🦇 Vampire Night Demo

Recenzie realizată de:

Alexandru Mureșan

Ultimul update

12.09.2023

Votul Editorilor

4.1/5

Votul Cititorilor

5/5

🦇 Vampire Night Demo

Recenzie realizată de:  Alexandru Mureșan

Ultimul update: 12.09.2023

Votul Editorilor

4.1/5

Votul Cititorilor

5/5

până la 2000 RON
+150 rotiri gratuite

Disponibil exclusiv jucătorilor noi la primele 3 depuneri de minim 50 RON. 18+ | Se aplică T&C

Disponibil exclusiv jucătorilor noi la primele 3 depuneri de minim 50 RON. 18+ | Se aplică T&C

Vampire Night este unul dintre cele mai jucate sloturi cu vampiri, iar în acest caz Amusnet Interactive (EGT) a mizat pe o grafică mai simplă. Structura jocului de păcănele este cea clasică 5x3x5, iar combinațiile câștigătoare includ simboluri identice de la stânga la dreapta.

Tema este una întunecată, cu sânge, poțiuni și țăruși, iar sunetul completează perfect atmosfera. Din fericire, multiplicatorii generoși îți pot aduce câștiguri de speriat, de până la 3000x miza ta.

Vampire Night Demo

vampire night demo

🎮 Producător

Amsunet Interactive

% RTP

95.98%

📈 Volatilitate

Medie

↹ Limite de pariere

0.20-500 RON

🤑 Câștig maxim

300000 RON

Caracteristici de bază

Nume

Vampire Night

slot comet icon

Pariu Minim

0.20 RON

slot settings icon

Dezvoltator

EGT

slot reverse comet icon

Pariu Maxim

500 RON

slot % percent icon

RTP

95.98%

slot free icon

Rotiri Gratuite

Nu

slot graph icon

Volatilitate

Medie

slot trophy icon

Specială

Nu

Scor Vampire Night

Vampire Night readuce la viață exact atmosfera filmelor și cărților cu vampiri pe care mulți jucători le îndrăgesc. Vei găsi în această recenzie de slot funcții speciale noi și o grafică  excelent realizată pentru a-ți oferi o experiență de joc plăcută. În plus, volatilitatea medie a slotului aduce câștiguri relativ frecvente, deci șanse sporite de profit la fiecare rotire.

4.1/5

divider roz
wave roz

9.90/10

9.60/10

9.50/10

Bonusuri alternative la Vampire Night

Unul dintre răspunsurile des întâlnite la întrebarea „cum să câștig la păcănele?” este simplu, și anume: „activează bonusuri”. Orice bonus la cazino, fie că e bonus de bun venit sau de rotiri gratuite, îți va aduce distracție și șanse sporite de câștig la jocuri. La fiecare dintre ele poți juca Vampire Night gratis, ca să-ți faci o idee despre joc, și dacă vrei poți juca și pe bani reali. Ți-am pregătit mai jos lista cazinourilor care oferă cele mai tari bonusuri:

Cel mai nou cazino

2

DON.RO

4.9/5

2000 RON BONUS

150 ROTIRI GRATUITE

Bonus exclusiv

2

Mr Bit

4.9/5

2500 RON BONUS

600 ROTIRI GRATUITE

Cazinoul momentului în România

2

Betano

4.9/5

1000 RON BONUS

900 ROTIRI GRATUITE

Bonus exclusiv

2

Frank Casino

4.9/5

2500 RON BONUS

600 ROTIRI GRATUITE

2

SLOTV

4.8/5

2500 RON BONUS

500 ROTIRI GRATUITE

2

luck

4.8/5

3000 RON BONUS

25 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ RULAJ

Cel mai mare bonus de cazino

2

magnumbet

4.7/5

3300 RON BONUS

700 ROTIRI GRATUITE

2

las vegas

4.7/5

3000 RON BONUS

231 ROTIRI GRATUITE

2

casa pariurilor

4.7/5

- RON BONUS

2500 ROTIRI GRATUITE

divider albastru verde
wave albastru deschis

Caracteristici Vampire Night

Jocul Vampire Night, nu are rotiri gratuite, dar la fel ca la celelalte sloturi EGT Interactive (Amusnet Interactive), te poți bucura de dublaje. De asemenea, slotul poate fi jucat la cele mai bune cazinouri online, cu un RTP de 95,98% și o volatilitate medie. Aceasta se traduce prin câștiguri mai mici ce apar cu o frecvență mai ridicată decât la alte sloturi.
Vampire Night mobile-specs
Vampire Night desktop-specs
Table Header
DATA LANSĂRII
21 NOIEMBRIE 2019
PRODUCĂTOR
EGT (AMUSNET INTERACTIVE)
TIPUL DE SLOT
VIDEO
TEMA
VAMPIRI
ROLE/RÂNDURI/LINII DE PLATĂ
5/3/5
INTERVAL DE PARIERE
0.20-200 RON
CÂȘTIG MAXIM
120000 RON
SIMBOL SCATTER
NU
SIMBOL WILD
DA
JOC BONUS
NU
ROTIRI GRATUITE
NU
RE-ROTIRI
NU
MULTIPLICATORI
DA
JACKPOT
DA
RTP
95.98%
VOLATILITATE
MEDIE

Ce ne place la Vampire Night și ce nu?

Jackpotul progresiv și volatilitatea medie, ce promit atât câștiguri mai mici și dese, cât și posibilitatea unui jackpot uriaș, sunt atracțiile principale la Vampire Night. Jocul are reguli simple, astfel încât poate fi o experiență plăcută și pentru amatorii de jocuri de norocCel mai mult mi-au lipsit rotirile gratuite și Scatter-ul, în schimb funcția Gamble și Jackpotul progresiv mi-au menținut interesul în joc. Am trecut mai jos principalele argumente pro și contra jocului Vampire Night:

CE NE PLACE

  • Tematica inedită, inspirată de legendele Transilvaniei
  • Regulile simple care îl fac ușor de jucat
  • Jackpot-ul progresiv
  • Volatilitatea medie
  • Simbolul wild generos
  • Funcția gamble

CE NU NE PLACE

  • Lipsesc rotirile gratuite
  • Jocul nu are simbol scatter
divider albastru mobile
wave albastru

Gameplay Vampire Night

La Vampire Night, simbolurile mari, îndrăznețe și ușor înfricoșătoare sunt așezate pe un fundal întunecat, vibrant și atrăgător, ce ne amintește de Blood Suckers. Spre deosebire de alte sloturi EGT, Vampire Night nu are o coloană sonoră continuă, în schimb are o mulțime de efecte audio, ce complimentează perfect tematica slotului.

Jocul se desfășoară pe 5 linii de plată fixe. Deasupra celor 5 role, e afișat jackpotul progresiv în continuă creștere, care îți reamintește că poți da lovitura și jucând pe mize mici. În stânga jos ai fondurile disponibile și la mijloc, poți alege miza pentru fiecare mână. Regulile sunt simple și interfața intuitivă, tot ce trebuie să faci ca să joci Vampire Night este să alegi miza și să apeși butonul rotire, și să nu te sperii prea tare în cazul în care lovești marele jackpot.

Simboluri și Tabel de Plăți

Simbolurile la Vampire Night sunt Vampirul, Vampira, Cartea, Poțiunea, Paharul și Țărușul cu ciocan, precum și cărțile de joc (A. K, Q, J). Simbolul cel mai valoros este Vampirul, iar 5 vampiri plătesc de 600x miza. Plățile la Vampire Night sunt acordate de la stânga la dreapta, pe role adiacente și se leagă pe cele 5 linii selectate. Pentru ca o combinație să fie considerată câștigătoare ai nevoie de minim 2 simboluri de același tip, după cum poți vedea mai jos:

Vampire Night simbol vampir

5 x600

4 x160

3 x16

2 x8

Vampire Night simbol femeie vampir

5 x240

4 x40

3 x12

2 x4

Vampire Night simbol carte

5 x100

4 x16

3 x8

2 x3

Vampire Night simbol potiune

5 x40

4 x8

3 x4

2 x2

Vampire Night simbol pocal

5 x16

4 x6

3 x3

Vampire Night simbol tarus

5 x16

4 x6

3 x3

Vampire Night simbol A

5 x8

4 x4

3 x2

Vampire Night simbol K

5 x8

4 x4

3 x2

Vampire Night simbol Q

5 x4

4 x2

3 x1

Vampire Night simbol J

5 x4

4 x2

3 x1

Vampire Night simbol wild varcolac

Simbol Wild

Funcționalități Vampire Night

Principalele funcții speciale la Vampire Night sunt funcția joc automat, multiplicatorii, funcția gamble, și jackpotul progresiv Jackpot Cards. Un lucru care, din punctul meu de vedere, compensează pentru lipsa rotirilor gratuite, este funcția gamble. Poți multiplica fiecare câștig de 32 de ori, dacă ghicești de 5 ori la rând roșu sau negru. Dacă greșești, suma pariată la dublaje va fi pierdută. Atenție, la Vampire Night nu poți accesa funcția gamble dacă ești în modul  de joc automat. În continuare vom detalia aceste funcții speciale:

Multiplicator

Această funcție este activată de simbolurile A, K, Q și J, dacă aterizează pe 3 - 5 role consecutive. Va fi plătit doar cel mai mare multiplicator, și anume: pentru 15 simboluri - 5x, pentru 12 simboluri - 4x și pentru 9 simboluri vei primi 3x.

Vampire Night simbol wild varcolac

Wild

Simbolul Wild la Vampire Night este reprezentat de un vârcolac ce apare doar pe rolele 2, 3, 4 și 5. Acesta are capacitatea de a substitui toate simbolurile de pe aceeași rolă astfel încât tu ai mai multe șanse să obții o combinație câștigătoare.

functia gambling

Gamble

La Vampire Night funcția gamble îți dă posibilitatea de a-ți dubla câștigul. Tot ce trebuie să faci este să apeși butonul gamble (X2) și apoi să alegi de 5 ori la rând roșu sau negru. Dacă ai noroc și le nimerești pe toate, vei primi de 32x suma câștigată!

jackpot cards

Jackpot Progresiv

Vampire Night are un jackpot progresiv de tip mistery cu 4 niveluri, ce se poate activa aleatoriu oricând. Fiecare nivel e reprezentat de o carte (treflă, caro, cupă și pică, în ordinea crescătoare a valorii acestora). Ai de ales din 12 cărți cu fața în jos până când descoperi 3 simboluri de aceeași culoare.

Vampire Night pe mobil

EGT este unul dintre cei mai mari provideri de jocuri din Europa. Era și normal ca acesta să dezvolte jocuri optimizate pentru mobil. 

De aceea, grafica și experiența de joc la Vampire Night rămân aceleași ca pe desktop și pe dispozitivele mobile, iOS sau Android.

Jocul nu poate fi descărcat din App Store sau Play Store și nu are o aplicație dedicată. Dacă cazinoul unde vrei joci Vampire Night pe mobil are o aplicație proprie, o poți descărca și instala pe telefonul tău

Îl poți accesa în schimb direct din orice browser, cum ar fi Chrome, Safari, Firefox, etc. Va funcționa perfect și pe un ecran mic, însă e recomandat să îl ții orizontal pentru o experiență optimă.

Vampire Night gameplay mobile2
divider portocaliu
wave portocaliu

Părerea specialistului

În lumea jocurilor de noroc, slotul Vampire Night este unul ușor de trecut cu vederea, pierzându-se în oceanul de titluri de la marii producători. Personal îmi plac filmele și cărțile cu vampiri, asta mi-a atras mai întâi atenția la acest joc. Mi s-a părut un pic ciudat faptul că muzica lipsește cu desăvârșire deși are sunete captivante. 

Pentru un slot ce nici bine n-a împlinit 3 ani, grafica pare inspirată din manuscrisele medievale, pentru mai multă autenticitate. Limitele de pariere, RTP-ul și volatilitatea sunt toate medii, care nu este un lucru rău. Este un slot cinstit, care din experiența mea plătește destul de frecvent sume potrivite, suficient cât să te mențină în joc, cu ochii pe jackpotul uriaș.

Apropo de jackpotul progresiv, majoritatea sloturilor EGT sunt înscrise în Jackpot Cards, un jackpot tip mistery care poate fi activat aleatoriu, indiferent de miză. El reprezintă o motivație serioasă pentru mulți jucători la păcănele, chiar recent o jucătoare a lovit jackpotul de inimă neagră (cel mai mare) pe o miză de 2 RON la un cazino online din România și astfel a câștigat 7.063.734,38 RON, adică peste 1 milion de euro!

Oricum, pentru a avea o experiență plăcută la păcănele e important să joci responsabil, să nu mizezi decât banii pe care îți permiți să îi pierzi. Joacă de distracție deoarece banul la ban trage, și cele mai bune rezultate vin atunci când ești relaxat. E important să-ți cunoști limitele și dacă ești în groapă, mai întâi oprește-te din săpat.

Ca să afli dacă jocurile cu vampiri sunt pe gustul tău, îți recomand să joci Vampire Night gratis, și dacă te atrage, alege cu încredere un cazino online din lista noastră de recomandări, și fie ca următorul jackpot de pică să-ți pice chiar ție!

Alexandru Mureșan

Alexandru Mureșan

Editor, Jucătorul.ro

Alexandru Mureșan

Editor, Jucătorul.ro

Jucător profesionist de cazino, cu peste 12 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. Primul contact cu acest mediu l-am avut în adolescență, când mergeam cu prietenii în săli de jocuri, ca să ne distrăm și să scăpăm de plictiseală. După primele câștiguri, mai modeste, ce-i drept, mi-am propus să transform această pasiune în profesie și astfel am ajuns să joc Texas hold’em online. Dorința de a-mi îmbunătăți jocul m-a motivat să caut mereu strategii noi de joc și abordări diferite, ce nu au întârziat să dea roade. Sunt aici ca să împărtășesc din experiența mea și să te ajut să devii un jucător de succes, mai bun și mai responsabil.
 

Întrebări frecvente despre Vampire Night

Da, variantele demo sunt o clonă fidelă a variantei pe bani reali. Este o modalitate extrem de bună pentru a testa orice joc, și teoretic ar trebui să ofere aceleași șanse de câștig.

Câștigul maxim la Vampire Night este de 120.000 RON, de asemenea, la majoritatea jocurilor EGT poți lovi Jackpotul cel mare, ultimul a fost acordat în Septembrie 2022 unei jucătoare norocoasă ce a câștigat 7.063.734,38 RON pe o miză de 2 RON!

La Vampire Night RTP-ul este de 95.98%. De asemenea, volatilitatea jocului este una medie ceea ce se traduce prin câștiguri mai dese dar cu  o valoare mică spre medie.

Da, Vampire Night are un jackpot progresiv tip mistery, cu 4 niveluri. Dacă se declanșează runda jackpot, vei câștiga garantat unul dintre cele 4 tipuri de jackpot.

Poți juca Vampire Night gratis, de distracție, chiar aici pe Jucatorul.ro sau pe site-ul producătorului, Amusnet Interactive (fostul EGT Interactive).

Cel mai pariu posibil este de 0.20 RON, și cel mai mare este de 200 RON. Dar totuși 0.20 înseamnă o singură rotire așa că ai nevoie de mult noroc pentru a câștiga cu un singur pariu de acest gen.