🔥Extremely Hot Demo

Recenzie realizată de:

Vasile Manu

Ultimul update
22.11.2023

Votul Editorilor

4.4/5

Votul Cititorilor

5/5

🔥Extremely Hot Demo

Recenzie realizată de:  Vasile Manu
Ultimul update: 22.11.2023

Votul Editorilor

4.4/5

Votul Cititorilor

5/5

până la 2000 RON
+150 rotiri gratuite

Disponibil exclusiv jucătorilor noi la primele 3 depuneri de minim 50 RON. 18+ | Se aplică T&C

Disponibil exclusiv jucătorilor noi la primele 3 depuneri de minim 50 RON. 18+ | Se aplică T&C

Extremely Hot este un slot Amusnet Interactive care se bazează pe mecanicile tradiționale care au făcut sloturile clasice populare în cazinouri. 3 rânduri și 5 coloane sunt suficiente pentru a aduce acest joc la viață, iar grafica 3D are meritul de a atrage toate privirile. Jocul de cazino este potrivit celor cu bugete mici. Slotul vine cu o volatilitate medie, dar te poți baza pe simbolurile wild să sporească numărul combinațiilor câștigătoare.

Detalii slot Extremely Hot

Table Header

🎮 Producător

Amusnet Interactive(EGT)

% RTP

95.74%

📈 Volatilitate

Medie

↹ Limite de pariere

0.20-500 RON

🤑 Câștig maxim

500000 RON

Caracteristici de bază

Nume

Extremely Hot

slot comet icon

Pariu Minim

0.20 RON

slot settings icon

Dezvoltator

EGT

slot reverse comet icon

Pariu Maxim

500 RON

slot % percent icon

RTP

95.74%

slot free icon

Rotiri Gratuite

Nu

slot graph icon

Volatilitate

Medie

slot trophy icon

Specială

Nu

Scor Extremely Hot

Extreme Hot este un slot cu un potențial mare și o grafică pe măsură. Te vei bucura de un RTP ridicat și o volatilitate medie astfel că poți câștiga frecvent. Funcțiile speciale aduc și ele un plus de valoare slotului și îl fac o experiență interesantă pentru toți jucătorii. Scorul de 4.4/5 recenzii sloturi îl face să se numere printre cele mai bune recenzii de păcănele.

4.4/5

divider roz
wave roz

Cazinouri la care găsești jocul Extremely Hot

Mai jos ți-am pregătit o listă care cuprinde cele mai bune cazinouri online cu Extremely Hot din România. Vei găsi atât versiunea gratuită, pentru a te familiariza cu slotul, cât și jocul pe bani reali, pentru câștiguri adevărate.

9.90/10

9.80/10

9.70/10

Bonusuri Extremely Hot

Următoarele cazinouri oferă cel mai mare bonus la păcănele, la ora actuală în România. Trebuie să reții că fiecare cazino este licențiat și 100% legal. Folosește bonusul cazino și joacă pe bani reali la următoarele cazinouri online:

Cel mai nou cazino

2

DON.RO

4.9/5

2000 RON BONUS

150 ROTIRI GRATUITE

Bonus exclusiv

2

Mr. Bit

4.9/5

2500 RON BONUS

600 ROTIRI GRATUITE

Cazinoul momentului în România

2

Betano

4.9/5

1000 RON BONUS

900 ROTIRI GRATUITE

Bonus exclusiv

2

Frank Casino

4.9/5

2500 RON BONUS

600 ROTIRI GRATUITE

2

SLOTV

4.8/5

2500 RON BONUS

500 ROTIRI GRATUITE

2

luck

4.8/5

3000 RON BONUS

25 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ RULAJ

Cel mai mare bonus de cazino

2

magnumbet

4.7/5

3300 RON BONUS

700 ROTIRI GRATUITE

2

las vegas

4.7/5

3000 RON BONUS

231 ROTIRI GRATUITE

2

casa pariurilor

4.7/5

- RON BONUS

2500 ROTIRI GRATUITE

divider albastru verde
wave albastru deschis

Caracteristici Extremely Hot

Cum deja știi, jocul de păcănele online Extremely Hot a fost creat în Bulgaria de către inginerii de la Euro Games Technology (EGT). Se spune că acest provider de cazino face unele dintre cele mai bune sloturi online din lume. RTP-ul la Extremely Hot este de 95.74%, iar câștigul maxim pe care îl poți obține ajunge până la de 5000 de ori miza jucată.  

De asemenea, este important de știut că Extremely Hot online este un slot cu volatilitate medie, ceea ce se traduce prin câștiguri relativ dese, dar de valoare medie. Este recomandat să alegi sloturile cu volatilitate medie dacă ai de asemenea un buget mediu alocat jocului. Oricine joacă Extremely Hot trebuie să cunoască aceste informații.

Table Header
DATA LANSĂRII
20 FEBRUARIE 2016
PRODUCĂTOR
AMUSNET (EGT)
TIPUL DE SLOT
VIDEO
TEMĂ
CU FRUCTE
ROLE/RÂNDURI/LINII DE PLATĂ
5,3,5
INTERVAL DE PARIERE
0.20-500 RON
CÂȘTIG MAXIM
500000 RON
SIMBOL SCATTER
DA
SIMBOL WILD
NU
JOC BONUS
DA
ROTIRI GRATUITE
NU
RE-ROTIRI
NU
MULTIPLICATORI
DA
JACKPOT
DA
RTP
95.74%
VOLATILITATE
MEDIE

Ce ne place la Extremely Hot și ce nu?

Ca majoritatea sloturilor EGT, și Extremely Hot este unul cu reguli simple care îmbină o grafică modernă cu una clasică. Vei aprecia volatilitatea medie a jocului care îți aduce combinații câștigătoare des, deși de valoarea medie. Funcțiile speciale nu sunt nici ele de neglijat la acest slot pentru că de multe ori, ele pot fi cheia succesului. 

Dezavantajele la Extremely Hot nu sunt majore dar ele există astfel că jocul are o limită de pariere relativ scăzută și o funcție dublaj care nu este mereu avantajoasă. Dacă îți forțezi norocul folosind Dublajul, poți pierde tot ce ai câștigat. 

CE NE PLACE

  • Ușor de jucat
  • Aspect clasic dar modern în același timp
  • Volatilitate medie
  • Funcție multiplicator, gamble și jackpot

CE NU NE PLACE

  • Pariul maxim destul de mic
  • Funcția dublaj te poate ademeni să riști sume importante
divider albastru mobile
wave albastru

Gameplay Extremely Hot

De la grafică și sunet, până la simboluri și combinații câștigătoare, acest joc de păcănele cu bani reali de la EGT (Amusnet) îți va stârni cu siguranță interesul. 

Rolele de pe ecran sunt așezate pe un fundal roșiatic, vibrant și atrăgător. Simbolurile sunt mari, îndrăznețe și luminoase, conturate în negru. Deși este un joc clasic de păcănele cu șeptari, cei de la EGT au acordat o atenție exemplară detaliilor, simbolurile având un aspect extrem de realist, contemporan și plăcut la fiecare rotire. 

Indiferent că joci Extremely Hot gratis sau pe bani reali, vei observa că spre deosebire de alte jocuri de păcănele cu speciale, nu există o coloană sonoră continuă care să însoțească acest joc ca la aparate.

Deasupra celor 3 role, vei observa sumele la jackpotul progresiv care se schimbă în mod constant. În stângă de jos, vei vedea care este balanța ta. Tot în partea de jos, în mijloc, îți vei putea regla miza pe care dorești să joci. Miza minimă fiind de 0.20 RON iar cea maximă de 100 RON. Această interfață este intuitivă și o vei întâlni la multe sloturi EGT.

extremely-hot-desktop-gameplay

Simboluri și plăți la Extremely Hot

A venit momentul să vorbim despre ceea ce ne interesează pe toți, și anume cum să câștigi la păcănele, și anume la Extremely Hot. Plățile se fac de la stânga la dreapta pe role adiacente. Ține cont de faptul că deși acest joc ca la aparate are specială, aceasta nu oferă rotiri gratuite, iar simbolul wild este absent. 

Simboluri standard

Simbolurile clasice la jocul Extremely Hot se împart în simboluri cu fructe (prune, lămâi, portocale și cireșe) și alte simboluri precum BAR, un șeptar și un clopoțel auriu 

Cinci Șeptari roșii pe una din cele 5 linii de plată reprezintă câștigul maxim al jocului, și anume 5000 x miza. Următorul simbol pe lista câștigurilor mari este simbolul BAR, o linie de cinci aducând câștiguri de 1000 de ori miza investită. Cel mai puțin plătesc cireșele, unde la 2 simboluri vei obține o plată de 5x miza.

Simbolul Scatter

Jocul Extremely Hot oferă un simbol Scatter care este reprezentat de o stea aurie. La fel ca la multe alte jocuri ca la aparate, simbolul Scatter plătește indiferent de cum apare pe linii. Vei avea parte de un câștig de 250x miza dacă apare de 5 ori pe role.

extremely hot - 7 symbol

5 x1000

4 x200

3 x20

extremely hot - bar symbol

5 x200

4 x80

3 x10

extremely hot - bell symbol

5 x20

4 x4

3 x1

extremely hot - plums symbol

5 x40

4 x10

3 x4

extremely hot - lemons

5 x40

4 x10

3 x4

extremely hot - orange symbol

5 x40

4 x10

3 x4

extremely hot - cherry symbol

5 x40

4 x10

3 x4

2 x1

extremely hot - star symbol

5 x50

4 x10

3 x2

Funcții speciale Extremely Hot

Funcția Gamble sau jocul Jackpot Cards sunt funcții bonus la Extremely Hot pe care le poți întâlni la toate sloturile de la EGT. Funcția multiplicator însă nu o vei găsi prea des.

extremely hot - cherry symbol

Funcția Multiplicator

În cazul sloturilor cu multiplicatori aceștia sunt activați în baza combinațiilor. Astfel poți avea următoarele câștiguri:
• 15 simboluri identice dintre prune, lămâi, portocale și cireșe, pe toate rolele (3 linii a câte 5 simboluri), înmulțesc cu x5 câștigul total pe joc.
• 12 simboluri identice pe rolele 1, 2, 3, și 4 (3 linii a câte 4 simboluri), înmulțesc cu x4 câștigul total pe joc.
• 9 simboluri identice pe rolele 1, 2, 3 (3 linii a câte 3 simboluri), înmulțesc cu x3 câștigul total pe joc.

jackpot cards EGT

Jocul Jackpot Cards

Probabil că te-ai întrebat deja dacă poți să câștigi un jackpot la Extremely Hot. Răspunsul este da. La fel ca multe alte jocuri EGT, acesta îți pune la dispoziție șansa de a câștiga un jackpot progresiv. Jocul funcționează în felul următor: vă trebui să întorci din 12 cărți de joc până vei obține 3 cu același simbol. Dacă ghicești, vei fi răsplătit cu jackpotul care corespunde acelui simbol. Aceasta este modalitatea prin care s-au întâlnit cele mai mari câștiguri la Extremely Hot.

functia gambling

Funcția Gamble

Extremely Hot 77777 este echipat și cu funcția Gamble, sau funcția dublaj cum mai este numită de români. La fiecare rotire câștigătoare la jocul de păcănele 777 Extremely Hot se activează funcția gamble.
Dacă ghicești culoarea unei cărți de joc (roșu sau negru) îți poți dubla câștigurile, mai mici sau egale cu de 35x miza jucată. Funcția nu poate fi folosită în cadrul jocului în mod automat.

Extremely Hot pe mobil

Extremely Hot de la  EGT este un joc de păcănele cu fructe, cu 5 role și 5 linii de plată fixe, creat de bulgarii de la Euro Games Technology.

Fostul EGT, actualmente Amusnet, este considerat unul dintre cei mai importanți provideri de jocuri din Europa.

Cum era și firesc să se întâmple, cei de la EGT au optimizat jocul pentru cazinourile online pe mobil.

Asta doar pentru ca tu să te poți bucura de Extremely Hot în pauzele de muncă, sau într-o călătorie lungă, pe dispozitiv mobil sau tabletă.

La jocul pe mobil ai parte de aceeași mecanică și gameplay la exact aceeași calitate și performanță ca pe desktop.

extremely hot screenshot mobile win 1
divider portocaliu
wave portocaliu

Părerea specialistului

Îmi place acest joc deoarece face parte din categoria clasicelor sloturi cu fructe, categorie care mi-a atras atenția, prin grafica deosebită și actuală în același timp. Ca la majoritatea sloturilor de la EGT, îmi place să folosesc funcția dublaj, deoarece are capacitatea de a face jocul mai palpitant. 

De cele mai multe ori prefer jocurile de păcănele cu volatilitate mică deoarece nu îmi place să risc prea mulți bani și de obicei, joc cu bugete mici. Chiar și așa Extremely Hot slot îmi dă posibilitatea să câștig și jackpotul, fără riscuri prea mari, deoarece se activează aleatoriu și indiferent de miză.

Până la articolul viitor, ține cont de fiecare cazino online pe care ți le-am recomandat în această recenzie Extremely Hot pentru a te bucura de un bonus de bun venit cât mai mare și joacă responsabil!

Vasile Manu

Vasile Manu

Autor, Jucătorul.ro

Vasile Manu

Autor, Jucătorul.ro

Un nume important în presa din Transilvania, cu peste 11 ani de experiență. Din iulie 2012 scrie pentru eClujeanul.ro, iar actualmente este autor și la foaiatransilvana.ro. A dezvoltat de-a lungul anilor numeroase bloguri cu profil sportiv. A acoperit toate domeniile de activitate: politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 e în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.
 
 
 

Întrebări frecvente despre Extremely Hot

Câștigul maxim la slotul Extremely Hot se obține atunci când pe role apar 5 șeptari pe aceeași linie. Valoarea câștigului pentru această linie este echivalentă cu 5000x miza pe care joci. De asemenea îți poți crește pariurile prin funcția dublaj dar șansele de câștig sunt de 50/50.

Bineînțeles că linia de 5 șeptari care plătește 5000x va fi mai greu de obținut decât restul combinațiilor câștigătoare. Va trebui să efectuezi multe rotiri până să ajungi la această combinație.

Extremely Hot are un RTP care se poziționează în jurul mediei altor sloturi din industrie, respectiv de 95.74%. De asemenea, trebuie să știi că acest joc are volatilitate medie, lucru care se traduce prin câștiguri mai dese dar de valori medii.

Acest slot are 3 funcții speciale: funcția gamble, funcția multiplicator și jocul Jackpot Cards. Funcția dublaj și funcția Jackpot Cards sunt comune tuturor sloturilor de la EGT. Funcția multiplicator în schimb nu o vei întâlni atât de des.

Jackpot Cards este un jackpot progresiv. Acesta este alimentat constant cu un procent din miza pariată de jucători. Când jocul își face rulajul necesar acesta va oferi Jackpotul. Jocul Jackpot Cards te va lua prin surprindere deoarece acesta se poate declanșa în timpul fiecărei runde de joc, aleatoriu.

La Extremely Hot vei întâlni multiplicatori, dublaj și jocul Jackpot Cards, dar nu și rotiri gratuite. Acest lucru se datorează faptului că cei de la EGT au încercat să-l mențină clasic.