Ce să faci dacă un cazino îți blochează contul

Dacă te afli în situația în care nu-ți mai poți accesa contul de jucător, nu-ți face griji. În cele ce urmează îți spun ce să faci dacă un cazinou online îți blochează contul. Pot exista nenumărate motive pentru care s-a întâmplat acest lucru. Însă, trebuie să știi că operatorii de jocuri de noroc îți stau la dispoziție în permanență pentru a soluționa astfel de situații. Tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul oficial și să afli care sunt modalitățile prin care îi poți contacta.

În articolul de față vei afla câteva dintre motivele pentru care un cont este blocat la cazino. Dar și ce trebuie să faci pentru a avea din nou acces la jocurile tale preferate.

Top 5 motive pentru care îți poate fi blocat contl la cazinourile online

Table Header

Parolă greșită

📄

Încălcarea termenilor și condițiilor

🔞

Neîndeplinirea condițiilor legate de vârstă

🎁

Abuz de bonus

🔎

Activitate suspicioasă

divider albastru verde
wave albastru deschis

De ce cazinourile pot bloca conturile jucătorilor

Există nenumărate motive pentru care cazinourile online blochează conturile de joc. ONJN (Organizația Națională pentru Jocuri de Noroc) impune acestora să respecte anumite condiții. Și, orice suspiciune legată de un cont fraudulos duce la blocarea acestuia. 

Așa că, dacă ai încercat vreodată să folosești un card bancar care nu îți aparține la jocuri de noroc, atunci așteaptă-te ca operatorul să îți închidă contul. Alt motiv pentru care nu-ți mai poți accesa contul este folosirea acestuia pentru spălare de bani. Sau depunerea unor fonduri prin mijloace ilegale.

Mai jos îți voi enumera câteva dintre cele mai întâlnite motive pentru care te poți confrunta cu un cont blocat.

Încercări de conectare nereușite

Încercări de conectare nereușite

Printre principalele motive pentru care nu-ți mai poți accesa contul de jucător este încercarea nereușită de a te conecta. Acest lucru înseamnă că ți-ai introdus greșit parola sau numele de utilizator de prea multe ori. În astfel de cazuri, cazinoul suspectează că o persoană neatorizată încearcă să-ți acceseze contul. Astfel, îl blochează pentru a-l proteja.

Probleme de verificare

Odată deschis contul de jucător, îți revine obligația de a furniza anumite documente. În acest fel, cazinoul îți poate verifica identitatea, vârsta și domiciliul. Nerespectarea acestei etape în termen de 30 de zile de la înregistrare duce la suspendarea contului. Și incapacitatea de a retrage câștigurile. Documentele pe care le poți furniza pentru verificare sunt o copie de pe actul de identitate, permisul sau chiar o factură de utilități.

Probleme de verificare
Încălcarea termenilor și condițiilor

Încălcarea termenilor și condițiilor

Pentru ca experiența de joc să funcționeze în mod corespunzător, cazinoul impune o serie de termeni și condiții. Prin nerespectarea acestora, își rezervă dreptul de a-ți bloca contul. Fie că vorbim de condițiile de înregistrare sau condițiile de retragere a câștigurilor, citește cu atenție regulamentul acelui cazinou online. Și asigură-te că-l respecți pentru a evita să ai un cont blocat la cazino.

Cont duplicat

Cazinourile online permit înregistrarea unui singur cont de jucător pe o singură adresă de e-mail. De asemenea, nu poți deschide conturi multiple pe aceeași adresă IP. Acestea sunt câteva dintre principalele condiții impuse de operatorii de jocuri de noroc. Pot exista și cazuri excepționale când un membru al familiei se joacă de pe același computer ca și tine. 

Cont duplicat
Activitate frauduloasă

Activitate frauduloasă

Orice tentativă de fraudă sau de furnizare de informații false duce la ștergerea contului. Cazinourile dectează orice activitate frauduloasă. Nu încerca să folosești date personale sau bancare care nu îți aparțin și nici nu încerca să te folosești de strategii pentru a trișa.

Neîndeplinirea condițiilor legate de vârstă

Dacă ai încercat să te înregistrezi fără să respecți limita de vârstă, atunci contul tău va fi închis. Pentru a te putea juca în siguranță la cazinoul tău preferat trebuie să ai peste 18 ani. Acest aspect nu poate fi încălcat pentru că toți operatorii licențiați de ONJN solicită furnizarea unui act de identitate. 

Neîndeplinirea condițiilor legate de vârstă
Abuz de bonus

Abuz de bonus

Bonusurile sunt principalele moduri prin care cazinourile își atrag jucătorii. Iar acestea sunt oferite, de cele mai multe ori, la înregistrare. Dacă ai încercat să îți deschizi mai multe conturi pentru a primi bonusul de bun venit, atunci te vei trezi cu contul blocat la cazino online. Același lucru se întâmplă și dacă încerci să îți modifici ziua de naștere pentru a primi premiile speciale. 

Ce poți face să îți deblochezi contul

În rândurile de mai jos te sfătuiesc ce să faci dacă un cazino îți blochează contul. Nu trebuie să îți faci griji, pentru că fiecare dintre motivele de mai sus îți oferă și o soluție. Doar în cazul în care ai încălcat regulamentul sau este vorba de o activitate frauduloasă, cazinoul îți oferă ajutorul de care ai nevoie pentru a intra din nou în posesia contului de jucător.

Așadar, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să contactezi personalul cazinoului. Accesează site-ul oficial și verifică modalitățile de contact. În cele mai multe cazuri, poți face acest lucru prin live chat, e-mail sau chiar direct telefonic. 

Sfatul meu este să îți păstrezi calmul și să te adresezi cu respect. Echipa de asistență clienți oferă sprijin constant și depune toate eforturile pentru a descoperi cauza principală pentru blocarea contului. 

Dacă ți-ai introdus parola sau numele de utilizator greșit, atunci vei avea posibilitatea de a le schimba prin intermediul unui e-mail generat de operator. Dacă nu ai apucat să îți verifici contul de jucător, atunci vei mai avea șansa de a trimite documentele necesare. 

În cazul în care nu te regăsești în nici una dintre situațiile de mai sus, poți oricând să trimiți o reclamație. Cazinoul este responsabil să o analizeze și să îți ofere un răspuns cât mai repede posibil.

wave roz
wave roz

Ce faci dacă nu primești un răspuns

Aceste situații sunt foarte des întâlnite. De aceea, este posibil ca echipa de relații cu clienții să nu îți ofere un răspuns imediat. Asigură-te că ai profitat de toate modalitățile de contact. În cazul în care nu primești niciun răspuns, poți apela la entități terță parte pentru a soluționa problema. Însă, dacă știi că ai încălcat în mod grav termenii și condițiile cazinoului, atunci nu va mai exista posibilitatea deblocării contului de cazino.

Ce sa faci daca un cazino iti blocheaza contul

Întrebări frecvente despre ce sa faci dacă un cazino îți blochează contul

Atât timp cât te joci la un cazino licențiat, băncile nu au dreptul să îți blocheze tranzacțiile la jocurile de noroc, indiferent de metoda de plată folosită. Acest lucru se întâmplă doar în cazul în care depistează acțiuni frauduloasă.

Dacă contul tău de jucător este blocat nu te vei mai putea autentifica cu numele de utilizator și parola. Iar accesul îți este restricționat.

Cea mai rapidă metodă prin care îți poți debloca contul de jucător este să contactezi cazinoul. Poți face asta prin chat, e-mail sau direct la numărul de telefon afișat pe site, dacă există.

Dacă nu respecți regulamentul cazinoului, acesta are dreptul de a-ți bloca contul de jucător. 

divider portocaliu
wave portocaliu

Respectarea regulilor este cel mai important lucru la cazino

Dacă ești un jucător care respectă regulamentul cazinoului, atunci nu ar trebui să te confrunți cu situații care nu pot fi soluționate. Totuși, ce să faci dacă un cazino ți-a blocat sau închis contul? Este important să știi că toate cazinourile licențiate dispun de o echipă de asistență pregătită să te ajute. 

Dacă ți-ai pierdut accesul la contul de jucător, poți contacta cazinoul prin chat, e-mail sau chiar telefonic. Verifică site-ul oficial și asigură-te că ai încercat toate modalitățile. Nu trebuie să îți faci griji. Atât timp cât ai îndeplinit condițiile impuse, nu vei pierde câștigurile obținute, iar contul va fi deblocat în cel mai scurt timp.

Sfatul meu este să respecți regulile cazinoului și să te joci responsabil. Astfel, vei avea parte de o experiență sigură și conformă cu reglementările în vigoare. Profită acum de bonusuri și joacă la păcănelele preferate. 

Daniel Nazare Autor

Daniel Nazare

Autor, Jucătorul.ro

Daniel Nazare

Autor, Jucătorul.ro

Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA. Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, Prosport, Adevărul, Cancan și Click.ro. A fost invitat permanent, de-a lungul timpului, la posturile GSP TV, TV Sport, Telesport, Sport.ro și Digi Sport. A scris la rubrica de opinii pentru ProSport, Adevărul, Evenimentul  Zilei, Ilfov Sport, 100% Sport. Daniel Nazare este prezentator de emisiuni la Radio Sport Total FM, singurul post de profil din România și invitat la televiziunea Sport.ro. Este acum senior-editor la Prosport, unde semnează opinii și analize, dar scrie și articole zi de zi.