online Sportingbet reprezintă o decizie pe care trebuie să o iei atunci când simți că pierzi controlul. Fiecare client care trece procesul de înregistrare poate opta pentru eliminarea definitivă a contului Sportingbet sau pentru o închidere temporară. Cu toate că par a fi similare la prima vedere, aceste acțiuni prezintă diferențe semnificative pe care ți le voi prezenta mai detaliat în continuare. 

Înainte de a pune în practică închiderea contului, de preferat ar fi să te asiguri că efectuezi o retragere a fondurilor rămase. Dar până atunci, ar trebui să aflăm cum să ștergi contul la Sportingbet într-un mod simplu, dar și ce implică această activitate. Iată o listă scurtă cu toți pașii pentru dezactivarea unui cont Sportingbet:

1

Conectează-te pe platforma Sportingbet

Primul pas pentru procesul de ștergere a contului Sportingbet este să te loghezi în contul tău folosind email-ul sau numele de utilizator și parola. 

proces inchidere cont sportingbet pasul 1

2

Apasă cu un click pe Contul meu

Accesează secțiunea Contul meu pe care o regăsești în colțul din dreapta sus al paginii.

proces inchidere cont Sportingbet pasul 2

3

Intră în meniul Setări

Odată accesat contul tău, va trebui să mergi mai departe pentru renunțarea la contul Sportingbet și să apeși pe butonul Setări.

proces inchidere cont sportingbet pasul 3

4

Accesează opțiunea Comenzi de joc

Pentru a ajunge la setările de închidere a unui cont la Sportingbet este necesar să găsești și să dai un click pe butonul Comenzi de joc.

proces inchidere cont sportingbet pasul 4

5

Închidere cont Sportingbet și redeschidere

În continuare, ți se va deschide o pagină unde vei putea alege dintre secțiunea Limite de depunere și Închidere cont și redeschidere. Aici, ai la dispoziție opțiuni prin care să controlezi cât de mult cheltui stabilind limite de depunere zilnice, săptămânale şi lunare. De asemenea, dacă alegi să accesezi a doua căsuță, ai posibilitatea de a decide dacă vrei să-ți închizi contul temporar sau pe o durată nedefinită.

6

Alege opțiunea dorită

În funcție de preferințele tale, poți opta pentru două variante: fie poți alege să îți închizi contul integral, fie să restricționezi doar anumite secțiuni. De asemenea, ai posibilitatea de a alege între o pauză ireversibilă și autoexcludere de la jocurile de noroc.

proces inchidere cont sportingbet pasul 6

Pauză de la joc - Dezactivare cont Sportingbet pentru o perioadă

De obicei, jucătorii aleg procesul de închidere temporară a contului Sportingbet în momentul în care simt că jocurile de noroc ocupă o mare parte din viața lor de zi cu zi. În astfel de cazuri, este bine să te gândești la limitarea numărului de vizite pe site sau să-ți dezactivezi contul pe o durată determinată. Unele persoane renunță la platforma de jocuri de noroc imediat după utilizarea bonusului de bun venit la Sportingbet.

pauza scurta sportingbet

Prin urmarea pașilor indicați în secțiunea precedentă, vei avea posibilitatea să configurezi temporar închiderea contului. Această perioadă de limitare poate să varieze între o zi, o săptămână, o lună sau oricare alt interval de până la 6 săptămâni

Contul va fi redeschis automat după încheierea perioadei selectate. Indiferent de motivul pentru care alegi să închizi temporar contul, această opțiune este disponibilă, fie că utilizezi platforma de pe desktop sau aplicația Sportingbet.

wave albastru deschis
wave albastru deschis

Autoexcludere Sportingbet sau închidere cont pentru minim 6 luni

Dacă ești de părere că aceasta este o decizie potrivită, optează pentru procedura de închidere a contului online Sportingbet. Acest lucru reprezintă o opțiune utilă atunci când simți că ai depășit limita. Este important să știi că, prin această metodă, nu vei putea utiliza contul de jucător pentru cel puțin 6 luni. Conform recenziilor, dar și informațiilor de pe site, în această perioadă nu vei putea să te autentifici sau să revoci autoexcluderea.

Multe persoane iau decizii pe moment și se pot răzgândi cu privire la revenirea pe platformă, mai ales atunci când devine disponibil un cod bonus Sportingbet. În astfel de situații, cea mai bună opțiune este să contactezi serviciul de asistență Sportingbet pentru clienți și să furnizezi datele contului tău, inclusiv numele și CNP-ul. Cu toate acestea, chiar și după acest demers, nu vei putea redeschide contul până la expirarea perioadei prestabilite, sau cel mai devreme după 6 luni.

Important

După ce ai optat pentru autoexcludere, nu vei mai putea accesa niciun tip de joc, indiferent că este pe bani reali sau bani virtuali, și nici nu vrei putea efectua vreo depunere pe contul Sportingbet. În schimb, este deschisă opțiunea de a retrage fondurile disponibile în balanță.

De asemena, nu vei mai putea face niciun fel de modificare a datelor personale și nu vei mai putea primi e-mailuri promoționale sau bonusuri Sportingbet.

Închidere cont Sportingbet pe o perioadă definită sau nedefinită

Ca opțiune alternativă, poți alege să închizi una sau mai multe secțiuni, sau să ștergi contul, fie pentru o perioadă definită, fie nedefinită. De exemplu, poți închide contul pe o perioadă de  o săptămână, o lună, 3 luni și 6 luni, sau poți selecta manual durata suspendării. La sfârșitul perioadei alese, contul sau produsele selectate vor fi redeschise automat. Pe de altă parte, există și opțiunea de închidere pe o perioadă nedefinită.

Recomandare!

Înainte de a lua această hotărâre, amintește-ți să retragi banii prin intermediul uneia dintre metodele de plată disponibile.

Cea mai importantă diferență dintre închiderea unui cont pe o perioadă definită/nedefinită și autoexcludere sau perioadă de pauză, este că în cazul primelor opțiuni, ai posibilitatea de a-ți reactiva contul înainte de perioada selectată. Opțiunile de autoexcludere și/sau perioada de pauză, în principiu, nu îți vor permite să-ți reactivezi contul înainte de limita selectată.

wave albastru inchis
wave albastru inchis

Ștergere cont Sportingbet - Fii stăpân pe propriile decizii!

Sper că ți-am prezentat toate informațiile necesare pentru procesul de închidere a contului la operatorul Sportingbet într-un mod simplu. Sportingbet este, fără îndoială, o platformă fascinantă cu bonusuri generoase și diverse oferte de pariere. Este considerată una dintre cele mai populare case de pariuri online, oferind în același timp o varietate de jocuri de cazino captivante. Cu toate acestea, pentru unii jucători, există riscul de a pierde controlul și a dezvolta o dependență. 

Dacă te regăsești în această situație, îți recomand să explorezi opțiunile privind anularea contului la cazinoul Sportingbet. De asemenea, ai la dispoziție mai multe setări pentru stabilirea limitelor pentru contul tău de jucător. Operatorul acordă o atenție deosebită asupra accesării jocurilor de noroc în mod responsabil, oferind o secțiune specială. Aici, vei descoperi sfaturi esențiale de prevenție și opțiuni pe care le poți implementa, dacă este cazul. 

Daniel Nazare Autor

Daniel Nazare

Autor, Jucătorul.ro

Daniel Nazare

Autor, Jucătorul.ro

Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA. Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, Prosport, Adevărul, Cancan și Click.ro. A fost invitat permanent, de-a lungul timpului, la posturile GSP TV, TV Sport, Telesport, Sport.ro și Digi Sport. A scris la rubrica de opinii pentru ProSport, Adevărul, Evenimentul  Zilei, Ilfov Sport, 100% Sport. Daniel Nazare este prezentator de emisiuni la Radio Sport Total FM, singurul post de profil din România și invitat la televiziunea Sport.ro. Este acum senior-editor la Prosport, unde semnează opinii și analize, dar scrie și articole zi de zi.
 

Întrebări frecvente despre închiderea unui cont la Sportingbet

Atunci când iei în calcul renunțarea la contul Sportingbet, trebuie să accesezi setările contului și să apeși pe Închidere cont & Redeschidere. Apoi, vei alege opțiunile dorite în funcție de ceea ce îți dorești. 

Desigur! Dacă vrei să iei o pauză de la această platformă de jocuri de noroc, ai la dispoziție opțiunea de a dezactiva contul Sportingbet pe un termen limitat. În acest caz, alege una dintre următoarele perioade: o zi, o săptămână, o lună sau orice durată de până la 6 săptămâni.

Nu îți vei putea redeschide contul până când perioada fixă menționată nu se va încheia sau cel mai devreme după 6 luni. Cu toate acestea, pentru închiderile pe un termen fix, se va efectua o redeschidere automată a contului.

Există două motive principale pentru care jucătorii aleg să își șteargă contul Sportingbet. Fie doresc o pauză de la joc, fie optează să își încerce norocul la un alt cazinou online, fiind ademeniți cu rotiri gratuite și oferte promoționale irezistibile precum bonusuri fără depunere.

Cu siguranță. Dacă dorești să renunți la posibilitatea de a mai accesa contul tău, poți să contactezi serviciul clienți de la Sportingbet. După ce le furnizezi informațiile tale personale și trec de verificare, accesul la contul tău va fi blocat în mod permanent și nu vei mai avea posibilitatea să-ți creezi un nou cont pe platformă.

Nu, informațiile personale nu sunt eliminate din sistem. Ele trebuie să rămână stocate din motive de securitate până la data de expirare legală, deoarece ar putea fi necesare pentru a susține, valida sau proteja drepturile legale în fața autorităților publice sau în instanță. După ce perioada legală de păstrare a datelor expiră, clienții pot solicita eliminarea acestora din sistem.