Ștergere cont Mozzartbet | Închide-ți contul în doar 3 pași simpli

Vrei să optezi pentru anularea contului la Mozzartbet? Nu îți rămâne de făcut decât să bifezi pașii de ștergere și să explorezi ofertele disponibile la alți provideri de jocuri.

Procesul nu este deloc complicat, Mozzartbet este o platformă recunoscută și apreciată pentru designul prietenos și ușurința navigării. Însă, odată efectuată autoexcluderea, nu te mai poți loga. Rămâi până la final pentru a afla tot ce trebuie să știi despre opțiunile de închidere.

Informații suplimentare despre închiderea contului la Mozzartbet

Table Header

Durată închidere cont Mozzartbet

10 min. 

💻Procedură autoexcluderea

Cerere pe email

🆎 Tipuri de autoexcludere 

Temporară/permanentă 

🕛 Interval pauză de la jocuri 

24h/7 zile/1 lună/3 luni

Cuprins

Întrebări frecvente

divider albastru verde
wave albastru deschis

Pași pentru închiderea contului la Mozzartbet

Dacă simți că platforma Mozzartbet nu mai e pentru tine sau pur și simplu vrei să iei o pauză de la joc, nu ezita să optezi pentru închiderea contului. Pașii pentru dezactivare sunt foarte simpli:

Trimite un e-mail

În cazul în care vrei să închizi direct contul, fără o autoexcludere prealabilă, scrie o cerere pe adresa secretariat@mozzartbet.ro. Nu e nevoie să spui care este motivul.

Trimite cererea

Mai apoi, contul este închis pentru o perioadă nedeterminată, ceea ce înseamnă că nu îl mai poți accesa. Durează doar 10 minute să bifezi toate etapele de ștergere a contului Mozzartbet.

Retrage-ți banii

În cazul în care în cont mai ai bani, suma rămasă poate fi transferată în contul bancar prin secțiunea retragere. În cazul în care e nevoie, poți selecta și alte metode de plată.

Mozzartbet încurajează jucătorii să caute ajutor de specialitate atunci când este necesar. Reprezentanții autorizați să vă ofere consiliere gratuită în cazul în care sesizați apariția riscului dependenței de jocul de noroc pot fi contactați la Helpline-ul de tip TEL-VERDE 0800.800.099.

Autoexcluderea la Mozzartbet

În cazul în care simți că ești foarte prins în joc și începi să dezvolți o oarecare adicție fați de sloturi și rotirile gratuite oferite, poți opta și pentru închiderea temporară a jocului. Uneori e bine să iei și pauze pentru a-ți elibera mintea și a reveni cu forțe proaspete. Dacă selectezi opțiunea de autoexcludere, disponibilă în secțiunea joc responsabil, redeschiderea contului este posibilă.

Practic, autoexcluderea înseamnă închiderea temporară. Poți selecta următoarele perioade: 24 de ore – 7 zile – 1 luna – 3 luni. În timpul selectat nu vei primi notificări, dar sunt disponibile opțiuni de consiliere, dacă ai nevoie.

Dacă totuși nu vrei să optezi pentru ștergere cont la Mozzartbet, dar îți dorești să joci responsabil, există limite de pariere. Jocul la cazino este despre divertisment, nu despre excese sau riscuri financiare. Sunt disponibile atât limite de pariere, cât și de depunere. Așadar, e indicat să-ți setezi un buget pe care să nu-l depășești.

wave albastru deschis
wave albastru deschis

Consiliere pe probleme de joc responsabil

Înainte de a parcurge pașii pentru eliminarea definitiva a contului Mozzartbet, platforma îți pune la dispoziție ajutor de specialitate pentru consiliere. În cazul în care simți că ai probleme și nu gestionezi bine experiența de joc și codurile bonus, nu trebuie să-ți faci griji.

Intră în contul de jucător și apasă pe butonul “Despre noi” Mai apoi, trebuie să accesezi secțiunea “Joc responsabil”. Vei fi direcționat automat către o pagină cu informații utile și sfaturi despre gestionarea statutului de jucător la cazinouri online.

Întrebări frecvente despre închiderea contului la Mozzartbet

Foarte simplu. Introduci datele și intri în contul de jucător. Mai apoi, accesezi secțiunea “Joc responsabil” și optezi pentru varianta autoexcluderii.

Ai mai multe variante perioade disponibile – 24 de ore – 7 zile – 1 lună – 3 luni. În perioada pe care ai selectat-o nu vei mai primi notificări despre bonusul de bun venit, cel fără depunere, și nici nu vei mai putea accesa contul.

În cazul în care simți că pauza de la cazino nu este de ajuns, ai posibilitatea să contactezi serviciul de suport pentru clienți și poți opta pentru dezactivarea profilului Mozzartbet. Tot ce trebuie să faci este să trimiți un mail la adresa secretariat@mozzartbet.ro.

În cazul în care ai optat pentru autoexcludere poți reveni ca jucător în aplicația Mozzartbet după terminarea perioadei de pauză.

Da, dacă simți că jocul la cazino îți afectează viața socială și te face dependent, poți opta pentru consiliere specializată. Intră în cont, apasă pe butonul “despre noi” și accesează secțiunea “joc responsabil”.

Banii pot fi redirecționați în contul bancar selectat. Poți selecta și alte metode de plată în cazul în care este nevoie.

wave albastru inchis
wave albastru inchis

Joacă responsabil sau optează pentru ștergerea contului la Mozzartbet

Îți place să te bucuri de bonusurile oferite de platforma MozzartBet, dar ai exagerat cu păcănelele în ultima perioadă? Experiența de joc ar trebui să fie un prilej de bucurie, nu o sursă de adicție. Dacă ai observat o schimbare în comportament, poți opta cu încredere pentru închiderea contului. Pașii pentru dezactivare sunt cât se poate de simpli – îi poți parcurge în doar câteva minute.

În cazul în care simți că ai nevoie doar de o pauză la cazino, ai la dispoziție opțiunea autoexcluderii. Există mai multe perioade de închidere temporară – 24 de ore – 7 zile – 1 lună – 3 luni. În perioada aferentă poți primi sfaturi și consiliere specializată.

Platforma Mozzarbet te așteaptă cu premii și bonusuri substanțiale – ție îți rămâne doar să joci responsabil și să te bucuri de câștiguri!

Vasile Manu

Vasile Manu

Autor, Jucătorul.ro

Vasile Manu

Autor, Jucătorul.ro

Un nume important în presa din Transilvania, cu peste 11 ani de experiență. Din iulie 2012 scrie pentru eClujeanul.ro, iar actualmente este autor și la foaiatransilvana.ro. A dezvoltat de-a lungul anilor numeroase bloguri cu profil sportiv. A acoperit toate domeniile de activitate: politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 e în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.