Betano Contact [2024] | 📞Număr de telefon, Email, Live Chat

Cauți informații despre datele de contact Betano? În articolul de mai jos îți arăt cum poți lua legătura cu serviciul lor de asistență clienți. Betano este unul dintre cele mai apreciate și populare cazinouri din România, și nu doar pentru multitudinea de rotiri gratuite pe care le oferă.

Acest lucru se datorează și faptului că la Betano casino ai parte de un serviciu de asistență excelent. Fie că vrei să-i contactezi prin telefon, e-mail sau chat. Continuă să citești pentru a afla care metodă de contact Betano este cea mai bună și rapidă.

Jucătorul.ro își propune să va ofere mereu cele mai exacte și actualizate informații. Va informăm că unele linkuri de pe site pot fi linkuri de afiliere. Ele nu aduc nici un cost suplimentar pentru cititori, dar pentru care noi putem primi un comision care ne ajută la menținerea site-ului.

Contact Betano - cum să iei legătura cu echipa Betano

Table Header

📧 Betano contact email

romania@betano.com

📞 Număr de telefon Betano

+40 31 630 1015

💬 Serviciul de live chat Betano 

07:00 AM - 02:00 AM (Luni-Duminică)

💻 Alte metode de contact 

Facebook Messenger, Centrul de Ajutor 

CUPRINS

Opțiuni de contact

Contact telefon

Live Chat

E-mail

Secțiunea Întrebări rapide

Întrebări frecvente (FAQ)

wave albastru deschis
wave albastru deschis

Betano contact - cum poți lua legătura cu serviciul de asistență

Când vine vorba de metodele de contact Betano, le ai la dispoziție cam pe toate. Fie că ai sau nu cont creat, poți discuta cu un operator de cazino prin e-mail, chat live, telefon. De asemenea, poți contacta cazinoul și prin social media, dar aici timpul de răspuns este mai mare. Personal, prefer să folosesc chatul live pentru că timpul de așteptare este de maxim câteva minute. În plus, operatorii de pe chat sunt prompți, prietenoși și foarte bine informați.

Înainte de a contacta serviciul de asistență îți recomand să vizitezi pagina “Centrul de ajutor”. Aceasta este, practic, o îmbunătățire semnificativă a clasicii secțiuni FAQ pe care o găsești la majoritatea cazinourilor. Diferența la Betano este că ei au acoperit cam toate subiectele de interes pentru jucători și le explică în detaliu. De la crearea contului, la retragerile și depunerile la Betano, până la verificarea KYC și info despre pariuri și jocurile de cazino. E foarte greu să nu găsești aici răspunsul la întrebările tale.

Telefon
+40 31 630 1015

Live chat
7:00 - 02:00

Contact Betano prin telefon

Betano are un call center deschis zilnic între 7 dimineața și 2 dimineața. Nu e non-stop, dar acoperă, după cum vezi, majoritatea zilei. Numărul de telefon este  +40 31 630 1015 și are tarif normal. Dacă alegi această metodă de contact Betano îți recomand să ai deja la îndemână adresa de mail și numele de utilizator.

Astfel, vei scurta semnificativ timpul de așteptare. În general, când am sunat echipa de suport, am așteptat maxim 4-5 minute. Agenții din call center-ul Betano sunt politicoși, rapizi și te pot ajuta cu orice problemă întâmpini. 

contact betano featured image
wave albastru deschis
wave albastru deschis

Serviciul de live chat Betano

live chat betanoAșa cum spuneam mai sus, aceasta este metoda mea preferată de a contacta asistența Betano. O prefer pentru că nu-mi place să vorbesc la telefon, dar ai și alte beneficii dacă o alegi. Timpul de așteptare este foarte mic. În general, vei aștepta în jur de un minut pentru a fi conectat cu un asistent. 

Operatorii de pe live chat sunt disponibili în același interval orar ca cei din call center: zilnic între 7am și 2 am. Ca să accesezi serviciul nu trebuie decât să dai click pe iconița de asistență din meniul principal. O găsești în același loc și pe mobil și pe desktop.

Contact Betano prin e-mail sau formular de contact

Dacă preferi comunicarea în scris, poți să contactezi Betano oricând la adresa de e-mail romania@betano.com. În general, opțiunea aceasta este perfectă când trebuie să trimiți screenshots către cazino, pentru că le poți atașa la email.

Totuși, îți recomand să alegi e-mailul dacă problema ta nu necesită rezolvare rapidă. Timpul de răspuns este de maxim 2 zile lucrătoare, deci ideal dacă nu vrei asistență rapidă.

Vrei să comunici cu Betano în legătură cu sponsorizări sau marketing? Au un email separat special și pentru acest tip de cereri: marketing.romania@betano.com

wave albastru deschis
wave albastru deschis

Betano contact: Secțiunea de Întrebări frecvente

Așa cum spuneam la începutul articolului, Betano este un cazino care-și respectă jucătorii. De aceea, secțiunea lor de FAQ (întrebări frecvente) este mult peste competitori. Spre deosebire de aceștia, Betano a investit în a crea un centru special de asistență. 

Poți căuta problema cu care te confrunți, precum întrebări despre bonusuri (inclusiv bonusul fără depunere), coduri bonus la Betano, dar poți și să explorezi informațiile organizate pe categorii. În general, majoritatea subiectelor importante se regăsesc aici. Vei găsi răspunsuri la întrebări despre contul tău, procedura de verificare la Betano, retrageri și depuneri, cum să activezi bonusul de bun venit la Betano, regulamentele de la pariuri sportive, jocuri de cazino,  și multe altele.

faq betano

Întrebări frecvente despre modalitățile de contact Betano

Poți apela Betano la numărul +40 31 630 1015. Numărul are tarif normal.

Da, poți contacta Betano prin Facebook Messenger de pe pagina lor oficială. Totuși, îți recomand să folosești chatul live sau telefonul pentru a discuta cu un operator. În cazul contactului pe social media timpul de răspuns poate să fie destul de mare.

Timpul de răspuns depinde de metoda de contact pe care o alegi. Chat-ul live este cea mai rapidă, cu un timp de așteptare mediu de două minute. Telefonic poți aștepta până la 10 minute, iar prin e-mail vei primi un răspuns în maxim 2 zile.

Da. Poți accesa chat-ul live dând click pe iconița din meniul principal de pe site-ul Betano. Operatorii sunt disponibili zilnic, și poți să afli răspunsuri la întrebările tale despre jocurile Betano și alte subiecte. 

Poți contacta serviciul de asistență Betano zilnic între orele 7 dimineața și 2 dimineața. Acest program este valabil atât pentru chat-ul live, cât și pentru asistența prin telefon.

wave albastru inchis
wave albastru inchis

Contează pe Betano pentru asistență rapidă, indiferent de problema ta!

Acum că știi care sunt modalitățile de contact Betano nu-ți mai rămâne decât să o alegi pe cea preferată. De la telefon la email și chat online, Betano îți pune la dispoziție multiple canale prin care ți se va răspunde rapid și eficient.

Dacă dorești să afli mai multe, te încurajăm să explorezi și alte articole despre acest operator. De exemplu, poți afla cine deține Betano și care este țara sa de origine.. Vei găsi o mulțime de recenzii și informații actualizate, mereu transparente și sincere. Explorează-le aici. Mersi de lectură, te aștept să descoperi și alte recenzii de cazino pe care le-am pregătit pentru tine. 

Vasile Manu

Vasile Manu

Autor, Jucătorul.ro

Vasile Manu

Autor, Jucătorul.ro

Un nume important în presa din Transilvania, cu peste 11 ani de experiență. Din iulie 2012 scrie pentru eClujeanul.ro, iar actualmente este autor și la foaiatransilvana.ro. A dezvoltat de-a lungul anilor numeroase bloguri cu profil sportiv. A acoperit toate domeniile de activitate: politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 e în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.