Betano Contact [2024] | 📞Număr de telefon, Email, Live Chat

Daniel Nazare

Verificat

06.03.2024

BETANO

4.9

100% PÂNĂ LA 1000 RON

BONUS DE BUN VENIT

Disclaimer Jucătorul.ro își propune să va ofere mereu cele mai exacte și actualizate informații. Va informăm că unele linkuri de pe site pot fi linkuri de afiliere. Ele nu aduc nici un cost suplimentar pentru cititori, dar pentru care noi putem primi un comision care ne ajută la menținerea site-ului.

Contact Betano - cum să iei legătura cu echipa Betano

📧 Betano contact email romania@betano.com
📞 Număr de telefon Betano +40 31 630 1015
💬 Serviciul de live chat Betano 07:00 AM - 02:00 AM (Luni-Duminică)
💻 Alte metode de contact Facebook Messenger, Centrul de Ajutor

Contact Betano prin telefon

Dacă ai nevoie urgentă de ajutor, apelarea numărului de telefon Baumbet te pune imediat în contact cu un agent. Așa poți comunica direct și rapid.

Opțiunea de Baumbet contact prin telefon este disponibilă în intervalul orar 09:00 – 22:00. Vei găsi acest număr de contact Baumbet și pe pagina de contact de pe site-ul lor. Pentru orice informație de care ai nevoie, îi poți apela la numărul de telefon +40374941858. Va trebui să ai la îndemână numele tău de utilizator și datele personale cu care ți-ai creat un cont pe platforma Baumbet.

contact-betano-featured-image

Contact Betano prin e-mail sau formular de contact

Dacă preferi comunicarea în scris, poți să contactezi Betano oricând la adresa de e-mail romania@betano.com. În general, opțiunea aceasta este perfectă când trebuie să trimiți screenshots către cazino, pentru că le poți atașa la email.

Totuși, îți recomand să alegi e-mailul dacă problema ta nu necesită rezolvare rapidă. Timpul de răspuns este de maxim 2 zile lucrătoare, deci ideal dacă nu vrei asistență rapidă.

Vrei să comunici cu Betano în legătură cu sponsorizări sau marketing? Au un email separat special și pentru acest tip de cereri: marketing.romania@betano.com

Întrebări frecvente despre modalitățile de contact Betano

Ce număr de telefon are Betano?

Poți apela Betano la numărul +40 31 630 1015. Numărul are tarif normal.

Pot să iau legătura cu serviciul clienți Betano pe social media?

Da, poți contacta Betano prin Facebook Messenger de pe pagina lor oficială. Totuși, îți recomand să folosești chatul live sau telefonul pentru a discuta cu un operator. În cazul contactului pe social media timpul de răspuns poate să fie destul de mare.

Cât durează să primesc un răspuns de la serviciul clienți Betano?

Timpul de răspuns depinde de metoda de contact pe care o alegi. Chat-ul live este cea mai rapidă, cu un timp de așteptare mediu de două minute. Telefonic poți aștepta până la 10 minute, iar prin e-mail vei primi un răspuns în maxim 2 zile.

Oferă Betano funcția de live chat pentru contact?

Da. Poți accesa chat-ul live dând click pe iconița din meniul principal de pe site-ul Betano. Operatorii sunt disponibili zilnic, și poți să afli răspunsuri la întrebările tale despre jocuri și alte subiecte.

Când este disponibil serviciul clienți Betano?

Poți contacta serviciul de asistență Betano zilnic între orele 7 dimineața și 2 dimineața. Acest program este valabil atât pentru chat-ul live, cât și pentru asistența prin telefon.

Contează pe Betano pentru asistență rapidă, indiferent de problema ta!

imagine daniel nazare autor

Daniel Nazare

Autor, Jucătorul.ro

Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA. Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, Prosport, Adevărul, Cancan și Click.ro. A fost invitat permanent, de-a lungul timpului, la posturile GSP TV, TV Sport, Telesport, Sport.ro și Digi Sport. A scris la rubrica de opinii pentru ProSport, Adevărul, Evenimentul  Zilei, Ilfov Sport, 100% Sport. Daniel Nazare este prezentator de emisiuni la Radio Sport Total FM, singurul post de profil din România și invitat la televiziunea Sport.ro. Este acum senior-editor la Prosport, unde semnează opinii și analize, dar scrie și articole zi de zi.