Bonusuri pe alese Las Vegas: Până la 50 Rotiri și 50% bonus la reîncărcarea săptămânală

Daniel Nazare

Verificat

06.03.2024

LAS VEGAS

4.7

3000 RON BONUS

231 ROTIRI GRATUITE

Disclaimer Jucătorul.ro își propune să va ofere mereu cele mai exacte și actualizate informații. Va informăm că unele linkuri de pe site pot fi linkuri de afiliere. Ele nu aduc nici un cost suplimentar pentru cititori, dar pentru care noi putem primi un comision care ne ajută la menținerea site-ului.

Detalii despre promoția Bonusuri pe alese Las Vegas

📅 Disponibilitate ofertă Vineri, Sâmbătă
💵 Depunere minimă 50, 100 sau 200 RON
🎁 Valoare maximă bonus 50 rotiri + 200 RON
🤑 Câștig maxim din bonus 10x Bonus acordat
🔄 Cerințe de rulaj bonus/rotiri 40x/ fără condiții de rulaj

Cum pot beneficia de bonusul la reîncărcare săptămânală la Las Vegas

Bonusul de reîncărcare săptămânală Las Vegas îl poți obține în doar câțiva pași simpli. Iar acest lucru este posibil direct din contul tău de jucător. Citește ghidul de mai jos și află cum să câștigi bani reali pentru a intra glorios în weekend! Dacă ai nevoie de mai multe detalii despre oferta Bonusuri pe alese, nu ezita să contactezi echipa de asistență Las Vegas.

1

Intră în contul tău de jucător Las Vegas

După ce te-ai înregistrat și ai finalizat procesul KYC la Las Vegas, intră în contul tău de jucător. Apasă pe Conectare și completează cu numele de utilizator și parola pe care le-ai ales la crearea contului.

2

Efectuează o depunere

Următorul pas este să efectuezi depunerea minimă necesară. Este esențial să reții că poți face asta doar cu cardul bancar. Nu poți activa bonusul de reîncărcare săptămânală dacă efectuezi depunerile cu Paysafecard, Skrill, Neteller sau OKTO.Cash.

3

Activează bonusul

Accesează rubrica Bonusuri, secțiunea Rotiri Gratuite. Activează bonusul de reîncărcare săptămânală Las Vegas prin selectarea butonului Revendică. Bonusul de 50% va fi vizibil automat în cont după efectuarea depunerii.

4

Joacă și câștigă!

Iar acum ești gata să pariezi la cele mai populare jocuri de noroc Las Vegas. Folosește rotirile la slotul selectat și rulează bonusul de 50% pentru câștiguri de maxim 10 ori valoarea bonusului primit.

Oferta Bonusuri pe alese la Las Vegas: Întrebări frecvente și răspunsuri

Ce este promoția Bonusuri pe alese de la Las Vegas?

Promoția Bonusuri pe alese de la Las Vegas este o promoție dedicată jucătorilor înregistrați care au finalizat și procesul KYC. Oferta este activă în fiecare zi de vineri și sâmbătă și îți oferă posibilitatea de a alege între mai multe premii.

Ce bonus pot primi la reîncărcarea săptămânală la Las Vegas Casino?

Activarea bonusului săptămânal îți poate aduce până la 50% bonus la depunere și 50 rotiri gratuite la un slot selectat. Fiecare rotire are o valoare de 0,25 RON, fără cerințe de rulaj.

Pot revendica Bonusuri pe alese la reîncărcarea în weekend doar la depunerile cu cardul?

Pentru a activa cu succes bonusul la reîncărcarea în weekend la Las Vegas este esențial să efectuezi depunerile doar cu cardul bancar. Depunerile prin Skrill, Neteller, Paysafecard sau OKTO.Cash nu sunt eligibile pentru promoția Bonusuri pe alese.

Care este câștigul maxim pe care îl pot obține în cadrul promoției Bonusuri pe alese Las Vegas?

Valoarea bonusului în bani, de 50% la depunere este de maxim 200 RON. Câștigul maxim pe care îl poți obține este de 10x valoarea bonusului oferit, adică un maxim de 2.000 RON. Valoarea totală a rotirilor gratuite fără rulaj este de 12,50 RON (50 rotiri X 0,25 RON/rotire). Nu este specificat un câștig maxim din rotiri.

Concluzie: Profită acum de bonusul de reîncărcare săptămânală Las Vegas!

imagine daniel nazare autor

Daniel Nazare

Autor, Jucătorul.ro

Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA. Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, Prosport, Adevărul, Cancan și Click.ro. A fost invitat permanent, de-a lungul timpului, la posturile GSP TV, TV Sport, Telesport, Sport.ro și Digi Sport. A scris la rubrica de opinii pentru ProSport, Adevărul, Evenimentul  Zilei, Ilfov Sport, 100% Sport. Daniel Nazare este prezentator de emisiuni la Radio Sport Total FM, singurul post de profil din România și invitat la televiziunea Sport.ro. Este acum senior-editor la Prosport, unde semnează opinii și analize, dar scrie și articole zi de zi.