SlotV Roata Norocului - Până la 30% bonus și 30 de rotiri gratuite

La SlotV, Roata Norocului îți aduce zilnic câștiguri garantate imediat după înregistrare. Doar apeși un buton și câștigi, lucru pe care îl poți face chiar și fără să efectuezi o depunere la SlotV. De fiecare dată vei obține un premiu înscris pe unul dintre segmentele roții. Sună bine, nu-i așa?

Dar înainte să revendici bonusurile câștigate la Fortune Wheel și să le folosești la jocurile SlotV, sunt câteva condiții care trebuie îndeplinite. De exemplu, trebuie să ții cont de cerințele de rulaj și de perioada de valabilitate. Uite tot ce trebuie să știi despre cum funcționează Roata Norocului.

Jucătorul.ro își propune să va ofere mereu cele mai exacte și actualizate informații. Va informăm că unele linkuri de pe site pot fi linkuri de afiliere. Ele nu aduc nici un cost suplimentar pentru cititori, dar pentru care noi putem primi un comision care ne ajută la menținerea site-ului.

Roata SlotV

Roata SlotV

🎡 Condiții Roata Norocului

Să fii abonat la e-mail

📆 Frecvența bonusului

1 rotire/zi

🎁 Premii Fortune Wheel 

Rotiri gratuite, bonusuri la depunere

⚖️ Drept de participare

Toți jucătorii cu cont SlotV

Cuprins

Prezentare Roata SlotV

Premii Fortune Wheel SlotV

Termeni și condiții Roata Norocului

Cum obții un bonus la roată

Concluzie

Întrebări frecvente

Ce este Roata Norocului SlotV?

Ca să-ți explic în cei mai simpli termeni, Roata Norocului la SlotV este ca și când ai deschide zilnic câte un loz norocos, dar cu mențiunea că în cazul acesta, “lozul” e mereu câștigător. Este modul cazinoului de a-ți oferi premii în fiecare zi, sub formă de bonusuri în bani și rotiri gratuite SlotV, pe care ulterior le vei putea folosi în secțiunea de casino.

Promotia roata norocului SLotV

Roata Fortune Wheel de la SlotV este împărțită în 11 secțiuni. Fiecărui segment de pe roată îi corespunde un anumit bonus. Premiile sunt acordate aleator, pe baza unui RNG al operatorului, așa că poți obține oricare dintre bonusurile afișate. Iar partea cea mai bună e că este pentru toți jucătorii, nu doar pentru membrii SlotVIP Club.

Poți să învârți roata imediat după înregistrare, chiar și înainte să faci o depunere și să-ți iei bonusul de bun venit SlotV.

wave albastru mov mobile
wave albastru mov

Premii SlotV Fortune Wheel

Zi de zi vei putea învârti roata pentru a primi un nou bonus, în bani sau în rotiri gratuite. În funcție de cât noroc ai, s-ar putea să câștigi chiar și rotiri gratuite sub formă de bonus fără depunere SlotV, pe care să le folosești imediat la slotul selecționat. Uite ce premii sunt înscrise pe roata SlotV:

premii roata slotV

5% bonus la depunere

5 rotiri gratuite Brooklyn Bootleggers

10% bonus la depunere

10 rotiri gratuite fără depunere

10 rotiri gratuite Money Train 3

10 rotiri gratuite Superstars

10 rotiri gratuite Lucky Joker 20

15% Bbonus la depunere

20 rotiri gratuite Sweet Bonanza

30% bonus la depunere

30 de rotiri gratuite Lucky Shark

Termeni și condiții SlotV Roata Norocului

Fără să știi care sunt termenii bonus ce trebuie respectați, riști să pierzi premiile obținute la Fortune Wheel de la SlotV pentru că expiră sau nu îndeplinești condițiile de eligibilitate. Uite ce trebuie să ai în vedere despre condițiile promoției Roata Norocului:

termeni si conditii roata Slotv

Depunere minimă

Cu excepția rotirilor gratuite fără depunere, toate celelalte bonusuri de pe Roata Norocului au condiții de depunere minimă. Poți revendica rotirile gratuite doar cu o depunere minimă de 50 RON, iar bonusurile la depunere după un depozit de cel puțin 75 RON.

Limite de timp

Oricare dintre bonusurile câștigate la Fortune Wheel este valabil doar 48 de ore, după care expiră. Așa că trebuie să-l revendici în acest interval sau îl pierzi. După activare, ai la dispoziție 30 de zile să îndeplinești cerințele de rulaj.

Cerințe de rulaj

Toate bonusurile trebuie rulate înainte să poți face o retragere din câștigurile obținute cu ajutorul lor la jocurile de noroc. Pentru rotirile gratuite fără depunere, cerințele de rulaj sunt 35x. Toate celelalte bonusuri de pe Roată trebuie rulate de 30x.

Interval de participare

Fiecare jucător poate participa la Fortune Wheel o singură dată pe zi, dar poate învârti roata zi de zi. Roata se resetează o dată la 24 de ore, deci o nouă rotire este disponibilă zilnic începând cu ora 5:00 a zilei curente până în ziua următoare la ora 04:59.

Câștiguri maxime

Câștigul maxim pe care îl poți transforma în bani reali după rularea bonusului la depunere este de 10.000 RON. În cazul rotirilor gratuite, limita maximă este de 5.000 RON la cele cu depunere și de 1.000 de RON pentru rotirile gratuite fără depunere.

wave albastru deschis
wave albastru deschis

Cum poți participa la promoția Fortune Wheel de la SlotV?

Unul din punctele forte la promoția SlotV Fortune Wheel este că toți jucătorii o pot roti, fără taxe în plus sau condiții de eligibilitate speciale. Nu trebuie să faci mai nimic să participi, doar să fii logat în cont după ce te abonezi.

Și cum nu te poți loga fără să te înregistrezi la cazinoul SlotV și să-ți verifici adresa de e-mail, acestea devin singurele condiții să ai acces la roată. Nu este nimic dificil, operatorul îți oferă o înregistrare rapidă și ușoară. După aceea, poți învârti roata zi de zi pentru noi bonusuri atractive

Uite cât de simplu este să apeși butonul Spin&Win pentru premii zilnice:

Fă clic pe unul din link-urile de pe acestă pagină

Înregistrează-te sau loghează-te în contul tău SlotV

Găsește promoția Fortune Wheel în meniul de sus a paginii principale

Apasă butonul “Rotiți acum” și învârte roata norocoasă

Revendică premiul la care s-a oprit roata și bucură-te de el!

Fă clic pe unul din link-urile de pe acestă pagină

Găsește promoția Fortune Wheel în meniul de sus a paginii principale

Revendică premiul la care s-a oprit roata și bucură-te de el!

Înregistrează-te sau loghează-te în contul tău SlotV

Apasă butonul "Rotiți acum" și învârte roata norocoasă

Fortune Wheel te premiază în fiecare zi

Roata Norocului SlotV îți aduce premii garantate la fiecare rotire! Fie că este vorba despre bonusuri la depunere sau runde gratuite la sloturi de top, fiecare moment petrecut la Fortune Wheel este o aventură plină de câștiguri!

premii roata slotV

Nu vei primi o notificare prin email cu premiul câștigat, ci va trebui să îl cauți tu în secțiunea de Bonusuri SlotV. Imediat după ce îl primești, acesta va fi disponibil pe pagina cu promoții, la categoria Bonusuri. Tot de acolo vei putea să-l revendici după ce citești termenii și condițiile, și să verifici cât timp mai ai la dispoziție înainte să expire.

Întrebări frecvente despre roata norocului SlotV

Este foarte ușor să joci la Roata Norocului și nu ai nevoie de niciun cod bonus. Doar accesează SlotV de pe mobil sau desktop și loghează-te în contul tău. Dă click pe simbolul Roata de pe meniul din partea de sus a paginii principale, apasă butonul Spin&Win și învârte roata.

Învârtirea roții îți poate aduce 11 premii diferite. Acestea sunt fie bonusuri la depunere sau rotiri gratuite la depunere, fie rotiri gratuite fără depunere. În partea de jos, sub roată, vei putea vedea ce câștiguri recente au fost obținute de către jucătorii SlotV.

Da, câștigul este garantat în fiecare zi la Roata Norocului – doar că nu știi pe care dintre bonusuri îl vei obține. Sunt 11 segmente pe roată și toate conțin câte un premiu.

Fiecare jucător are șansa zilnică să învârtă roata o singură dată pe zi. După epuizarea participării, următoarea rotire valabilă va fi a doua zi, începând cu ora 5:00 (ora locală). Dacă nu poți învârti roata deși au trecut 24h de la ultima rotire, ia legătura cu echipa de suport SlotV pentru a te ajuta să rezolvi problema.

wave albastru inchis
wave albastru inchis

Participă zilnic și ia un premiu garantat la SlotV Fortune Wheel

Ai multe opțiuni să te distrezi cu bonusuri, dar Roata Norocului SlotV îți aduce câștiguri garantate în fiecare zi și implică cel mai puțin efort. Ai zilnic câte o participare gratuită, fără nicio taxă sau condiție, imediat ce te loghezi în cont. 

Premiile se acordă aleator, fie bonus la depunere, fie rotiri gratuite cu sau fără depunere. Au o perioadă generoasă de valabilitate, așa că ai suficient timp să joci și să le rulezi la sloturi selecționate de la provideri de top.

Așa că înregistrează-te, rotește în fiecare zi și bucură-te de jocuri. Dacă vrei să citești mai multe despre operator, îl găsești în lista noastră de recenzii de cazino. Pentru a te încuraja să joci responsabil, SlotV este unul dintre cazinourile online care îți pune la dispoziție toate instrumentele necesare să-ți setezi limite pentru o experiență de joc sigură și plăcută.

Vasile Manu

Vasile Manu

Autor, Jucătorul.ro

Vasile Manu

Autor, Jucătorul.ro

Un nume important în presa din Transilvania, cu peste 11 ani de experiență. Din iulie 2012 scrie pentru eClujeanul.ro, iar actualmente este autor și la foaiatransilvana.ro. A dezvoltat de-a lungul anilor numeroase bloguri cu profil sportiv. A acoperit toate domeniile de activitate: politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 e în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.