🔒 Ștergere cont Winmasters - Ghid închidere cont în 2024

Petreci prea mult timp pe platformele celor mai apreciate cazinouri online? Winmasters promovează jocul responsabil și îți oferă posibilitatea de a face o pauză de la lumea intrigantă a jocurilor de noroc. Sau, în cazul în care simți că este nevoie, funcția de ștergere cont Winmasters este disponibilă. Procesul de închidere nu este deloc dificil – tot ce trebuie să faci este să urmezi instrucțiunile. 

Pasiunea s-a transformat în dependență? Rămâi până la final pentru a afla tot ce trebuie să știi despre opțiunile de închidere a contului. 

Informații suplimentare despre închiderea contului la Winmasters

Table Header

Durată închidere cont 

~10 min 

💻Timeout Winmasters 

24h - 7 zile 

🆎 Modalități închidere cont  

Ștergere cont, timeout, autoexcludere 

🕛 Interval setare pop-up verificare timp 

15, 30, 45 sau 60 min.

Cuprins

Pași pentru închiderea contului

Timeout la Winmasters

Verificare timp în joc

Concluzie

Întrebări frecvente

divider albastru verde
wave albastru deschis

Pași pentru închiderea contului la Winmasters

Ești un jucător împătimit la cazinouri online, dar simți că ai exagerat în ultima perioadă? Jocurile de noroc pot provoca dependență. Tocmai de aceea ai la dispoziție varianta de ștergere cont și de a lua o pauză de la bonusurile Winmasters. Etapele pe care trebuie să le parcurgi nu sunt deloc dificile: 

Te loghezi in cont

Intră pe site-ul oficial Winmasters, introdu datele și accesează contul de jucător.

Cauți butonul de ștergere

Apasă pe omulețul care se află în partea dreaptă sus și dă click pe butonul de ștergere din categoria “Joc responsabil”.

Trimiți un email la adresa indicată

În secțiunea dedicată închiderii contului vei găsi datele de contact unde poți trimite solicitarea.

Indici motivul pentru care ai ales să închizi contul

Vrei să ajuți la îmbunătățirea experienței Winmasters? Indică și motivul pentru care ai ales să închizi contul.

Timeout la Winmasters

În cazul în care crezi că e suficientă doar o pauză pentru a elimina riscul unei posibile dependențe, există și funcția timeout. Reprezintă o alternativă numai bună pentru cei care vor să-și tempereze comportamentul de joc și să ia o pauză de la bonusul fără depunere, fără a lua însă decizii radicale. 

Perioada disponibilă pentru timeout este de 24 ore sau 7 zile.

timeout winmasters
wave albastru deschis
wave albastru deschis

Autoexcluderea la Winmasters

Pe lângă timeout, la Winmasters ai posibilitatea de autoexcludere. Ce înseamnă mai exact? Autoexcluderea reprezintă de fapt închiderea temporară sau permanentă a contului. Durata minimă pe care o poți selecta este de 7 zile. Dacă te răzgândești și vrei să reintri în lumea Winmasters Casino o poți face după minim 6 luni din momentul excluderii. 

În ceea ce privește activarea funcției, ai două posibilități – contactarea serviciului de clienți sau accesarea secțiunii “Joc responsabil”. În perioada aferentă nu primești notificări sau oferte cu rotiri gratuite sau cod bonus din partea cazinoului, ci doar consiliere pentru joc responsabil.

Verificare timp Winmasters

Nu vrei să optezi pentru închiderea contului la Winmasters, dar îți dorești să optimizezi experiența generală de joc? Reality Check este o funcție ingenioasă pe care o poți folosi pentru a verifica timpul petrecut la cazinourile online, inclusiv din aplicație

Frecvența pe care o poți seta este de 15, 30, 45 sau 60 de minute. În intervalul stabilit vei fi notificat pentru a părăsi sesiunea de joc.   

reality check winmasters
wave albastru inchis
wave albastru inchis

Ștergere cont Winmasters - ia decizii responsabile pentru tine!

Procesul de ștergere cont Winmasters include etape și informații simple. Dependența jocurilor de noroc este o problemă reală pe care multe cazinouri online o aduc în prim plan. Winmasters este doar unul dintre ele. În ciuda ofertelor promoționale și metodelor de plată diverse poți lua oricând o pauză de la cazino. Pe lângă opțiunea de închidere permanentă ai la dispoziție funcțiile de timeout și autoexcludere. De asemenea, dacă simți că petreci prea mult timp în lumea plină de adrenalină a păcănelelor, opțiunea de verificare timp e disponibilă. 

Tot ce trebuie să faci este să accesezi secțiunea de joc responsabil a contului Winmasters și să alegi ce ți se potrivește. Mulțumesc că ai rămas până la final și nu uita – responsabilitatea te poate scuti de situații neplăcute și bani pierduți inutil!

Vasile Manu

Vasile Manu

Autor, Jucătorul.ro

Vasile Manu

Autor, Jucătorul.ro

Un nume important în presa din Transilvania, cu peste 11 ani de experiență. Din iulie 2012 scrie pentru eClujeanul.ro, iar actualmente este autor și la foaiatransilvana.ro. A dezvoltat de-a lungul anilor numeroase bloguri cu profil sportiv. A acoperit toate domeniile de activitate: politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 e în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.
 
 
 

Întrebări frecvente despre închiderea contului la Winmasters

Autoexcluderea poate fi permanentă sau temporară. Poți selecta orice perioadă, însă minimul este de 7 zile. Odată exclus din platformă nu vei mai primi notificări.

Dacă simți că ai nevoie doar de o pauză scurtă, timeout devine soluția ideală. Intervalul pe care îl poți seta este de 24 ore sau 7 zile. Reține că în acest timp iei o pauză de la bonusul de bun venit și alte oferte promoționale. 

Nu, poți avea un singur cont. În cazul în care vrei să profiți de un bonus disponibil de mai multe ori, Winmasters te retrage automat din promoție.

Motivele pe care le invocă jucătorii atunci când aleg să-și șteargă contul sunt numeroase. Printre cele mai frecvente se numără dependența de jocuri de noroc sau nemulțumirile cu privire la serviciile cazinoului. În acest moment nu este posibilă nici retragerea

Nu trebuie să-ți faci griji – în cazul autoexcluderii primești toate fondurile încasate în contul indicat.