Speed Blackjack - Reguli, caracteristici și unde să joci demo ❣️

Știi deja cum se joacă Blackjack, dar nu ai încercat încă Speed Blackjack? Deși la prima vedere nu ar părea că cele două se diferențiază, la Speed Blackjack are ceva în plus: viteza. Fiecare mână se joacă rapid, fără timp pierdut.

Așadar, dacă ești un fan al jocurilor online, dar vrei mai multă acțiune, la fel ca la Blackjack live trebuie să încerci Speed Blackjack. Învață-i regulile, fii rapid și pregătește-te de o experiență plină de adrenalină. Află mai multe în rândurile de mai jos! 

Jucătorul.ro își propune să va ofere mereu cele mai exacte și actualizate informații. Va informăm că unele linkuri de pe site pot fi linkuri de afiliere. Ele nu aduc nici un cost suplimentar pentru cititori, dar pentru care noi putem primi un comision care ne ajută la menținerea site-ului.

Informații despre jocul Speed Blackjack

Table Header

⏳Durată joc Speed Blackjack 

Cu 30-40% mai rapid decât varianta clasică 

📱 Dispozitive unde poți juca Speed Blackjack 

Laptop, tabletă, smartphone

⭐ Dezvoltator 

Evolution Gaming 

🔥 RTP 

99.29% 

Cum se joacă Speed Blackjack?

Atunci când cunoști deja jocul clasic, regulile pentru Speed Blackjack par foarte simple. Speed Blackjack este unul dintre tipurile de Blackjack ce adaugă un twist unic jocului: viteza.

Acest joc este perfect pentru un jucător care preferă o experiență dinamică, dar care îi solicită în același timp abilitățile de strateg. Pentru a câștiga un astfel de joc, regula esențială este să ai o mână mai bună ca cea a dealerului. 

Ești pregătit pentru un demo la Speed Blackjack, înainte de a începe jocul real? Înainte de a-ți crea un cont de jucător la un casino care oferă acest joc, iată care sunt regulile:         

speed blackjack

1

Se împart cărțile

Dealerul împarte cărțile. La începutul fiecărei runde, dealerul împarte două cărți fiecărui jucător, inclusiv pentru el. Una dintre cărțile dealerului este cu fața în jos.

2

Jucătorii iau o decizie

Jucătorii trebuie să ia decizii rapide imediat ce primesc cărțile. Dacă ai jucat până acum păcănele, știi că trebuie să gândești rapid, la fel ca și aici. Aștepți, ceri, dublezi, faci split – tu alegi. Spre deosebire de regulile de la BlackJack clasic, jucătorul care ia decizia cel mai rapid primește cartea. În acest mod se elimină timpii morți, iar jocul devine mai dinamic.

3

Dealerul ia o carte

Finalizarea mâinilor. După ce toți jucătorii au luat deciziile, dealerul își întoarce cartea care a fost cu fața în jos. Dealerul trage cărți suplimentare conform regulilor stabilite. De obicei stă pe 17 și trage 16 sau mai puțin. Mâinile sunt apoi comparate pentru a vedea cine a avut cea mai bună strategie.  

4

Sunt efectuate plățile

Jucătorii cu o mână mai bună ca a dealerului câștigă o sumă egală cu pariul lor. Retragerea sumelor se realizează prin metodele de plată agreate de cazino. De obicei, Blackjack-urile plătesc 3:2 sau 6:5, în funcție de regulile specifice ale cazinoului. După plăți se începe o nouă mână, în același ritm rapid al jocului. 

divider albastru verde
wave albastru deschis

Plăți pariu secundar

Pariurile secundare oferă oportunități noi de câștig pentru jucătorii de Speed Blackjack. Una dintre cele mai populare opțiuni este pariul 21+3, care combină cărțile jucătorului cu cea descoperită a dealerului pentru a forma mâini de poker. Fiecare combinație este recompensată în mod diferit. Iată care sunt opțiunile:   

Mână 21+3 Plăți
Triplă identică
100:1
Chinta de culoare
40:1
Trei cărți de un fel
30:1
Chintă
10:1
Culoare
5:1

Aceste plăți pot varia în funcție de cazinoul online la care alegi să joci, dar și bonusurile disponibile. Prin intermediul pariurilor secundare vei crește potențialul de câștig și vei adăuga un plus de adrenalină jocului. 

Speed Blackjack vs Blackjack standard

Deși regulile de la Blackjack standard cu cărți par similare cu cele de la Speed Blackjack, fiecare joc are anumite particularități. Diferențele dintre cele două variante transformă complet modul în care jucătorii își creionează strategiile și abordează jocul. 

Ești curios să afli care sunt principalele diferențe între aceste două versiuni? Iată care sunt acestea:   

Caracteristici Speed Blackjack Blackjack Clasic
RTP
99.29%
99.41%
Mâini de cărți
2
1
Blackjack plată
3:2
3:2
Dealerul are 22
Este bust
Este bust
Pariuri laterale
Disponibile
Disponibile
wave albastru mov mobile
wave albastru mov

Ce ne place la Speed Blackjack și ce nu

Speed Blackjack adaugă un nivel nou de dinamism jocului clasic de Blackjack. Acesta a fost conceput pentru jucătorii care caută o experiență de joc mai intensă și rapidă. Cu toate acestea, ca orice joc de cazino, și acesta are puncte tari și puncte slabe. Iată ce ne place și ce nu ne place la acest joc:   

CE NE PLACE

Jocul se desfășoară foarte repede, reducând timpii de așteptare

Perfect pentru jucătorii care doresc să se bucure de mai multe mâini într-un timp scurt

Jocul încurajează jucătorii să își îmbunătățească rapiditatea de gândire și strategiile

Pariuri laterale: jucătorii au opțiuni suplimentare de câștig

CE NU NE PLACE

Necesitatea luării unor decizii rapide poate deveni stresantă pentru jucători

Poate fi dificil pentru un jucător începător să joace într-un ritm atât de rapid

Variația RTP: în funcție de cazino, RTP-ul poate varia

Întrebări frecvente despre Speed Blackjack

La Speed Blackjack, plata maximă este adesea de 3:2 pentru un Blackjack natural. Aceasta este o recompensă standard, dar unele cazinouri pot oferi și plăți specifice pentru pariurile secundare, care pot fi chiar mai generoase. O combinație a pariului Depășire la Free Bet Blackjack plătește 250:1

Speed Blackjack este disponibil la cazinourile online care găzduiesc jocuri de la Evolution Gaming. Pentru a beneficia de o experiență de joc sigură, alege cazinourile licențiate și reglementate. Partea bună este că poți să joci și blackjack pe mobil.

Cea mai bună strategie este să cunoști regulile de bază ale Blackjack-ului. Ai nevoie și de rapiditate în decizii atunci când trebui să ceri carte, să stai, să dublezi sau să faci split. Așadar, pentru a te pregăti de jocul real, poți începe cu Speed Blackjack demo pentru a exersa. 

Cea mai importantă diferență este modul în care se distribuie cărțile după ce toți jucătorii au primit primele două cărți. În Speed Blackjack, jucătorul care ia primul decizia este cel care primește următoarea carte, ceea ce accelerează semnificativ jocul. 

RTP-ul la Speed Blackjack este similar cu cel al Blackjack-ului standard, adesea în jurul valorii de 99.29%. Acest procentaj poate varia ușor în funcție de cazino și de regulile specifice ale jocului. 

divider portocaliu
wave portocaliu

Viteza întâlnește strategia: Nu rata Speed Blackjack

Speed Blackjack este fără îndoială un joc care te ține în suspans de la început până la sfârșit. Scopul său este de a provoca jucătorii să ia decizii rapide. Astfel, acest joc devine o opțiune excelentă pentru cei care caută un joc dinamic și eficient în același timp. Așadar, urmărește cu atenție regulile cazinoului pe care l-ai ales, efectuează depunerea minimă și începe să joci. În plus, fii mereu informat și citește și alte recenzii de cazino pe care le-am pregătit pentru tine. 

Mersi că ai rămas până la finalul acestui articol. Nu uita că indiferent de cât de rapid ar fi jocul, deciziile responsabile sunt întotdeauna necesare. Succes și distracție maximă!      

Daniel Nazare Autor

Daniel Nazare

Autor, Jucătorul.ro

Daniel Nazare

Autor, Jucătorul.ro

Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA. Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, Prosport, Adevărul, Cancan și Click.ro. A fost invitat permanent, de-a lungul timpului, la posturile GSP TV, TV Sport, Telesport, Sport.ro și Digi Sport. A scris la rubrica de opinii pentru ProSport, Adevărul, Evenimentul  Zilei, Ilfov Sport, 100% Sport. Daniel Nazare este prezentator de emisiuni la Radio Sport Total FM, singurul post de profil din România și invitat la televiziunea Sport.ro. Este acum senior-editor la Prosport, unde semnează opinii și analize, dar scrie și articole zi de zi.