Excelbet Contact: Telefon, E-mail, Formular online (2024)

Cum poți contacta serviciul de asistență Excelbet? Operatorul oferă suport jucătorilor prin diverse metode, de la număr de telefon la e-mail sau formular. Fiecare metodă are avantajele și dezavantajele sale, iar alegerea depinde de preferințele tale, de tipul de problemă întâmpinată și de urgența solicitării.

În acest articol am trecut în revistă toate metodele prin care poți lua legătura cu cazinoul Excelbet și cum poți obține rapid răspuns la întrebările tale.

Daniel Nazare

Verificat

18.03.2024

Excelbet logo rotund 1500x1500 alb

Excelbet

4.9/5

2000 RON BONUS

400 ROTIRI GRATUITE

Jucătorul.ro își propune să va ofere mereu cele mai exacte și actualizate informații. Va informăm că unele linkuri de pe site pot fi linkuri de afiliere. Ele nu aduc nici un cost suplimentar pentru cititori, dar pentru care noi putem primi un comision care ne ajută la menținerea site-ului.

Contact Excelbet

Contact Excelbet

📞 Număr de telefon

031 433 63 17

💬 Program asistență clienți

24/7

📧 E-mail contact Excelbet

support@online.excelbet.ro

📱 Conturi de social media

Facebook, Instagram

wave albastru deschis
wave albastru deschis

Metode de contact Excelbet

Excelbet pune la dispoziția jucătorilor mai multe modalități de contact. Cele mai populare sunt prin telefon, e-mail, sau formular de contact online iar momentan opțiunea de live chat nu este disponibilă. 

Așa că, dacă ai întrebări despre jocurile cazinoului sau despre bonusurile disponibile, poți primi răspuns imediat prin telefon sau în maxim 48 de ore prin formularul de contact sau e-mail. Conturile de social media Excelbet nu sunt pentru suportul jucătorilor, ci pentru coduri bonus, evenimente și oferte speciale.

0314336317

support@online.excelbet.ro

Live chat ❌

Asistență prin live chat

Momentan Excelbet nu oferă asistență prin live chat, în schimb poți contacta operatorul prin telefon, e-mail, la unul din conturile sale de social media sau prin formularul online de mai jos.

Număr de telefon Excelbet

Poți contacta cazinoul Excelbet la numărul de telefon 0314336317, zilnic între orele 10:00 și 22:00. De regulă ești preluat destul de rapid, în 1-2 minute, dar timpul de așteptare poate varia în funcție de zi și de numărul de apelanți. Conversațiile telefonice cu echipa de suport Excelbet au tarif normal și sunt mereu înregistrate

nr de telefon excelbet

Secțiunea întrebări frecvente

În meniul din partea stângă, sub Condițiile Bonusului și Casierie, vei găsi secțiunea cu Întrebări frecvente. Momentan aceasta conține răspunsul la cele mai comune 12 probleme pe care jucătorii le au la înregistrarea pe Excelbet.ro, verificare, depunere sau retragerea banilor. Personal, îți recomand să începi de aici, mai ales dacă nu ai o întrebare foarte complicată.

faq-excelbet
divider albastru
wave albastru mov

Formular pentru contact despre pariuri sportive

Jucătorii la pariuri sportive pot contacta Excelbet prin formularul online dedicat. Mai întâi trebuie completat numele, mailul, telefonul, codul agenției de pe biletul jucat și localitatea. Apoi alegi departamentul: Relații cu clienții / Financiar, Propuneri / Sesizări, Tehnic, sau Pariuri și îți descrii problema detaliat. Un operator te va contacta în cel mai scurt timp.

Centrul de asistență Excelbet

Excelbet oferă o pagină de suport, dedicată celor mai frecvente întrebări și probleme întâlnite de jucători. Fie că vrei să afli cât durează o retragere Excelbet sau ai nevoie de ajutor cu bonusurile sau metodele de plată, trebuie doar să descrii pe scurt situația și vei primi, de obicei, răspunsul instant.

centrul de asistenta excelbet
wave albastru inchis
wave albastru inchis

Concluzie: Contactează Excelbet cu încredere

După scurta absență din online de câteva luni, operatorul a revenit în forță, cu noi metode de plată, jocuri noi și un bonus de bun venit excelent cu rotiri gratuite la Excelbet. Mă bucur să văd că nici serviciul de asistență clienți nu a fost neglijat, cele mai bune opțiuni fiind prin telefon, e-mail sau formular de contact.

Mi-ar fi plăcut să văd și asistența prin live chat, care momentan nu e disponibilă, precum și un bonus fără depunere la Excelbet. Centrul de asistență este de asemenea în construcție momentan și de-abia aștept să-l văd pus în funcțiune.

Mulțumesc că ai parcurs tot articolul, sper că l-ai găsit util. Nu uita să joci responsabil, de plăcere și nu din alte motive. Dacă ți-a plăcut, poți citi și alte recenzii de cazino pe Jucătorul.ro. Numai bine și până data viitoare, mult noroc!

Daniel Nazare Autor

Daniel Nazare

Autor, Jucătorul.ro

Daniel Nazare

Autor, Jucătorul.ro

Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA. Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, Prosport, Adevărul, Cancan și Click.ro. A fost invitat permanent, de-a lungul timpului, la posturile GSP TV, TV Sport, Telesport, Sport.ro și Digi Sport. A scris la rubrica de opinii pentru ProSport, Adevărul, Evenimentul  Zilei, Ilfov Sport, 100% Sport. Daniel Nazare este prezentator de emisiuni la Radio Sport Total FM, singurul post de profil din România și invitat la televiziunea Sport.ro. Este acum senior-editor la Prosport, unde semnează opinii și analize, dar scrie și articole zi de zi.
 

Întrebări frecvente

Poți contacta cazinoul Excelbet la numărul de telefon 0314336317, de luni până duminică, între orele 10:00 și 22:00.

Poți contacta casa de pariuri Excelbet la numărul de telefon 021-9759, zilnic, între orele 10:00 și 22:00.

Da, trebuie parcurgi procesul de verificare a contului la Excelbet. La orice cazino online legal în România trebuie să folosești datele tale reale la înscriere, și să îți verifici contul, cu ajutorul unui act de identitate. Aceasta este o măsură de protecție a jucătorilor și de verificare a vârstei minime.

Da. Poți contacta echipa de suport Excelbet prin Facebook sau Instagram, dar aceste conturi de social media corespund departamentului de marketing, nu celui de relații clienți.

Poți contacta cazinoul online Excelbet la adresa de e-mail: support@online.excelbet.ro. De asemenea, dacă nu primești mailurile operatorului, poți adăuga adresa contact@excelbet.ro la lista contactelor de încredere.

Cea mai rapidă metodă de contact Excelbet casino este prin telefon, la numărul +40314336317.