Cod Bonus Pariuriplus | Câștigă 50 de rotiri gratuite la Big Bass Splash cu codul promo

Daniel Nazare

Verificat

15.06.2024

Pariuriplus

4.9

2000 RON BONUS

300 ROTIRI GRATUITE

Disclaimer Jucătorul.ro își propune să va ofere mereu cele mai exacte și actualizate informații. Va informăm că unele linkuri de pe site pot fi linkuri de afiliere. Ele nu aduc nici un cost suplimentar pentru cititori, dar pentru care noi putem primi un comision care ne ajută la menținerea site-ului.

Informații despre codul bonus la Pariuriplus

🔢Cod bonus Pariuriplus 50KYCFS
🎰 Depunere minimă 100 RON
🔄 Cerințe de rulaj 35x
🎁 Pariuriplus bonus de bun venit 100% până la 2.000 RON + 300 rotiri gratuite

Cele mai noi coduri promoționale disponibile la Pariuriplus

Momentan, singura promoție din oferta Pariuriplus pentru care ai nevoie de un cod este cea pentru verificarea identității. Dacă îi trimiți operatorului toate documentele necesare pentru verificarea contului, primești 50 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Splash fără să fie nevoie să efectuezi o depunere. Tot ce trebuie să faci pentru a primi la Pariuriplus bonusul fără depunere este să introduci codul 50KYCFS.

Un bonus important pe pariuriplus.ro e bonusul de bun venit la prima și a doua depunere de 100 RON, respectiv 200 RON, cu orice metode de plată. Dar nici aici, nici la alte promoții, nu ai nevoie de un cod – se activează automat. Eu îți las totuși o listă mai jos, cu codurile bonus valabile. O voi actualiza de fiecare dată când apar noi promoții cu cod promo la Pariuriplus.

50 Rotiri Gratuite la Big Bass Splash

IA COD!
50KYCFS

Întrebări frecvente despre codurile bonus de la cazinoul Pariuriplus

Trebuie să introduc un cod bonus pentru a putea profita de promoțiile de la Pariuriplus?

Acest lucru depinde de termenii și condițiile fiecărei promoții și a jocurilor participante. Pentru bonusul extra la verificarea contului pe Pariuriplus, da, trebuie să introduci codul bonus pe care ți l-am scris mai sus în articol. Celelalte promoții, cum ar fi Golden Chips sau Roll the Ball se activează automat, fără cod.

Pot folosi codul bonus de la Pariuriplus o singură dată?

Da, codul bonus pentru rotirile gratuite la verificarea contului este valabil o singură dată. Dacă pe viitor vor exista bonusuri recurente (ex: promoții săptămânale) cu cod bonus, atunci probabil că vei putea folosi codul de mai multe ori (ex: în fiecare săptămână).

Toate promoțiile de la Pariuriplus au un cod bonus?

Nu, nu toate promoțiile au un cod bonus. De exemplu, nu trebuie să introduci un cod bonus la înregistrarea pe Pariuriplus ca să primești bonusul de bun venit, ci doar să faci depunerea minimă cu una dintre metodele de plată disponibile. Bonusul extra la verificarea contului este momentan singura promoție cu cod bonus.

Ce se întâmplă dacă introduc un cod bonus greșit la Pariuriplus?

Nu îți face griji dacă nu ai introdus corect codul bonus de prima dată. Când scrii codul greșit, pe ecran îți va apărea un mesaj care te va informa că acel cod nu este valid, așa că promoția nu va fi activată. Introdu din nou codul corect pentru a activa bonusul dorit.

Unde trebuie să introduc codul bonus la Pariuriplus?

Ca să introduci codul bonus pentru promoția dorită la Pariuriplus, loghează-te de pe PC sau din aplicația Pariuriplus în contul tău de jucător. Accesează secțiunea Informații Bonus și introdu codul în câmpul aferent pentru a-l activa.

Folosește codul bonus și revendică-ți bonusurile pentru mai multă distracție pe Pariuriplus

imagine daniel nazare autor

Daniel Nazare

Autor, Jucătorul.ro

Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA. Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, Prosport, Adevărul, Cancan și Click.ro. A fost invitat permanent, de-a lungul timpului, la posturile GSP TV, TV Sport, Telesport, Sport.ro și Digi Sport. A scris la rubrica de opinii pentru ProSport, Adevărul, Evenimentul  Zilei, Ilfov Sport, 100% Sport. Daniel Nazare este prezentator de emisiuni la Radio Sport Total FM, singurul post de profil din România și invitat la televiziunea Sport.ro. Este acum senior-editor la Prosport, unde semnează opinii și analize, dar scrie și articole zi de zi.