Magic Jackpot bonus la validarea contului: 200 rotiri gratuite la Burning Hot

Bonusul la validarea contului Magic Jackpot este parte din oferta cazinoului pentru jucătorii noi pe platformă. Odată înregistrat vei găsi și alte promoții interesante care să îți ofere șanse de câștig atunci când îți încerci norocul la acest cazinou. 

Bonusul la verificarea contului din pachetul de bun venit este ușor de obținut și este perfect pentru cei care vor să testeze jocurile cazinoului Magic Jackpot în 2024. Citește în continuare pentru a afla tot ce trebuie să știi despre bonusul la validarea contului la Magic Jackpot.

Jucatorul.ro își propune să vă ofere mereu informații transparente. De aceea, vă informăm că folosim și linkuri de afiliere. Când le accesați, noi putem primi un comision care ne ajută să menținem site-ul, fără costuri suplimentare pentru jucători.

Bonusul verificare cont Magic Jackpot

Table Header

🎁 Valoare bonus de validare cont

200 rotiri gratuite
🎰 Jocuri incluse în bonus
Burning Hot EGT
🔄 Cerinte de rulaj
25x
🕒 Valabilitate rulaj
3 zile

📈 Miza maximă

25 RON

CUPRINS

Bonus la validarea contului

Cum să obții bonusul

Termeni și condiții

Întrebări frecvente

wave albastru deschis
wave albastru deschis

Magic Jackpot bonus la verificarea contului

Poți beneficia de rotiri gratuite la Magic Jackpot imediat ce contul tău de jucător este verificat. Acest bonus îți oferă 200 de rotiri la celebrul slot Burning Hot, care îți vor fi creditate instant. 

Pentru a primi acest bonus Magic Jackpot, este necesar să fi efectuat cel puțin o depunere anterioară de minim 50 RON. Altfel nu vei fi eligibil pentru rotirile gratuite.

Bonus validare cont

200 Rotiri Gratuite la Burning Hot

După prima depunere la Magic Jackpot cazino și verificarea completă KYC a contului primești instant 200 de rotiri gratuite la Burning Hot de la EGT.

Magic Jackpot Joben

Cum poți obține bonusul la validarea contului Magic Jackpot

Obținerea bonusului la verificarea contului Magic Jackpot este foarte simplă, ca orice alt bonus la cazino. Tot ce trebuie să faci este să urmezi cei cinci pași de mai jos și vei primi automat rotirile în contul tău de jucător.

1

Înregistrează-te

Dacă ai deja cont, poți să te loghezi direct. Dacă nu, accesează linkul de mai sus unde îți poți creea cont în doar câteva minute prin completarea formularului de înregistrare Magic Jackpot.

2

Verifică-ți contul

După crearea contului, accesează secțiunea de verificare. Va trebui să introduci o poză a unui act de identitate și este posibil să ți se ceară și o factură de utilități sau extras bancar. Echipa Magic Jackpot va verifica documentele tale și te va anunța când contul tău este validat, prin e-mail sau SMS.

3

Efectuează prima depunere

Pentru a beneficia de bonusul Magic Jackpot trebuie să fi efectuat o depunere anterioară de minim 50 RON. Dacă ai făcut deja cel puțin o depunere atunci beneficiezi de cele 200 de rotiri gratuite Magic Jackpot fără a fi nevoie de altă depunere.

4

Activează bonusul

Din secțiunea de Setări, va trebui să activezi bonusul pentru verificarea contului. Imediat după activare, rotirile gratuite vor fi alocate contului tău de jucător. Nu trebuie să folosești un cod bonus la Magic Jackpot pentru a te bucura de aceasta promoție.

5

Bucură-te de 200 rotiri gratuite

Încearcă-ți norocul la celebrul slot Burning Hot și bucură-te de câștiguri prin rotirile gratuite Magic Jackpot. Nu uita de îndeplinirea condițiilor de rulaj pentru a putea retrage câștigurile obținute.

divider portocaliu
wave portocaliu

Termeni și condițiile bonusului la verificarea identității la Magic Jackpot

Vei găsi toate detaliile pentru a beneficia de bonusul Magic Jackpot la verificarea identității în secțiunea de termeni și condiții a cazinoului. Este extrem de simplu să primești acest bonus și vei descoperi că operatorul este foarte generos cu jucătorii noi. 

Poți primi acest bonus însă numai o singură dată la verificarea completă KYC a contului. După aceea vei putea profita la maxim și de bonusul de bun venit la Magic Jackpot.

Cerințe de rulaj

Rotirile gratuite din oferta la verificarea contului Magic Jackpot vin cu o condiție de rulaj de 25x. Astfel că trebuie să rulezi câștigurile obținute din rotirile bonus de 25 de ori pentru a putea  face o retragere Magic Jackpot. Contribuie la rulaj sloturile, jocurile de masă și jocurile live.

Câștig maxim

Nu există câștig maxim la bonusul la verificarea identității la cazinoul Magic Jackpot. Miza maximă pe care un jucător o poate paria este de 25 RON. Dacă pariază sume mai mari, cazinoul își rezervă dreptul de a anula bonusul și veniturile obținute din acesta.

Limite de timp

Vei primi rotirile gratuite instant și ai timp trei zile pentru a le consuma. Și limita de timp pentru rulaj este tot de trei zile. După acest interval, dacă nu ai folosit bonusul acesta va fi anulat.

Jocuri incluse

Rotirile gratuite pot fi folosite numai la jocul de păcănele Burning Hot de la Amusnet, în limita de timp în care sunt valabile. Fiecare rotire pe care o primești gratuit are o valoare de 0,20 RON.

Întrebări frecvente

Bonusul de rotiri gratuite la verificare poate fi acordat jucătorilor care au făcut o depunere anterioară de minim 50 RON. Acesta va fi disponibil numai după prima depunere.

Cerințele de rulaj pentru rotirile gratuite sunt de 25x și trebuie îndeplinite în 3 zile de la activarea acestuia. Jocurile contribuie la rulaj astfel: Sloturi 100%, Jackpoturile 0%, jocurile de la Cazinoul Live 10%, iar jocurile de masă 5%.

Câștigurile obținute prin bonusul la verificarea contului Magic Jackpot pot fi retrase imediat ce condițiile de rulaj au fost îndeplinite. Dacă soliciți o retragere înainte de îndeplinirea rulajului bonusul va fi anulat, la fel și câștigurile derivate din acesta.

Bonusul la verificarea contului la Magic Jackpot va fi creditat imediat dupa ce contul tau a fost validat. Acesta va expira la 3 zile după creditare. Cerințele de rulaj trebuie îndeplinite tot în termen de 3 zile de la creditarea bonusului.

wave visiniu
wave visiniu

Concluzie: Înregistrează-te și obține bonusul la verificarea contului Magic Jackpot

Bonusul la validarea contului Magic Jackpot este o surpriză minunată pe care cazinoul o face jucătorilor noi. Deși ți se cere o primă depunere minimă de 50 RON, acest bonus este absolut gratuit. Jocurile de noroc tip Burning Hot sunt foarte ofertante, cu o volatilitate scăzută astfel că oferă câștiguri frecvente. În plus, după ce te familiarizezi cu platforma Magic Jackpot, în varianta desktop, dar și pe mobil, vei descoperi și alte promoții pe care sigur vei fi tentat să le folosești. 

Condițiile de rulaj pentru bonusul la verificarea identității la Magic Jackpot nu sunt drastice. Ele pot fi îndeplinite cu ușurință chiar și de jucătorii începători. Revendică și tu rotirile gratuite Magic Jackpot și profită de oferta cazinoului la verificarea contului!

Vasile Manu

Vasile Manu

Autor, Jucătorul.ro

Vasile Manu

Autor, Jucătorul.ro

Un nume important în presa din Transilvania, cu peste 11 ani de experiență. Din iulie 2012 scrie pentru eClujeanul.ro, iar actualmente este autor și la foaiatransilvana.ro. A dezvoltat de-a lungul anilor numeroase bloguri cu profil sportiv. A acoperit toate domeniile de activitate: politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 e în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.