Ștergere cont Mr Bit - Ghid pas cu pas în 2024 📱

Vrei să știi cum se poate face o ștergere cont la Mr Bit? Ești exact unde trebuie, în rândurile următoare vei afla cum poți dezactiva un cont Mr Bit. Procesul este unul foarte simplu, sunt doar câțiva pași pe care trebuie să îi urmezi. 

Mr Bit este o platformă care îți oferă o mulțime de păcănele și oportunități de câștig. În primul rând este vorba de distracție, însă uneori poate apărea problema dependenței. Tocmai din acest motiv, jucătorii pot recurge la ștergerea contului la Mr Bit. 

Citește acest articol și află mai multe despre opțiunile de închidere cont Mr Bit!

Jucătorul.ro își propune să va ofere mereu cele mai exacte și actualizate informații. Va informăm că unele linkuri de pe site pot fi linkuri de afiliere. Ele nu aduc nici un cost suplimentar pentru cititori, dar pentru care noi putem primi un comision care ne ajută la menținerea site-ului.

Informații suplimentare despre închiderea contului la MrBit

Table Header

Durată închidere cont 

5-10 min

🕛 Metode autoexcludere 

Setări cont sau serviciu clienți 

⌚Durată autoexcludere 

Min. 6 luni 

🆎 În cât timp se șterge contul 

3 zile lucrătoare 

Cuprins

Pași pentru închiderea contului

Autoexcludere Mr.Bit

Întrebări frecvente

divider albastru verde
wave albastru deschis

Pași pentru închiderea contului la MrBit

Ștergerea contului la Mrbit este o procedură simplă, relativ ușor de pus în practică chiar și de pe mobil. Sigur, nimeni nu își dorește să ajungă în acest punct. Dacă nu vrei să apelezi încă la ștergerea contului, cazinoul îți oferă mai multe variante. Îți poți impune anumite limite de pariere sau poți lua o pauză de la joc. 

Indiferent de situația în care te regăsești, uite pașii pe care trebuie să îi urmezi:

Loghează-te în contul Mr Bit

Procesul de ștergere cont la Mr Bit începe cu autentificarea în contul de jucător. Introdu cu atenție numele de utilizator și parola pentru a te loga.

Citește termenii și condițiile

Înainte de închiderea contului, recitește termenii și condițiile aferente acestei proceduri. Poți afla informații importante legate de retragerea fondurilor rămase în cont. De asemenea, poți găsi răspunsuri la anumite întrebări legate de procedura de ștergere cont la Mr Bit.

Accesează secțiunea "Joc Responsabil"

Autentificat fiind deja în contul tău de jucător, accesează secțiunea "Joc Responsabil". Poți face asta atât de pe versiunea desktop a platformei, cât și din aplicația Mr Bit.

Analizează opțiunile prezentate

Blocarea contului este varianta cea mai drastică la care poți apela. Dacă vrei asta, poți contacta echipa de asistență a operatorului. MrBit îți pune însă la dispoziție și alte metode care te pot ajuta să joci responsabil. Poți lua o pauză de la cazino sau îți poți limita depunerile de bani.

Ia o decizie

Poți activa una dintre opțiuni fie din secțiunea "Setări" a contului tău, fie prin serviciul MrBit de relații cu clienții. Vei primi o confirmare prin e-mail de la echipa de asistență în câteva minute de la activarea cererii tale de restricționare a jocurilor. Orice solicitare de ștergere cont la Mrbit transmisă pe e-mail va fi procesată în cel mult 3 zile lucrătoare.

Autoexcluderea la Mr Bit

Autoexcluderea este cea mai severă opțiune pe care MrBit ți-o pune la dispoziție. Te poți exclude pentru un interval de cel puțin 6 luni până la o perioadă nedefinită de timp, moment în care nu vei mai avea acces la rotiri gratuite sau bonus fără depunere. Dacă folosești această funcție, poți reveni pe platformă numai după cel puțin 6 luni. În această perioadă nu vei mai primi notificări referitoare la promoții și bonusuri MrBit. În schimb, vei primi ajutor din partea consilierilor de specialitate! 

Apelează la această opțiune numai dacă ești sigur că nu vrei să mai joci sau să utilizezi un cod bonus timp de cel puțin 6 luni! Este o procedură definitivă și irevocabilă, pe care nu o poți schimba. Imediat ce cererea de autoexcludere este procesată, nu vei mai putea juca sau accesa contul. Este o variantă demnă de luat în seamă de jucătorii care simt că nu se mai pot controla, mizând sume pe care nu și le permit.

wave albastru deschis
wave albastru deschis

Consiliere pe probleme de joc responsabil

MrBit îți oferă mai multe instrumente pentru ajutor de specialitate în cazul în care te confrunți cu dependența de jocuri de noroc. Este o problemă extrem de serioasă, care dă bătăi de cap multor jucători. De aceea, este important să o identifici din timp. În caz contrar, poți ajunge să ai probleme acasă sau la locul de muncă. 

Poți contacta echipa de asistență a cazinoului pentru o îndrumare de specialitate în această direcție. Poți opta și pentru consiliere online și față în față cu psihologi, pe site-ul jocresponsabil.ro. Gamblers Anonymous este o altă opțiune de luat în calcul, comunitatea fiind acum activă și în România. 

Întrebări frecvente despre cum închizi contul la MrBit

Te poți autoexclude automat din setările contului tău sau contactând serviciul MrBit de relații cu clienții. Solicitările transmise prin e-mail vor fi procesate într-un interval de 3 zile lucrătoare.

Te poți exclude pentru un interval de minim 6 luni până la o perioadă nedeterminată de timp. Dacă apelezi la această funcție, poți reveni pe platformă doar după cel puțin jumătate de an.

Poți efectua procedura de blocare cont MrBit contactând echipa de asistență pentru clienți. Totodată, poți utiliza funcția „Ia o pauză” sau „Auto-excludere”, din secțiunea “Limite” a profilului tău.

Da, poți seta atât limite de pariere, cât și limite de depozite. Poți configura limitări de depunere pe zi, pe săptămână și pe lună. În plus, poți limita și valoarea depunerilor.

Da. Pe perioada autoexcluderii vei primi ajutor din partea consilierilor de specialitate MrBit. Vei primi acces la resurse și vei fi redirecționat către organizații specializate. 

wave albastru inchis
wave albastru inchis

Joacă responsabil la Mr Bit și câștigă premii substanțiale

Acum știi cum poți efectua ștergerea contului la Mrbit. După înregistrare, studiază oferta Mr Bit și joacă responsabil. Efectuează o depunere si profită de bonusul de bun venit oferit de operator. Poți câștiga sume considerabile de bani simțindu-te bine și distrându-te, însă trebuie să faci acest lucru în mod responsabil! Mersi de lectură, până data viitoare, te invit să citești și alte recenzii de cazino pe care le-am pregătit pentru tine. 

Vasile Manu

Vasile Manu

Autor, Jucătorul.ro

Vasile Manu

Autor, Jucătorul.ro

Un nume important în presa din Transilvania, cu peste 11 ani de experiență. Din iulie 2012 scrie pentru eClujeanul.ro, iar actualmente este autor și la foaiatransilvana.ro. A dezvoltat de-a lungul anilor numeroase bloguri cu profil sportiv. A acoperit toate domeniile de activitate: politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 e în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.